6-7 ay oldu ameliyat olalı forumda ve çeşitli yerlerde bir sürü kafa bulandırıcı moral bozucu ve çoğu doğru olmayan bilgiler mevcut. En doğru şekilde size ben yardımcı olabilirim :)
Her sorunuza cevap verebilirim kepçe kulak ameliyatı olmak isteyenler sorabilir :)
Her sorunuza cevap verebilirim kepçe kulak ameliyatı olmak isteyenler sorabilir :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızım var yaptıracağım. ameliytat ne kadar sürdü hastane yatış var mı iyileşme kaç gün
Ameliyatım 4.30 saat sürdü ancak bu süre değişiklik gösterebiliyor narkoz ile ameliyat oldum ki bu tercihinize bağlı ama doktorlar da zaten uyutularak yapılan ameliyatın daha faydalı olacağını düşünüyor. Hastane yatışı yine benim olduğum hastanede isteğe bağlıydi ben kalmamayı tercih ettim. İyileşme süresine gelirsek yine doktorunuzun tercihine kalmış olarak bu süre değişiyor ben ameliyat olduktan sonra 1 ay kulak bandı ile durdum şu an 7. Aydayım kulağınızı darbelerden korumanız gerekli özellikle ilk 1 yıl (genelde 3 ya da 6 ay diyorlar bu süreye) ondan sonra zaten sertleştiği için pek sorun olmuyor diye biliyorum:) internetten yoğun bir şekilde araştırıp özellikle otoplasti (kepçe kulak ameliyatı) için tecrübesi olan doktora muayenenizi olmanızı tavsiye ederim.
Yaş daha çok büyümeden hiç zaman kaybetmeden tecrübeli iyi bir doktorla görüşüp hemen yaptırmaya çalışın derim imkanınız çerçevesinde bir ameliyatlı olarak bunları tavsiye ederim :)
Merhaba kaç yıl geçti üstünden acaba? eskiye döndümü açılma oldumu? Hissizlik oldumu? Kaç gün bandaj kullandınız? Benmde bugun 8. günüm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!