+1 yılYani hastaneden destek alınmalı ciddi değilse yani durum kötü değilse zaten derler evde oturun diye gönderirler öyle ilaçta verirlerse verirler ama bunların dışında kovid olun olmayın grip nezle olun olmayın yapılması gerekenler var en başta ve en önemli olanı soğan suyu içmek bağışıklık sistemini ciddi anlamda güçlendiriyo sakın soğan suyu deyip geçmeyin öyle düşünürsen yani neyse bu soğan suyu zencefil ve diğer şeylerden daha etkili bağışıklığı en güçnediren veya o en asıl biyer var bağışıklık duvarı diye işte onu soğan suyu güçlendiriyo ha soğanı yersen aynı etki olmuyo çünkü kaynatınca ordaki içinde 2 madde var bilmemneler işte orda o kaynayınca in aktive oluyo işte o çok faydalı asıl olan neyse bu soğan suyunun yapılışıda var tabi kabuğu kahverengi olan yemeklik soğan var ya o olmalı ve ortadan dörde bölüm 1 buçuk su bardağında kaynatılmalı yalnız ateşi yakınca su kaynamaya başladıktan sonra yani kaynamaya başlayınca 5 dakika kaynayıp öyle kapatılmalıaltı (su kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra kapatılmalı altı) ve 5 veya 10 dakikada öyle beklemeli sonra bardağa koyup ılıktan sıcak içilmeli yani ılık içilmeli bu tarif ibrahim saraçoğlu nn yotube yaz ibrahim saraçoğlu soğan kürü ordan izle çok daha iyi mutlaka açıp izle
15 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu verdiğim soğan kürü 1 kişili için yani 1 kişi için 1 soğan ve 1 buçuk su bardağı koyulmalı neyse bide bunun dışında başka çok faydalı şeylerde var yarım su bardağına veya 1 su bardağına farketmez 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırıp için çok çok faydalı ve antibakteriyel ama sirkeyi mide şikayeti varsa dokunabilir o zaman 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyarsın heralde o zaman bişey olmaz bu arada ılık içilse daha iyi ama bunu kaynatmaya gerek yok soğan gibi değil ketıldan bardağa koy suyu öyle işte bu arada sıcak suya bal eklenmez suyun sıcaklığı yanlış hatırlamıyosam 40 dereceyse veya üstüyse eklenmez ondan az ılıyınca bal eklersin başka gene şey var zencefili 50 kuruş büyüklüğünde yani baş parmağı büyüklüğünde kes 5 dakka kaynatıp suyunu iç balda ekleyebilirsin buda çok iyi tabi kovid için demiyom nezle grip için vs ama bağışıklığı güçlendirdiği için ve mikropları öldürdüğü için bu gibi şeylerin içilmesi bu yüzden kovidi atlatma veya daha kolay veya çabuk atlatmaya yardımcı olur ondan ha bu arada toz zencefil dersen olmaz onun tarifi öyleydi bu gene saraçoğlundan neyse bide çörek otu yiyin 7 tane ama çiğneyip öyle yutulmalı çiğnemeden yutulunca mide hazım edemiyo küçücük şey olması rağmen çörek otü yağıda çok iyidir ama kendisi heralde tabi daha iyidir neyse ya öyle işte çok kötüde değilseniz moralinizide boş yere çok bozmayın hani moral iyi olur veya olsun en azından haaaa uykuda çok önemli yorulamak gereke istirahat etmek gerek ama uykuyu iyi almak iyi uyumakta çok önemli
- +1 yıl
Bu arada hangi semptonlar var baş ağrısı veya ishal kabızlık neler var hepsi için youtuba yaz örneğin ibrahim saraçoğlu ishal diye bu aradacan sıkıntısı olurda hiç bişey yapılmak istenmediğinde tv de öyle boş açık kalırsa izlenmemzse o zaman belgesel açın iyi olur doğa belgeseli hayvan belgeseli ama bence hayvanlar belgeseli daha iyi tabi bence yani
- +1 yıl
Belgesel iyi gelir olmadı komedi filmide olur dini şeylerde izleyin bak aklıma şuda geldi youtube da hayalhanem kanalı var çok güzel şiddetle tavsiye ederim onun dışında kerem önderde var
- +1 yıl
Sanırım evet kerem önder daha güzel anlatıyo
En İyi Cevaplar
C vitamini tüket, takviye al, bünye sağlam diye yorum yapan herkes gerizekalının vücut bulmuş halidir. 8-8 içeceğin ilaç başta yayılmayı ve bulaştırıcılığı durduruyor. Kendinizi iyi hissetmeniz taşıyıcı olmadığınız anlamına gelmez. Ilaç kalıcı hasar bırakmıyor. Lütfen doktordan başka kimseden özellikler burada aptal aptal konuşanlardan akıl almayın.
