Bende de var bu sorun maaleseff geceleri uykuyu zehir ediyor. Benim bir dönem çok fazla artmıştı semptomlar artık bacakların kendi kendine hareketinden uykumdan sıćrayarak uyanıyordum uyku haramdı yani. Doktora gittim kesin bir çözümü söylemedi ama bazı durumlarda kendini daha çok gösterdiğini söyledi çok fazla ayakta kaldığım gece hiç uyuyamıyordum zatenn. Sonra bana bir iğne verdi vücut kansız kaldıgında da ortaya çok cıkarmıs kan ilacı kullandım 2 hafta sabah akşam iğne oldum şu an çok sükür iyiyim. Yazın sıcaklarda çok sıkıntı oluyo bende ama şu an iyiyim bence sende bir doktora görün derim
Birde bacaklarım karıncalanmaya başlayınca soguk su ile yıkıyorum iyi geliyo bide olabildiğince bol bir eşofman giyin ben maalesef kötü olmamak ićin giydiğim her eşofmanda paçalarımı katlayarak ya da sort ile yatmak zorunda kalıyorum
tavsiye edecegim en dogal tedavi hacamatla sülük yaptirin.. ayakta uzun sure calistigimda bacaklarimda damar olusmaya basliyorsa ben hacamat ve süluk yaptiriyorum rahatliyorum
En İyi Cevaplar