Karnımda ağrı yok tuvalet hisside yok bağırsaklarda sıkıntı var galiba
Her gün en az 10 bardak su içiyorum dikkat etmeye çalışıyorum aslında
Ne yapmam lazım
Her gün en az 10 bardak su içiyorum dikkat etmeye çalışıyorum aslında
Ne yapmam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lan ben askerde 10 gün yapamadım sjdıcıcıs dedim içimde patlayıp beni öldürecek ama Allahtan birşey olmadı psikolojikmiş belki seninki de psikolojik olabilir.
Nasıl çıkardın knk zorlayarak mı
Yo normal bir şekilde hatta düşündüğün gibi çıkışta patlama vs bir olay olmadı çok az yapmıştım 😂
İlginç
knk bende zorlamak istemiyorum heralde benimde psikolojik😐
Kabızlık ilacı kullanayım bari
İçinde bulunduğun strese sokan bir durum veya hafta geçiriyorsan normaldir kanka geçmiş olsun şimdiden🙋🏻♂️👋🏻
Askere gidecem olm şubatta
Bide benim bir sıkıntım var makatta kıl dönmesi ameliyatı olduydum
Keşbiş olsun ne Oltu şaka maka takma kafaya büyük ihtimalle askerlik strese soktu akışına bırak son zamanlarını çok iyi değerlendir ailenle felan
Bağırsaklarınız tıkanmış olabilir karşınızda şişlik ve karin agrisi sertlik varsa doktora gidin
Yemeklerini düzenli şekilde tüketiyor musun? Karında şişkinlik var mı hazımsızlık hissi mevcut mu? son beş gündür nasıl besleniyorsunuz
Karnımda siskiblik su içince oluyor günde 2 ya da 3 öğün tüketiyorum çorba içiyorum ekmekte her gün yarım ya da yarımdan fazla yiyorum
Lifli meyveler tüket (elma portakal vs.) Su icimine dikkat et yürüyüş yap ve kendini takip et iki üç gün içinde defakasyona çıkmış olabilmen gerekiyor aksi takdirde bir doktora gözükmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun
Hangi kliniğe görünmem lazım
Dahiliye veya gastroenteroloji kliniğine başvurabilirsiniz geçmiş olsun
erik kurusu ve suyu cok işe yarıyor bir dene
Lavman yap o zaman