43 Yorumla
Soran+1 yılOfff ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Yayılmayı ve bulaştırmayı durdurmuyor bu hastalığın tedavisi yok o ilaclar sadece yoğun bakımda rutin verilen ilaçlar virüse etkileri yok. Yayilmayi ve bulastirmayi sadece izolasyon durdurabilir
İlaç kullanmazsanız ve virüs ciğerlere inerse, ölüm riski oluşabilir. Bir yakınımız bu şekilde az daha ölüyordu. Tedbir alın. Yoksa sonrası için çok pişman olursunuz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBir aile yakınımız tam tersini diyor ilaçlar ağır, kullanmayın diyor neye inanıcağımızı şaşırdım
Soran+1 yılTat yok, koku yok. Öksürük var ama herkes gündelik işini yapiyor
+1 yılCanım bulundugunuz şehire bağlı tabi ambulansı aradığınızda sizi alıp hastaneye götürüp yaparlar orda test ya da götürmeden evde de yaparlar ama test yaptırın kesin bazı kişiler haberi bille olmadan virüsü ayakta atlatabiliyor evet ama ilaç almanız lazım meyve yoğurt sıvı bol tüketmeniz lazım ve hepinizin odası ayrı olcak böylece geçer ztn ama ilaç alin
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gün izole olup sonradan hic hasta olmamış gibi davranacaksanız guzel
00 Yorumla
+1 yılYoğunluktan dolayı hasta seçiliyor zaten yapacakları da sizi eve gönderip izole etmek karantinanıza evde devam etmeniz en iyisi birbirinizle temasa geçmemeye mesafeli durmaya dikkat edin birinizde bile varsa diğer aile üyelerine bulaşmasını önlersiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılHerkese bulaştı evde. Öksürük, sırt ağrısı, tat ve koku kaybı var.
- +1 yıl
O zaman birbirinizden uzak kalın güzelce dinlenin ailede kronik rahatsızlığı olan varsa doktor denetiminde olmalı diye düşünüyorum olası kötü durumları önlemek için geçmiş olsun hepinize
Soran+1 yılAllah razı olsun. Babam kronik hasta ama laf dinlemiyor is yeri anlayışlı biyer ama kendisinin izin isteyeceğini sanmiyorum
- +1 yıl
Umarım en kısa zamanda iyileşirsinizz
Soran+1 yılAmin inşallah çok sağolun
- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHasar kalma ihtimali cok yüksek. Şöyle söyleyeyim yakın bir zaman once annem corona atlattı. Su an ciğerlerinin %30 u yok. Corona hasar bıraktı yani. + damarlarına pıhtı attırdı. Direk anjiyoya alındı. Ki bunu annem günü gunune ilac almasına rağmen, tedbir amaclı yaptırılan bir testte pozitif çıkmıştı ve daha belirtileri dahi yoktu. Hicbir belirtisi yoktu. Tedavinin yarısından sonra gunden gune ağırlasmaya başlamıştı. Hani ilaç almis birinde etkileri boyleyken almamis birinde ne olur söylemek bile istemiyorum. Su an cok iyi olabilirler ama bir noktadan sonra geri dönülmez noktaya da gidebilir. Ki corona rahatsızlığı geçirenlere günde 8 tane hap veriliyor. 