Dün gece boğularak uyandım.10 saniye solunumum durdu yataktan fırladım. Uyumaktan korkuyorum artık. Her gece olur mu bu? Ya da neler yapabilirim düzelmesi için, önerileriniz ve bildiklerinizi yazar mısınız?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kardeşim uyku apnesi olması için bu rutin bir şekil de tekrar etmesi gerekir tıkanık uyku apnesi bu durumda ortaya çıkar birde merkezi uyku apnesi var buda beynin sinir sistemi ile ilgili bir durum en son olanı ise karma olanı lakin bazı durumları göz önünde bulundurmalisiniz geceleri sık tuvalete çıkma horlama huzursuzluk baş alın bölgesinde terleme geceleri aşırı terleme durumu yani sabah uyandığınizda boğazda kuruluk bu ve ya bunların bir kaçı sizde mevcut ise bir nöroloji bölümüne başvurunuz onlar da sizi norofizyoloji bölümüne gerekli hallerde yönlendirecektir ve bunun sonucunda size bir gece uyku testi yapılır göz alin burun bölgenize apartlar takılır parmağıniza oksijen seviyesi ölçümü için aynı şekilde sizi ısı yalıtımı olan rahat bir odada testiniz gerçekleşir. Ertesi gün dijital ortamda doktorunuz tarafından değerlendirme yapılır.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende çoğu yok sadece nefesim kesildi ve boğuldum 10 saniye
- Cevap sahibi+1 yıl
O zaman üzülmeyin bu işlem tekrarlanır ise gidin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Xper 1 Yaş: 19
Hayırlı akşamlar.
Sözlüm olan erkek arkadaşımın annesi kanserden iki sene önce vefat etmiş.
Son zamanlarda onu çok üzer oldum hesabına girdim ve anne ile ilgili yazılar videolar beyenmis onu mutlu edebilmek için biseyler yapmak istiyorum ne yapabilirim nolur yardımcı olun?00 Yorumla Uyku apnesi değildir o. Psikolojik sikinti olabilir.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sigara kullanıyorsanız derhal bırakın, fazla kilonuz varsa dengeli bir şekilde verin, bunlardan hiç biri yoksa acilen ameliyat olun..
00 Yorumla - +1 yıl
Uyku apnesi için kbb doktoruna görün ameliyat yapsın küçük dilinin bir kısmını keserek ameliyatı yapıyor. Çok basit bir işlem yaklaşık ameliyat 20-30 dakika sürüyor. Küçük dilin normale göre daha büyükse sebebi bundan kaynaklıdır
00 Yorumla Oo bendede ara sıra oluoduda burundan nefes alamadığımdan dolayı sanıyodum tedavide olmadım ara sıra öyle oluom
01 YorumlaBen de aynı durumu yasadim sebebi neymiş öğrenebilirsiniz mi
00 Yorumla- +1 yıl
Acilen bi doktora basvur burda san atedavi uygulayacak kimse yok
00 Yorumla - +1 yıl
Teste filan sokuyolar hastanede gittin mi
00 Yorumla - +1 yıl
Doktora gittinmi
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun ancak anlattığın şey uyku apnesi değil de uykuda panik atak olabilir.
Geçmiş olsun, bir doktora başvurmanı öneririm. Sağlıklı günler dilerim.