arkadaşlar kola bağımlısıyım 2 haftada bir en az iki buçuk litre bitiren bir insanım ama günde hiç o kadar içmemiştim. New York'ta oturuyorum. Türk'üm bu arada. arkadaşlar bugün hamburger ile birlikte 2,5 litre kola bitirdim. bir şeyin beni rahatsız ettiğini anlamıştım ama hiç bakma gereği duymamıştım, meğersem midemin çokça dolmasıymış. :( normalde göbeğim bu kadar büyük değildi, erkek arkadaşımda gelecek şimdi. beni böyle görmesini istemem, bir saat içinde geleceğini söyledi. yediklerimi ve kolayı hemen nasıl sindirebilirim? patlamak üzereyimm.. 👉🏻👈🏻 telefonum kırıldığı için babamın eski telefonunu kullanıyorum, kamerası çok kötü. umarım rahat görürsünüz fotoyu, trol soru diyenleri şikayet edeceğim.
kalbim o kadar hızlı atıyor ki.. zaten göbeğimden dolayı nefes alamıyorum. ve.. erkek arkadaşım da geldi, götürüyor şu an beni hastaneye. ilginiz için teşekkür ederim hanım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Resime ilk bakinca hamilesin sanmistim Allah bagislasin diyecektim ama açıklamayı okuyunca sok oldum. Kusabilirsin veya tuvalete cikmayi dene
2.5 litre kola ve hamburgerle böyle olmaz zaten fıçı gibiymişsin, korkma yani adam tuhaf karşılamaz.
7Gazlı içeceği fazla kaçırdın tamam peki o gazı geri çıkara bildin mi?
Sende su sisko programindaki kadinlar Gibi habire yemissin
Oh ya ne güzel ye hamburu iç 2-3lt kola sonra ben nasıl şiştim farkında değilim yani kusura bakma ama ben mi şişeyim.. yürümek yürüyüş yapın
ama cidden farkında değildim, o kadar dalmışım ki..
Geçmiş olsun sakin ol temiz hava al kalp atışlarını kontrol et yani
peki karnımın yavaş yavaş şişmeye devam etmesi, gazdan dolayı mı?
Kalp krizine dikkat et.. o kadar gaz aldın normal ☺️
Acile gidin yine de siz belki kan şekerinizi düşürürler
kalbim o kadar hızlı atıyor ki.. zaten göbeğimden dolayı nefes alamıyorum. ve.. erkek arkadaşım da geldi, götürüyor şu an beni hastaneye. ilginiz için teşekkür ederim hanım.
Valla böyle bir durumda bile KS den mesaj atıyor ablam helal olsun ☺️🙏🏻İnşallah sağlığına kavuşursun
maalesef hastaneden geri çevrildik, evdeyiz. şu an biraz daha rahatım.
Sevindim buna ama ders çıkarım umarım bir daha dikkatli olursun ;)
umarımm
Hemen patlamadan önce tuvalette oturun
şuanda tuvaletim yok ki..
Oraya oturunca gelir
kaç defa gittim, kusmayı da denedim olmadı.
ama çok ağrım var.
Arkadaşına söyle de gelmesin, sen de yürüyüş yap
Vurdukça ossurursun artık
G..öt sandim bian :)
Hamile gibisin bune
çok yedimm..
İndirelim hemen 🤣🤣
nasıl olacak o?
Bekliyorum 😅
Hamile olmayasin
az içiniz
Sal gitsin.