1 -2 hap değil. Illaki diğer hastalara nazaran daha ağır atlatırlar diye düşünüyorum. Bugün grip olduğumuzda dahi ilaç almakla almamak ne kadar fark ediyor. Bir de böyle bir hastalıkta bu durum... bir sey diyemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSanırım karantina durumundan dolayı istemiyor ailen... Ülke ekonomisi zaten bedbaht durumda, onlar da haklı. Madem gitmek istemiyorlar, durumları çok kötü değilse bol bol sirkeli su ile gargara yapsınlar, limonlu su içsinler, bol bol c vitamini tüketsinler. Dışarı çıkınca fazla temas etmesinler. Bu arada sanıldığının aksine araya eğer belli bir mesafe konulursa covid bulaşmıyor. Ben de bunu geçirdim ve kpss'ye covidlilerle girmek zorunda kaldım. Aynı sınıftaydık ama çok şükür ki bir şey olmadı yeniden. Temastan kaçınmaları önemli. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılMümkündür, ailecek hastalandık test olduk test sonucu için geldiler pozitifsiniz karantinada kalmanız gerekiyor dediler bir kutu ilaç verdiler, bir daha 112 yide arasak il sağlık müdürlüğünü de arasak kimi ararsak arayalım kimse gelmedi annem geceleri nefes almakta zorlanıyordu ama şu an iyiyiz, bugün aradılar nefes alma zorluğu yaşıyormuşsunuz şuanda bir şikayetiniz var mı dediler, biz bu şikayeti 1 hafta önce ulaşabildiğimiz her yere ilettik, ölünce geliyorlar galiba.
12 Yorumla- +1 yıl
İzmir
yani kendiliğinden geçmesini beklemeyin...
sonra mikrop partikülleri akçiğere ulaşırsa zatüre olursunuz...
bu hastalıkta zaten zatüreden götürüyor inaanları...
vücut direncini artıracak önlemler alın ve uygun meyve ve sebze tüketin...
ayrıca ayrı ayrı odalarda kendinizi karantinaya alın...14gün...00 YorumlaBol bol su için evi havalandırın c vitamin alın bol bol semtonlar çok ileri boyutta değilse ben o ilaçlarada pek güvenmiyorum bizim burda bir kadın o ilaçlar yüzünden covid hastası kalp krizi geçirip ölmüştü yani doktor değilim ama bir yazı okumuştum covid hastasının yazdığı balgam çıkarır gibi sıvı çıkıyormuş her öKSürdüğünde ciğerlwri balgam değilde vücüddünda ki sentetik yabancı bir şeyi atmaya calışıyor gibiymiş beyaz beyaz geliyormuş
00 YorumlaBen evde atlatım 15 gün de iyileştim hastaneye giden bir akrabamı geri eve yolamışlar çok kalabalıkmış sen de sentom yok fellan demişler sonuç iki gün sonra gidince yeniden test yapmaya covıt 19 pozitif çıktı eve gitti istirate şu an akrabacak koranayız bir de hastaneye normal gidip test yaptırmaya aradan bir iki hafta sonra covit 19 olanlar var
00 Yorumla
+1 yılbende oldum ilaç kullanmayı tercih etmedim çünkü verilen ilaçlar bazı yönlerden vücuda zarar veriyor kısırlık falan yapıyomuş diye duydum bide unutkanlık gibi ama test yapmanız daha doğru bakanlığın verilerinde olmanız falan ayrıca onlar temaslılarlada iletişime geçiyor bol bol yemek yerseniz tatlıdan uzak durursanız atlatırsınız umarım çok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılİyileşilebilir bence biz test yaptırdık ilaç verildi ama bazı kişilerde daha ağır atlatılmasına neden olmuş o yüzden almadık. Bitki ilaçlarıyla geçirmeye çalışıyoruz. Herkeste aynı şekilde geçer mi bilmiyorum ama testlere de güven olmuyor bir gün negatif diğer gün pozitif çıkıyor anlamadım gitti. Evde temizliğe dikkat edin daha rahat atlatırsınız.
