Uyarici madde vücuttan nasil atilir?

Vücuduma bu hafta ilk ve yoğun olarak aldigim maddeyi atamiyorum. ne olduğunu dahi bilmiyorum ex mi başka bisey mi? bunu nasil atarim vücudundan hastahane ya da arayabilecegim bir kuruluş var mi? Beni tutarlarmi arasam yoksa geldiğim gün cikabilir miyim? Aldigim şey sanirim bir uyarici hapti. iki gündür yemek yeniyor ve uyumuyorum şu an yoğun bir ağlama ve intihar hissi var bunyemde. boyle hissetmek beni çok korkutuyor lütfen yardim edin. hastahaneye mi gitmeliyim hangi bölümüne gitmeliyim ne kullanmali ne yemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sakin ola kim verirse versin kullanmayan ben uyarici olduğunu bile bilmiyordum ertesi günü kendimi çok kotu hissedince arkadasima tekrar getirmesini söyledim 4 tane daha aldim ona com sinirli olduğumu ve tansiyonunun düştüğünü soylememe rağmen kendisi bilmez anlamaz gibi yapıyordu. düşüş diye birşey olduğundan bahsetmesi bana ve bunu bir kez dahi kullanan asla eski hayatındaki kadar mutlu olamazmis çünkü mutluluk salgilatan hormon kalici ve yoğun hasar gorurmus
Güncellemeler
+1 yıl
Birçok sitede zarari etkisi vs yaziyor ama nasil etkisinden daha cabuk kurtulacagimiz yazmiyor meyve mi giyim limon suyu flan mi iciyim tuvaletimi kasilmaktan yapamiyorum bile 52 kiloydum ne kadar su ictigimi bilmiyordum 56 kiloyum simdi ayni tartida yüzüm bir tuhaf
Uyarici madde vücuttan nasil atilir?