Karım adet oluyor! ?

Karımla ben yeni evlendik yaklaşık 4 ay önce, pandemiden dolayı düğünümüzü yapamadık. Herneyse konuya geçiyorum ben oturmuş tv izliyordum karım o gün karnının ağrıdığını merak etmememi sadece yatmak istediğini söyledi her zamanki gibi ben de tamam dedim zaten genellikle adet olduğunda yataktan fazla çıkmaz abur cubur yiyip dururdu o gün de her zamanki gibi saatlerce odasında kalmıştı ben pek girmem odasına saldırıyor o yüzden kontrol etmiyorum fazla , abur cubur vermek için giriyorum sadece , sonra tak diye bir ses geldi odaya gittim hemen, üstü başı kan olmuştu, yerde yatıyordu kurbanlık koyun gibi , ne oldu dedim telaşla, sabahtan beri pedimi değiştirmiyorum beni tuvalete götürür müsün dedi götürdüm durdu orda biraz çıkarttım onu odasına götürdüm sıcak su torbasını yeniledim , hüngür hüngür ağladı garibanım yüzünden anlaşılıyordu ne kadar ağrı çektiği karımı böyle görmek çok kötüydü tuvalete falan hep ben götürdüm , bu nasıl bir adet ayakta bile duramıyordu benden sakladığı bir şey olabilir mi hastalığı mı var ki içim içimi yiyor o halini gördüğümden beri , adet gerçekten bu kadar ağrılı bir şey mi? Yoksa kist falan mı? Sormuştum ona neden ayağa kalkamadığını regl dan benim biraz ağrılı geçiyor dedi yarım ağızla bir şeyi yoktur değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum ve kadınlara sabır diliyorum eşimle konuşucağım yarın, annemde gelecekti ziyarete zaten size yazacağım konuştuktan sonra eşimin üzerine gitmemek için ilk günlerde konuşmadım malum babamla büyüdüm o yüzden pek bilmem regl falan size sorayım yaşayanlardan alayım cevabı dedim öğrenmiş te oldum çok teşekkürler yeniden
Güncellemeler
+1 yıl
Kayınvalidem onun küçüklükten beri çok sancılı adet olduğunu bir kaç kere acile bile yatırdıklarını söyledi ama ben yine de bir jinekoloğa gidelim dedim randevu alacağız
Karım adet oluyor! ?