00 YorumlaTest yaptırmış olmanız fazlaca strese girmenize sebep olacaktır, sonucu beklemek vs. İşim sebebiyle hemen hemen her gün test olmak zorunda olan birisi olarak yazıyorum bunları.
Hepiniz zaten ya hastasıyız ya da temaslısınız, ya enfekte oldunuz veyahut olmak üzeresiniz. Bu sebeple test olmanız gereksiz. Hepiniz size verilen ilaçları için ve karantina sürecinizin sonucunda teste gidin, negatif çıktığınızda hastalığı atlatmış olacaksınız. Hepinize çok çok geçmiş olsun.30 Yorumla
+1 yılAilen haklı evde iyileşebilirsiniz zaten eve gönderecekler eğer ki nefes alamama durumu olursa o zaman yatıtırlar. Bol c vitamini tüketin. Sizi rahatsiz eden şikayetiniz için aile hekimine gidin ilaç kullanın geçer
05 Yorumla
Soran+1 yılTest yaptırmayalim mi
- +1 yıl
Gerek yok eve gönderecekler
Soran+1 yılYani eve çağırıp test yaptıralım mı yoksa evde mi atlatmaya çalışalım?
- +1 yıl
Ateş ve öksürük varsa test yapılır eğer pozitif cikarsaniz yine evde durmaniz söylenecek calişiyorsaniz rapor almaya yarar sadece
- +1 yıl
Yani cok önemli degil test yaptirmadan atlatabilirsiniz gayet
Evinde tedavini ol 15 gün değil istersen 20 gün sonra git testini yap o zaman zaten negatif çıkar inşallah...
Fakat evinde tadavini sürekli kekik sumak kaynat iç hocbirseyiniz kalmaz...
Ekmek tüketmeyin sağlıklı beslenin bu süreçte...00 Yorumla
+1 yılSağlık kuruluşunu aramalisin
Başka birine geçerse hem kul hakkı hem vebal alırsınız
İyileşme süresi herkesde farklı
Bekli 1 ay boyunca test pozitif çıkacaktır bilemezssiniz.
Arayıp bilgilendirmelisniz kuruluşları.00 Yorumla
+1 yılağır değilse evet. sadece vitamin alarak atlatanlar var. covid ilaçları kalıcı hasar bıraktığı için içmeyin demiş Dr ları
genede durumunuzu bilemeyiz03 Yorumla
Soran+1 yılKalıcı hasar mı he gibi hasar bırakiyor
- +1 yıl
o kadarını bilmiyorum. hasta olan bir tanığın anlattığı bu kadar. Twitter den sanal hastaneyi takip edin sorun her şey orada var
Soran+1 yılSağolun teşekkürler
Bu virüs bağışıklık sistemini bozuyo ve sistemin koruma kalkani yok olunca farklı hastalıklara yakalanmaniz an meselesidir. En iyisi acilen tedavi olmak
00 Yorumla
+1 yılAilenin ciddi bir saglik problemi yoksa olabilir. Bizim ailede herkes yaptirmisti pozitifti doktor bana eger sen de bir sey yoksa gerek yok demisti sonradan sadece tat ve koku kaybi oldu bende olduguma emin oldum ve yaptirmadim. Zaten 1 aydan fazla surece evdeydik hic kimseyle temas kurmadik atlattik cok sukur ama hic disari cikmayin lutfen.
00 YorumlaAblamda da birkaç belirti var, Filyasyon ekibi ilaç getirmiş, mutlaka ilaçları düzenli olarak kullanın. 5 gün içerisinde etkisini gösteriyor, ilaç almadan hafif derecede atlatmak 20 gün kadar sürüyor
00 Yorumla
+1 yılLütfen gidin ciddi sebebiyetlere yol acabilirsiniz eğer erken tedavi iygulanmazsa Allah korusun agirlasabilirsiniz gitmekten bişey olmuyor ilaçları verip eve gönderiyorlar korkacak bişey yok 🙏
00 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Oglumda da ateş başladı 2 gündür. Ama 37 civarı. Biraz baş ağrısı, vardı bir de. Biz de onu izole ettik takio ediyoruz. Hastaneye gitmedik.
