AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
ne attin eks ise sıkıntı yok roj ise sıkıntı misubiş değildir heralde
Roj ne misubis ne bir acil turuncu kedi resimliydi otekilerin hepsi sari ve bomba seklinde
hap isimleri ama her ne kullandiysan vücuttan 48 saat sonra otomatik olarak atılıyor aliskanlik yapmasin cunku felc riski cok ama cok yuksek
İlk gün bir snra gün ertesi 4 +4 kullandim yani 3 kez. o 48 saati görmedim. müthiş bir unutkanlik agiz yaralari cabasi. bir daha eski tadini alamazsin mutlu olamazsin diyorlar doğru mu ben çok gülen biriyim ihtiyacım yoktu smdi sanki tekrar bilemeye ve km isim gibi
Yoooo Sakın Sakın Tekrar Deneme Denemeki Normale Donesinnnn Yalan Onlara Bakma Sen Kullandim Biliyorum Çünkü
Aslaaa düşüş dedikleri bok bunun enerjisine değmez normalde 4 saat spor yapabilen bir insanin zaten asla kullanmam sunu gordukten sonra. sinsi benim ictiklerim neymiş bliyo musun nasil gorunduklerini yazdim sana bunlar çok tehlikeli mi
dediğim gibi sonu felç felç sonu aman diyorum kafası falan hikaye yanii
ne isin var hapnan falann... hastanede ne yapabılırler bılmıyorum ama musadede olman gerek benceee
Yaaaa o kadar dil dokmussun haline aciyip derdinle derlenerek cevap verecekken eic ye bak neyse iyi günler
mast yaparak atabilirsin
merhaba arkadaşlar kardeşim 19 yaşında metamfetamin kullanıyor:( Ne tedaviye yanaşıyor ne itiraf ediyor. Her seferinde söz veriyor en fazla 1 hafta yine gidiyor bir kaç gün gelmiyor. Milli sporcuydu atıldı. Hayatı kötüye gidiyor. Ne olur allah rızası için yardımcı olun ne yapmak lazım? Nasıl davranmak lazım...
Gerçekten işe yarar mı?
@evrem16 içkiye vursun kardeş dayanamaz bayılır kafasında unutur ayrıca vücuttan atar sakın suboxone falan vermeyin çünkü oda eroin.
@evrem16 sana tek bir şey soylemek istiyorum bu maddeyi gercekten dedigin gibi kullanıyorsa onun rızasıyla zaten göturemezsiniz zorla alın götürün belki o an sizinle konuşmayacak ama ilerde siz üzülmeyin benim öyle genç ve güzel arkadaşlarım kurban oldu bu maddeye..
@MustafaJ kristalı bira atarmi 2 gunde atmam lazım kaç tane içmek lazım bira
@evrem16
Bak ona asla zorla birsey yaptirmayin onun doktoru siz olun herşey piskolojik burda ona hayati daha guzel yasamayi ogretin baska bir boyutta baksin dunyaya uzulmesin mesela hastaneler ise yaramiuor değil ama ben de kullandim bir gun son sekerim dedigim sekeri attigmda ben ne yapiyorum nereye gidiyorum kendimi bu yoldan dondurmem lazim dedim oncellikle kendime soz verdim ve biraktim hayati ailemle daha cok iletişim saglamaya basladim.
Benim piskolojim oyle gosterdi 4 senedir kullanmistim hayatimi mahvettigini kendim anladim ona bu hayati daha guzel gecirmeniz lazim daha cok ilgilenin fazla simartmadan fazla surat asmadan ve igneleyici laflarinizdan da vazgecin ailedeki herhangi ufak bile olsa sorunlar pisikolejisini etkiliyor ve onu daha zor sıkıntılara cekebiliyorsunuz butun is sizde yardimci olduysam sevinirim...
@Bella9903 qercekten doqru söylüyorsun bak ben hala içiyorum ailem bana hastaneye qidicez diyor ben istemediqim için ewden kaçıyorum ben hastane deqil aile sewqisi istiyorum ben eskiden çok sakin birisiydim ama bu hayatıma qirdikten sonra herşey deqişti yawaş yawaş sinirimi bozdu şimdi ise kim olursa olsun herkese zıt qidiyorum bir defa diye başladım ama bir buçuk yıl oldu ilk içtiqimde arkadaşlara bumuydu buz dediqin lan hiç kafası yok dedim bidaha içmem bn bunu siz içiyorsanız için dedim ama şimdi bu maddenin içindeyim sadece istediqim AİLE SEWGİSİ çokmu zor bu istediqim benimde hakkım deqilmi?
