Kasimdada bundan var vede boynumda bu nedir doktora gitmeme gerek var mı :((( sacimda kabuklanma ve pul pull dokulmede var?

Egzama kaşıntı yapar ama. Deli gibi kaşınırsın. Benim de sağ yüzük parmağımda ara ara kaşıntı oluyordu. Cilt doktoruna gitmiştim. Egzama bu ve geçmez dedi. Krem verdi. Kaşınınca sürüyorum.
Kasinti cok dokunursam ya da ara ara oluyo kasimda da pul pul dökülme ve kizariklik vr oda Bephanthen surunce falan geciyo dudaklarimdada kizarmalar basladi bilmiyorum napicm
Cilt doktoruna gideceksin. Bir de yüzümde var diyorsun. Bephanthenle olacak bir şey değil bu. Allah korusun iz falan kalır.
Sagol canım yarin ilk isim randevu almak
Rica ederim. Çok geçmiş olsun.
Ersağda krem var kullanmanı tavsiye ederim kalmaz birşeyin canım
Tesekkur ederim
bence değil sivilce çıkacak gibi aynen ayrıca saç derisiyle normal deri farklıdır saç derindeki döküntü için cildiyeye gitmende fayda olacak
kafandaki kepekte doktora orası için bir git derim sanki böcek ısırmasıda olabilir.
Kasimdada var ve bu 1 haftadir boyle gecmedi bayadir
git git doktora git başlangıç aşaması hemen ilaçla filan geçsin gitsin sararsa boynunu komple daha zor olur erkenden git.
Teşekkürler
Cevap
12Cevap
Clear men kullan benim de var mentollu oldugu icin ise yariyo bir tane de kirmizi kapakli bir sampuan var eczaneden aliyosun onu tavsiye eder doktirlar genelde ama. bir git sen de
Seboreik dermatit hastalıgına benzıyor ama burada yazılanla olmaz cıldıye gozukun
Bence egzama bu hemen doktora git ilaçla geçer umarm
geçmediyse bir cildiyeye git önemli bir şey olabilir
seboreik dermatit psöriazis tinea bir dünya şey var bu eritem ve squamı yapan. doktora git
Mutlaka bizimle iletişime geçin. Çözümü çok basit olabilir. Lrlrandlrlr@gmail. com
Sedefe benziyo. Stresten olur
Tedavisi varmi?
Kıllar seni yakalamış
Sacim o mal.
evet egzamanın bir çeşidi diye biliyorum mutlaka doktora git ilerlemesin. ilaç falan verir belki.
bir çeşit alerji bence
Sedef te olar bilir. Doktora git... Gecmis olsun
Sanırım mantar.
Sanmam mantar kasinti yapar bu kasinmiyo
Sac derimde de var ama kolumda vardi kendiliginden gecti bilmiyorum doktora gitmeliyim sanirim
Mantar Kaşta falanda olurmu peki
Beyaz kabuk dokuluyo ama kipkirmizi bir görüntüsü var
aynein ta kendisi geçmiş olsun
Temriye bence bu
Papatya sabunu.
doktora git
Hic aklima gelmemisti sagol
sedef başlangıcı
Gece yanığı o.
Evet egzama
Peki kesin geciyomu tedaviyle
Evet canım kremi var benimde böyle olmuştu ama kasıma