Pandemi sürecinde aktif görev aldığım ve sürekli içli dışlı olduğum için artık kendimi tükenmiş his ediyorum. .Sizde durumlar nedir? Pandemi süreci psikolojinizi ne derece etkiledi?
Sürekli ev-iş arası mekik dokuyorum tatil vs yapmadım hiç bir şekilde ve ne zaman biteceği hala belirsiz olduğu için 2021 e kaygı ile bakıyorum. Bunalma var elbette.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ciddi iliskim bitti. Aileler bile tanismisti. Ustune eve kapaninca anksiyete oldum. Bazen kriz boyutunda geliyor. Psikiatriye gidemedim pandemiden. Vucudun butun dengesi bozuldu kisaca. Tabi saglik calisanlarinin isi daha zor bicak sirtinda calisiolar ama evde durmakta zor 😔 ustune kisisel sorunlar eklenince cekilmez oluyor
Bir resmi işlem yaparken akıl yerinde raporu istiyorlar, eve kapatıyorlar tamam da meclisteki altı bezlenen pislikler devlet için karar verirken akıl yerinde belges, i alınıyor mu?* Yoooo Allah belalrını versin.
Ağustostan beri kovid servisinde çalışıyorum, aşırı etkiledi. Artık gercekten yoruldum. Bu ay 9 nöbet 3 mesaim vardı. Bi yerlere yığılmama ramak kalmış durumda