@evrem16 qimyasallalarda belli bir oranda eroin bulundugundan dolayı bagımlılıq pacı özlligi vardır bilsin duş alması iyi temizlemeq içinse meyve sebze agııqlılı iyeceqler yemesi
Bak exsin düşüşü direk 1 2 saatde atabilirsin burda uzman konuşuyo napacan bilion mu tam düşüşlere geçtin eroin bul folyoda 5 6 nokta yap cek direk varya düşülerini alıyor ne kasındı iştah uyku sıkıntısı bırakmıyor ya da erıin bulamaZsan tiner dahada iyi ve etkili 20 dakikada pisligi atarsın 5 dakika bese döküp cekmen yeterli böyle yani bir pisligi diger pislik cıkartır biz bu taktikleri bulana kadar ne ıstıraplar cektik ama şu an bnim dertim farklı dün ilkdefa metavetamin cektim 2 gündür uyuyamıyorum pisligide geçmiyo deli oldum vala yemek desen sıfır hiç lokma geçmiyo agzımdan. s burda dedim belki cevabımı bulurumda yok baba herkez kötü burda :) yarın 3 üncü gün belki geçer bu işkence ama bidaha tövbelerin tövbesiii agzıma vurmicam
@evrem16 aynı durumdayım 2 senedir bunun tedavisi bulunmamaktadır doktor sayesinde dahi birakan 3 sene sonra geri başlıyor gerçekler acıdır fakat geri dönüşü olmayan bir yolda kardeşin onu bırakamaz ama azaltabilir üstüne gitmeyin sürekli yol göstermek için konusma yapmayin bırakması için uzun uzun konusma yapmayın yaptikca o bunu daha çok kullanır ondan sadece azalmasını isteyerek yol gösterin keşke hiç başlamasaydı buna merakı olanlara tek sözüm nasıl bişey olduğunu merak ediyorsan kafana sık öldür kendini o daha iyidir diyorum uzun lafın kısası paranoya bağlamadan kendini azalmasını isteyin yardımım dokunucaksa eğer bende görüşebilirim kardeşimizle ister kameralı hatta ister telefon farketmez onun dilinden konuşarak ilerde çekeceği bir çok sıkıntıdan uzaklastirabilirim hayırlı akşamlar. ..
@evrem16
Bu maddeyi bnde kullaniyordum ilk olarak arkadaş ortami bn kuzenimle iciyordum bu maddeyi sadece haftadan haftaya içerdik ve benim yasim 19 askerlik muyanem gelmesine az kaldi bu maddeyi kim iciyorsa yanina gitmeyeceksin gidersen kullanirsn isterki kuzenin olsn bn biraktim hiçbir tedavi gormedim ilk kafada birakcaksn sonrada arkadas ortama %100 arkadas ortami arkadaslar dikkat edin
Evrem sakin kardesini doktora goturme goturursen denetim serbeslik yer
@evrem16 Buz'un Tedavisi Çok Zor Muhtemelen Antepte Oturuyosundur Onu Başka Memlekete Ulaşamayacaqı Yere Götürmen Gerek Ama O İstedikten Sonra Durduramazsın Buz'a Düşen Kurtulamaz Bence Allah Yardım Etsin Düşenlere ve Banada
@evrem16
eroin ne kadar pislik bir maddeyse kristal de o kadar bok bir madde o dediğin kristal olarak bilinir dış etlerini yok edicek zamanla fişleri dökülecek aynada kendini tanıyamaz hale gelecek şimdi kafasını yaşıyor mutlu ama öyle olduğu zaman anlıyacak ne halt ettiğini tam o dönemde tedaviye yanasabilir fırsatını kolla.
Mrhb allah yardimcın olsun önönlikle vucutta hersekil atilir enerkenide terlemek vede bolbol su vede yağurt tüketerek sen kafada atmalisin oncelikle silmelisin vucuda ne verirsen vucut onu alir beyin vucudun temeli gibidir herseyi organize eden 5asiyan isteyen istemeyen yapanyapmayan odur emir komuta ondadir enkalicisida budur
@Ruzqar7 çok yanlis düsünüyorsun sen basta ümidini yidiriyosun eminim cok ta iradeli birisindir ozunde sana bu kelimeler yak8smiyir umit et yardim iste yaradandan umidiniyitirme caba gister tevekkul onda h7zur mutluluk sagl8k sïhhat medet ummayi birakma cabala nefsine deilde dogru olana yönelmelisin
Hic bekleme hemen git koşssssssssssss
Kus şekerin pisliği öyle atılır
Geri çekme yöntemiyle..
ex dedigin extacy oluyo sanırım?
