Başıma daha önce böyle bir durum gelmedi. Dün daha çok şişti ama bugün şişliği baya indi. Suya tutamıyorum elimi çok yanıyor. Nasıl geçer? Fotoğraf pek net değil ama bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
Çamaşır suyundan dolayı ellerim tahriş oldu. Nasıl geçer?
Ne hale gelmiş böyle kuzum ya. Silverdin alma imkanın varsa al çok kısa sürede etkisini görürsün yoksa eğer zeytinyağı kullan tahrişi önleyip yarayı onarır geçmiş olsun..
Geçmiş olsun. Zeytinyağı ya da sarı kantaron yağı sürerek deriyi koruma altına alabilirsin. Bir diğer çözüm; aloe vera. Dalların içinden çıkan jel, yarayı iyileştiriyor.
Bende de aynısı oldu iki gündür elime sürmediğim yağ ve krem kalmadı, sanki yanmıs gibi karardı elim. kuruluğu pütürlüğü geçmedi daha. Umarım bir tavsiye veren olur