Gündem Ben onu görmek için deprem bölgesine gitmeyi göze alıyorum bana yan çizmemiş mi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok sinirlendim ya ta kaç saatlik yol çekecem bi de Güncellemeler+1 yıl Gitmeme mi istiyor sanki Ben onu görmek için deprem bölgesine gitmeyi göze alıyorum bana yan çizmemiş mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaldı mı böyle kız ya, bulan varsa bassın nikahı abi net. Eleman ağır g*rizekalı. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl De mi bence de.. gitme mi de istemiyor gibi haksız mıyım sence Yorumla SadrazamPower +1 yıl Bir kız elinin altında istediği an milyonlarca erkeği çağırma kapasitesine sahipken; benim ayağıma beni görmeye gelecek ben o kızı kaçırırsam bir ömür yalnız kalayım abi zaten. Ben sevilmeyi hak etmiyorum demek ki derim. Yorumla Soran +1 yıl Sen mesajlarından ne anladın? Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim yorumun için bu arada gerçekçi yaklaşmışsın Yorumla SadrazamPower +1 yıl Mesajları kesik atmışsın bi b*k anlamadım açıkçası. Sorudan yola çıkarak cevapladım. Yorumla SadrazamPower +1 yıl Teşekkür ederim, realist bir düşünce yapım var zaten olaylara her zaman mantıksal yaklaşmaya çalışırım. Yorumla Soran +1 yıl Kesip attım kızdığım mesajları buydu o yüzden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaldı mı böyle kız ya, bulan varsa bassın nikahı abi net. Eleman ağır g*rizekalı.
De mi bence de.. gitme mi de istemiyor gibi haksız mıyım sence
Bir kız elinin altında istediği an milyonlarca erkeği çağırma kapasitesine sahipken; benim ayağıma beni görmeye gelecek ben o kızı kaçırırsam bir ömür yalnız kalayım abi zaten. Ben sevilmeyi hak etmiyorum demek ki derim.
Sen mesajlarından ne anladın?
Tesekkür ederim yorumun için bu arada gerçekçi yaklaşmışsın
Mesajları kesik atmışsın bi b*k anlamadım açıkçası. Sorudan yola çıkarak cevapladım.
Teşekkür ederim, realist bir düşünce yapım var zaten olaylara her zaman mantıksal yaklaşmaya çalışırım.
Kesip attım kızdığım mesajları buydu o yüzden