Ya ne yapacağımı şaşırdım. Eşim de gitsen ne olur falan diyor sürekli. Benim sağlığım daha mı değerli hasta ziyaretinden. Zaten aradım sordum sürekli. Sizce gitmeli miyim, bulaşır mı bana?
1 ay önce Covid'i atlatmış kaynanam onu ziyarete gitmedim diye trip atıyor. Sizce gitmeli miyim?
Sakın gitme abla bu tür virüs varken tehlikeliyken kim gönül koyuyorsa koysun canından daha önemli değil ya , ya yolda giderken bile kaparsan? ya da halen taşıyıcıysa? Şu aşıların yapılmaya başlansın aşıyı olur istersen sabah akşam gidersin eşin de saçmalıyor , başlarım onların gönlüne , başkalarının gönlü olsun diye canından olunmaz
Yani bir ay önce atlattığına göre şu an sağlığı ve sıhhati yerindedir diye düşünüyorum. Maskeni çıkarma mesafenin koru mümkünse balkon gibi bir yerde oturun ve kısa bir ziyaret yap... Bu arada evden hiç çıkmıyorum dersen haklısın tereddüt etmede ama arada bir çıkıyorum toplu taşıma bile kullanıyorum dersen bence biraz karşı taraf haklı gibi 😉
Git diyenler neyin kafasını yaşıyor kaç kişi öldü virüs yüzünden sırf ayıp olmasın diye ölüm riskini de göze almayın ama bulaşma riski var her zaman için
Eşine aynen şöyle de Yanına gitsem ne olacak benim elimden bir şey gelmez. Ben mi kurtaracağım onu corona'dan. Hani doktor olsam bi derece Ha yanına gitmişim ha telefonla arayıp sormuşum ikiside aynı şey Sağlığı mı riske atamam. iyice iyileştin ziyarete gideceğim de
Hastalığı atlatmıştır 1 ay önceymiş. Ama yine bulaşabilir. Ben olsam gitmezdim. Ne olur ne olmaz. Ara sürekli sor. Bunu yapıyormuşsun zaten. Fazlasına gerek yok. Sanada bulaşır. Hem 1 ay olmuş gitsen ne olacak eşin git diyor.
1 ay önce atlattıysa bulaşmaz eğer tekrar virüs yoksa bence de gitmelisin kendini biraz uzak tutabilirsin ama yine de gitmelisin böyle sıkıntılı yasaklı virüslü dönemlerde de gönül konulmaz ya keyfinden gitmiyorsun sonuçta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadını arayıp hiç mi konuşmadın ne biçim gelinler var ya
14 günden sonra bulaşmıyor pozitif dahi olsa. kaynanan da atlatalı 1 ay olmuş. uzaksa size gitmemeni anlıyorum ama evi yakınsa bi 10 15 dk ziyaretine gidebilirsin bulaşmaz yani 1 ay geçmiş