Arkadaşlar bu egzamamı. Ya göğsümün ortasında çıktı ve altındada var. Madecasol sürüyorum ama biraz korktum. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi. Ve gittikçe artıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Küçük kırmızı sivilce gibi egzama değildir dimi arkadaşlar
Yorumlara bak ya yine erkekler abazaliklarini konusturmus. Oncelikle gecmis olsun. Alerjik bir olay geciriyorsun. Genellikle bu mevsimlerde olan birsey. Korkulacak birsey yok, surekli derini nemlendirmelisin yani o bolgeyi ilik bir suyla yikamalisin, daha sonrasinda kendiliginden gececektir. Tavsiyem ilac vs kullanma cunku o ilaclar gecirmek yerine uzerini kapatir sadece.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkürler ama daha önde hiç böyle olmadı. Küçük küçük sivilce gibi yayılıyor alta doğru
Kaşıyınca acıyor ya da yanıyorsa zona olabilir stres sıkıntı üzüntü halinde olur deoktora git veya fucicord diye bir krem var kesinlikle tavsiye ediyorum geçmeyen sivilce yara kızarıklık morluk hepsi için kullanılır doktora gitmem dersen onu almalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yorumlara bak ya yine erkekler abazaliklarini konusturmus. Oncelikle gecmis olsun. Alerjik bir olay geciriyorsun. Genellikle bu mevsimlerde olan birsey. Korkulacak birsey yok, surekli derini nemlendirmelisin yani o bolgeyi ilik bir suyla yikamalisin, daha sonrasinda kendiliginden gececektir. Tavsiyem ilac vs kullanma cunku o ilaclar gecirmek yerine uzerini kapatir sadece.
Çok teşekkürler ama daha önde hiç böyle olmadı. Küçük küçük sivilce gibi yayılıyor alta doğru
Alerji geciriyorsun, sanirim cok havasiz kaldi gogus aran ya da gerekli hijyen olmadi
Evet olabilir tabi
😊😊
Ne zaman çıktı,? Medacasol niye kullanıyorsun daha önce bir hastalık var mıydı?
Bir de emzirme durumunuz var mı
Evli değilim
Mantar olabilir doktora git ilaç ve spreyle iki günde geçer burdan teşhis koyulmaz
Hastaneue gitmek istemiyorum malum corona
Gitme tabi korona var kendiliğinden geçer
Aynen gitmeyin en mantıklısı ksde teşhis koymak.
👍🏻 Burda iyileşir 😃
Teşhis koydurmuyorum sadece ne olduğunu seçeneklerle öğreniyorum
Peki öyle olsun sister
Korkmana gerek yok alerjik bir reaksiyon
Ama yayılıyor
Mantara cok benziyor travazon kullan
Travozol var evde. şu an madecasol kullanıyorum ama
Kullanma onu travozol kullan
Az sür cok değil iyice yedir ve acık kalsın üstü hava aldın
Dokunuyor o krem sana
Kurdeşen de olabilir zona da olabilir kaşınıyor mu
Evet kaşıminıyor. En başta göğsümün ortasındaydı sonra göğüs altına gitti ve arttı. Kötü bir şey mi
Kaşıyınca acıyor ya da yanıyorsa zona olabilir stres sıkıntı üzüntü halinde olur deoktora git veya fucicord diye bir krem var kesinlikle tavsiye ediyorum geçmeyen sivilce yara kızarıklık morluk hepsi için kullanılır doktora gitmem dersen onu almalısın
Önemli bişey değil korkma sivilce gibi düşün
Ya egzama diye çok korktum bir de yayıldı ya. Dahada korktum. Eczaneden alayım olmazsa onu. Ama geçer dimi
Fucidin işe yaramaz mı
Fucidin genelde sivilce kremi olarak anılır ama etkileri aynı gibi fucicord biraz daha etkili onu tavsiye ederim
Fucidin de antibiyotik var. Fucidord da var mi
Var tabi ki
Hemen hemen aynı o zaman icerigi
Fucidin biraz daha sivilce ağırlıklı kullanılıyor yine geçmeyen yaralara etkili ama diğerinin etki alanı oldukça fazla
Travezon işe yarar mı peki
O egzama ve mantar için kullanılır pek benzemiyor ters etki yaratabilir
Anladım.
Trevazol da var fucidin de ne kullanım
Fucidin kullan
Çok teşekkür ederim egzama diye çok kormuştum
dilersen yardımcı olabılırım geçmesı adına ama buraya yazamıyorum ılacı kaldırıyor KS
==?_?
Stresten kaynaklı mantar gibi birşey
Bu aralar baya stresliyim evet
Çok kafana takma
Kurdesen
O nedir kötü bir şey mi
Yok stresten vs den olur ya da alerjik bir durumdur. Hemen rn kötüsü düşünme bi cildiye problemi çözer korkma
İz kalma yayılma falan olmaz ama dimi geçer yani
Yok olmaz geçer benim tüm vucudumda çıkmıştı böyle kabarcıklı bide. Geciyor yani cildiye bir ilaç bi krem sampuan bişey veriyo geciyor
Teşekkür ederim ilk defa çıktı bende
Gecmiş olsun rica ederim😊
Mantar da olabılır
Göğüs üstü mü bura
Ortası
Doktora git kanka
Alerji olabilir göğüsler küçük mü büyük mü?
Ya sağlık ortada sağlık ya allah aşkına sapıklık yapma
Sapıklık yapmıyorum kanka meraktan sordum geçmiş olsun alerjik bir durumdur kafana takma
Egzama değil