Evet extacy deglse bile benzer bir üründü aldigim
canım benim önceden kullanıyomuydun nasıl buldun nasıl kullandn
Hayir önceden kullanmadim bir haftada uç gün gün asiri aldim ama boyle pislik bisey yok sadece rahatlatiyor ben normalde de asiri enerjik mutlu ve konuşkan bir insanin zaten simdi saatlerdir agliyorum hic geçmeyecek gibi
Kıyamam yaa cok fazla ilerlemeden hastaneye gitmelisin. Hiç bir şeyi düşünme sadece kendini düşün o, şu, bu ailem ne der deme hastaneye git ve baslamadan kurtul..
Polisle falan uğraşmak istemiyorum geleceğini etkileyebilir. ben sadece su durumdan kurtulmak istiyorum hayatta sigaraya içkiye agzimi surmedim. herkes çok enerjik olduğumu söyler smdi asla olamicam gibi geliyor kullanan varsa bilen varsa söyler mi gecicek dimi
tamam canım benim insallah işine yarayan yorumlar gelir de bir doktor kontrolünde olmadan sanmıyorum düzelicegini. Cünkü o istek gelince kendini tutamicaksın kullanmak isticeksin.
Geçer kendini hirpalama tekrar içme zararın neresinden dönersen kardır
Yok yaramın kafası oluyor ya
Özür dilerim fakat yazdıklarını okudum. Sana metamfetamin vermişler uyuyamazsın yıyemezsın piskolojin bozulur aşırı derece onu birdaha istersin fakat pişmanlıkta duyarsın. Gözlerin fıldır fıldırdır ya cok yürürsün ya da 1 dakka durmadan sabahlara kadar havadan sudan sohbet edersin geçmiş olsun ex yerine artık met veriyorlar. şu an 2. Met kullanışım ikisindede kandırıldım ex yerine met verdiler ex extacy demektir, met metamfetamin demektir. İradeni çok sağlam tutmalısın. Kesin içmicem kararına varmalısın. Ama göruyorumki artık gercek bir bayımlısı olmuşsun. Ve şu an 2 gün oldu bende o pisliği çekiyorum ex yerine met verdiler bugun tovbe ettim ex bile kullanmıcam
Ben bırakalı iki yıl oldu. toplamda iki ay kullandım iki yıl önce. bıraktıktan sonraki altı ayım paranoya ve depresyonla doluydu irade gösterdim. şimdi mutluyum ve aksatmadan sporumu da yapıyorum. yanında içenlerde oldu iradem kırılmadı. ben akıllı bir insanım bu hata tekrarlanmaması gerekenlerden. umarım kullanan diğer arkadaşlarda bırakırlar o kadar zor değil bir idealiniz olsun sağlıklı yaşayın ve yaşlanın
@Gök-han dostum ex yerine met nedir ya ilk defa senden duyuyorum :D iki senedir kullanıyorum meti ama hapini ilk defa senden duyuyorum met hap olma kristaldir ve ağiza alamazsın çünkü aklının alamiycagi kadar zehir bir tadı vardır taş şeklindedir bu met seffaftir ve bilinen bir yanlışı daha düzeltiyorum dostum bu sizin bildikleriniz gördükleriniz met değildir amfetamin dır çünkü gerçek orijinal meteamfetamin türkiye de çok sınırlıdır ve gizlidir bulamazsın yurt dışında orjinelleri ayriyetten gerçek met insanda sinir agresiflik yapmaz adeta ex kafasına yakın yükseklikte bir kafa ve halisler bulunmaktadır fakat met diye verdikleri amfetamin insanın dengesini bozar sinir agresif paranoya bildiğin deli yapar insanı kafası yoktur sadece dinç tutar uykusuz bırakır yemek yedirmez çalışma hayatınız özel hayatınız aile hayatınız hepsinden soğutur seni kendine bağlar anliycagin kardeşim ben 2 senedir ornijel kullanıyorum orjinelle başladım memnunum ama hiç kimseye tavsiye etmem bulaşmayın
hastaneye git bir bence
Amatemi ara onlar yardimci olur
Çabuk hastahaneye git
Buhar banyosu yap terle atarsın
Daha kotu olmaz mi vücudundan sivil eksildi sonucta
Hamama git kendine gelirsin
Hastaneye git bunlar oluyo genelde kullananlarfa
ne attın söle bana
hala kullanıyomusun.. ex atmıssın sen
uyararak
bol bol su ıc
yan etkisi sanırım