06 Yorumla
Soran+1 yılGitmek mi iyi gitmemek mi bilsem ona göre davranıcam
Soran+1 yılAllah razı olsun test yaptirmayalim mi
Soran+1 yılTeşekkürler
Hahahaha saçmalama ne hastanesi. Hastanelerin amacı insan öldürmek zaten hic duymadin mi 😁😁 yil olmuş 2020 hala böyle insanlar var yaa cidden şaşırıyorum. 😂
11 YorumlaDurumunuz çok kötü ise mutlaka en yakın sağlık kuruluşuna gitmenizi öneririm.
20 YorumlaBence siz bi test yaptırın nolur nolmaz benim babamda çıktı hepimiz izole altındayız evde arıyolar ilacı sepetle aldık ama ağır ilaçlar
00 Yorumla
+1 yıl10 gün boyunca ilaçsız atlatmaya çalıştık olmadı ama ilaçları da beğenmedim ben. Çok aman aman etki ettiğini sanmıyorum ama illa etkisi vardır.
00 Yorumla
+1 yılAilen yanlış yapıyor. Öncelikle emin olmalısınız ve doktor tavsiyesi üzerine yapılması gerekeni yapmalısınız
00 Yorumla
+1 yılBence doğru kortizon verip adamları zehirlerler belli mi olur yakın tanıdığımın vücudu sismekten beter oldu.
00 YorumlaEğer durum hafifse atlatılabilir tabi ama hastaneye de başvurmak önemli. Takip açısından kafanız da rahat olur. Bağışıklık sisteminizi çok sağlam tutmalısınız en önemli unsur bu
00 Yorumla
+1 yılÖyle de olmaz ki, korksanız da test olmalı ya değilseniz neye göre atlatcaksınız ilaçsız da sanmam olur ilaç alın sonra olun izole
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yanlış bir hareket. Biz de öyle düşündük ama 2. günde dayanılacak gibi değildi, hemen test yaptırdık.
00 Yorumlabunu sorman bile hata belki cok ağır geçicek belki korona değil başka bir hastalik korona olduğuna garanti verilemez test yapilmasi lazım
00 YorumlaSağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Bence sağlık kuruluşuna bildirmeniz lazım onlar zaten ayağınıza kadar geliyor hemşerim ilaç getiriyorlar
00 Yorumla
+1 yılBen doğru bulmuyorum siz heralde hiç ciddiye almıyosunuz evde atlatılabilecek bir hastalık değil bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim elimden gelen bişey yok ki. Okb takıntım var ve dışarı 8 aydir toplasan 14 kere çıktım onda da ihtiyaçlar içindi ve 1 sefer tek fuzuli çıktım 2 ay önce. Nerden baksan 17 günde 1 falan çikıyodum ve tüm ailemde öyle ama kardesimin okulu açıldı ve onun üstüne olanlar oldu. Dısardan gelen paketli gıdaları yikiyorduk. Ellerimi 2 dakika boyunca yikiyordum çunkü okb temizlik takıntım var bu konuda ayrıca. Dısarda 50 ml lik kolonya sisesiyle çıkiyordum ve ciktiğimda o mini sise ben eve gelene kadar bitiyordu. Demir kapıları elimle tutmadim paraya temas eder etmez elimi dezenfekte ediyordum disardayken 80 derece alkollü kolonyayla. Şimdi evde 1 kisi hastalaninca hemen maskelerimizi taktik ama evde herkese bulaşti ve simdi bir akrabam diyor ki ilacla daha ağır diyor. Babam acildeki kovid testi sirasina bakinca arabadan. Değilsek de bu siraya girince oluruz dedi. Ariyoruz filyasyonu hat meşgul. Biz mi umursamiyoruz yoksa okulları açan devlet mi yoksa meşgul olan sağlik hatti mi
Bi test yaptırın kesin ateş çıkarsa da mutlaka hastaneye gidin
01 Yorumla
Soran+1 yılAteş yok henüz ama test sırasi çok yoğun
Kendinizden eminseniz ve evden çıkmayacaksanız yanlış gelmiyor bana
10 Yorumla
+1 yılEvdede boca c vitamin ve sıvı tüketerek atlatabilir sınız
10 Yorumla
+1 yılHerkes kolay atlatcak diye bişey yok ilaç desteği önemli
10 YorumlaSurekli C vitamini çinko propolis vitaminler kullanin ev yapimi sirke vs
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Ates varsa eger 38 39 uzerı.. Acılı arayıp yardım istemeniz lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç olmadan hastaneye git ben ailemden birini geç götürdüm hastaneye az kala ölüyordu ölmedi ama çok korktum sende git mutlaka sevdiklerine acı yaşatma Allah şifa versin
