Sağlık Karanfil yuttum bisey olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 KARANFIL YUTTUM YANLISLIKLA BISEY OLUR MU Güncellemeler+1 yıl Ya ne bilim internete yazdim haber cikti karsima ölümle sonuçlanabilir falan diye sorayim dedjm Güncellemeler+1 yıl Parmağımı boğazıma soktum kusa kusa çıkarttım karanfili😂😂 Karanfil yuttum bisey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Ahaaaa içinde filizlenecek şimdi o. Daha sonra içinde karanfiller açacak ve nefesin ömür boyu karanfil gibi kokacak. 😄 0 0 Yorumla
Acaip_kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İçinde şişecek büyüyecek çiçek açacak su içme sakın 0 0 Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Neler neler yutuyorlar korkma karanfilden bişeycik olmaz 0 0 Yorumla
Lara713 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hala ölmediysen sıkıntı yok hdgehhsjwhws 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. osuruğun karanfil kokar ne olcak la başka 😂😂 0 0 Yorumla
imperfect_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Eyvah sen ne yaptın 0 1 Yorumla imperfect_ +1 yıl Eyvah karanfil yutulur mu be ya bir de üzerine bi çay kaşığı tarçın yutsaydın ve biraz da limon sıksaydn üstüne ne olurdu 😱😱😱😱😱 grip olmaktan kurtulurdun 😱😱😱😱😱😱 malamk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ahaaaa içinde filizlenecek şimdi o. Daha sonra içinde karanfiller açacak ve nefesin ömür boyu karanfil gibi kokacak. 😄
İçinde şişecek büyüyecek çiçek açacak su içme sakın
Neler neler yutuyorlar korkma karanfilden bişeycik olmaz
Hala ölmediysen sıkıntı yok hdgehhsjwhws
yok be iyidir karanfil.
osuruğun karanfil kokar ne olcak la başka 😂😂
Bir şey olmaz. 🙃
Eyvah sen ne yaptın
Eyvah karanfil yutulur mu be ya bir de üzerine bi çay kaşığı tarçın yutsaydın ve biraz da limon sıksaydn üstüne ne olurdu 😱😱😱😱😱 grip olmaktan kurtulurdun 😱😱😱😱😱😱 malamk
Kokulu mıçarsın
Bişe olmaz
Yoooo