Anormal bi şekilde zayıflamak da neyin nesi.
Sizce hangisi şanslı bu konuda?
Sizce hangisi şanslı bu konuda?
Stres kilo aldırır ancak üzüntü kilo verdirir ikisini karıştırıyorlar strese girince insanlar dopamin salgılayan kan şekeri yükselten besinlere yönelirler bunlarda genelde tatlı cikilota olur karbonhidrat olur ve kilo yapar insülin salgılar vücut bu sefer şeker hastası olur sürekli stresli sınırlı olur bir nevi kısır döngü
Abur cubur dediğinin nasıl yapıldığını biliyormuş benim arkadaşım fabrika da çalışıyor içine bir sürü gıda maddesi ve ilaç tanlandirici koyuyorlar kendileri çocuklarına yedirmiyorlar abur cubur yiyenlerin hepsi hasta oluyor zaten ve beynin dengesini de bozuyor abur cubur yiyeceğine sağlıklı beslen doğal karbonhidrat al cevizye kuru yemiş ye üzüm ye pekmez iç kendi kendini uyusturup zehirleme
Zayıflayanlardanım. Yemek yemeyi unutuyorum strese girince. Bence hiç iyi bişey değil. Kilo alanlar daha şanslı. Bünyesi zaten zor kilo alanlar bilir zordur eski haline dönmek 😂
Aldığım karbonhidratı her gün saydım eve mutfak tartısı aldım hatta. Kilogram başına 3 gram aldım. Evde sporla birlikte yapınca daha kolay aldım ben. her günün kalori hesabını yapmak aşırı derecede işe yarıyor. Diyetkolik uygulamasını indirdim ben. Kepekli makarna, yulaf, bol bol meyve, haşlanmış patates ve bulgur/pirinç pilavını her gün yiyordum nerdeyse. Günde 5 öğün. Çok yarıyor ama takip edebilirmisin o kadar bilemiyorum 😂 miden balon gibi oluyor sjdjd
Ya küçcük midem var heosini nasil yiyim ben de öğünleri artirmiştim hergun fazla fazla yiyodum ondan almişyim ama artik biktim gunler zateb kisa bak su an saat 1 ve ben yeni uyandim diyelim simdi bir kere atistirdim ki uyaninca asla agir birsey yiyemem, daha sonra aksama kadar en fazla 2 kere yiyecek vaktim oluyor eskiden geceleri yemek yiyip uyuyan ben artik mide rahatsizligi yasiyorym bu yuzden de yiyemiyorum biraktim bi kac gundur. Oyle iste sanirim alamicam
Ya takip edilmiyor hakkaten vakitte olmuyor. Biz böyle geldik böyle gidicez galiba cano sjsnsj ahahs küçcük midene kurban bu arada 😁 ya sen kalorisi yüksek şeyler ye alırsın. İlla benim gibi bunları yemene gerek yok. Takip et ama. Hatta beraber liste hazırlayalım sana😂 işte çalılıyorsan zor ama cidden
🙈😂 evet benim gibi olmak isteyen cok ama ben azicik da olsa kilo almak istiyorum ideal kilomda olayim yeter 6-7 kilo eksigim var😁 hayir 3 gundur calismiyorum bundan sonra guzel bi diyet hazirlayabilirim sanirim (bu kacinci bilmiyorum ama😅) hazirlayip daha sonra uymuyorum o listeye. Iradesiz miyim neyim🤷🏻♀️
her türlü yemek yiyorsun zaten iş olsada olmasada. biraz daha karbonhidrat ağırlıklı şeyler yesen kaçarı yok yani. Besin değerlerini iyi bilmek gerekiyor. Birde ilk zamanlar vücut kilonu stabil tutmak için direniyor sabret sen. O kadar kilo almak için benim kadar uğraşmasanda olur 😁 işin benimkinden kolay yaparsın
Verenlerdenim şükür strese girince o psikolojiden bişey yiyemiyorum. Hatta yemeyi bırak uyuyamıyorum bile aklım hep başka yerlerde kalıyor
Cevap
7Cevap
Strese girince kilo veren insan şanslıdır bence. Stresli insanlarda karbonhidrat, rafine tahıllar ve çikolata gibi besinlere yönelim çok fazlaa
Kilo veriyorum ya iştah tamamen kapanıyor nerdeyse hatta bu 3 ayda 58 kilodan 54-56 arasına kadar düştüm. Üzücü bir yıl oldu🥺
Strese girince sürekli bir şeyler kemirdiğim için kilo alıyorum.
ben kilo veriyorum yemeden icmeden kesiliyorum komple
Strese girince anormal bir şekilde zayıflayan grubundayım alan mı veren mi şanslı hiçbir fikrim yok.
Kilo veriyorum özellikle yüzüm çöküyor
Bi insana zayıflık ancak bu kadar yakışmaz
Zaten zayıfım dahada zayifliyorum yaa
Psikolojik olarak öyle olur ben zayıflarım
ben veriyorum kız arkadaşım alıyor
Kilo veriyorum genelde
Strese de girsek aynıyız girmesek de
degisen bir sey olmuyor
Streste kilo alırım aşırı streste veririm
Gece gece kilo derdi çekmeyende ne bilim 😅
Su bile içemiyorum
Hep aynıyım kıskanın 😂