00 Yorumla
+1 yılBnde öyle yaparım asla aşı tedavi olmam bu şahsi görüşüm
00 YorumlaYa o testi asla yapma sakın yapma yani boyle sacma birsey yok yaapma!!
00 Yorumla
+1 yılBen o testi yaptırmaya korkuyorum köşeme geçip ölmeyi beklerim
00 YorumlaBol sıvı meyve ve sebze tüketecekseniz atlatırsınız. Ama yine de kontrol önemli derim.
00 Yorumla
+1 yılKimseye söyleme gidip kendin yaptır, zaten sonra onlar da yaptırmak zorunda kalacak.
00 Yorumla
+1 yılTestten neden kaciyor insanlar hep merak etmisimdir bu halkın iyiligi icin..
00 Yorumla
+1 yılSonucta grip degil yani cahil cahil kararlar vermeyin
00 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. şans işi o tavsiye etmem ama ailecek kekik çayı içebilirsiniz
012 Yorumla
Soran+1 yılŞans işi derken ve kekik çayı faydalı mı cidden
Soran+1 yılAllah razı olsun aktara dağ kekiği mi diyelim
Soran+1 yılTeşekkürler yinede sağolun
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılZaten evde atlatıcan testi niye yaptırmıyosun anlamadım. İlaçsız sanmıyorum geçiceğini
00 YorumlaBence yanlış ilaçsız iyileşilmeyeceğini düşünüyorum. Yaşlarını da almışlarsa hastaneye gitmenizi öneriyorum
00 YorumlaBiz de ailece olduk , 14 gün karantinada idik
Evet ilaçların yan etkisi de var ancak onlar ciğerlere inmesini engelliyor birnevi ve vücuttaki ağrıları ciddi azaltıyor.
Yine atlatırsınız ama zor atlatırsınız risk almayın bence00 Yorumla- Sağlık konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tabi ki. Dışardaki masum insanlara bulaştırabilirsiniz. Derhal tedavi için destek alın.
00 Yorumla
+1 yılÖylece durup vücudunuzun kendini yenilemesini mi bekliyorsunuz. Ölmeyi bayılmak sanıyorsanız büyük sıkıntı var demektir. Bir sağlık kurulușundan destek alin.
00 YorumlaKesinlikle test yaptırın hafife almayın bakın bende pozitifim babam da kardeşim ve babanneme daha yarın test yapacaklar. ilaç verirlr size gidin işi zorlastirmayn
00 Yorumla
+1 yılParol kullanmanız lazım. ateşi vs düşürüyor çok iyi geliyor. bi de tedt pozitif çıkınca bir tane ilaç var onu getiriyolar.
en azından parol kullanın00 YorumlaBabanın varsayalım ki arabasının segmanları bozuldu kendi mi yapıyor hayır, ustasına götürüp yaptırıyor. Sağlığın da ustası doktorlarımız. Bence aksatmayın.
00 Yorumla
+1 yılGayet doğru bir davranış ilaç tedavisi falan hiç gerek yok ölenler hep hastanede ilaç tedavisiyle ölüyor sen onlar hastaneye gitmek istese bile engel olmalısın ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyar aileni geçmez öyle herkese bulaştırırlar kul hakkı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHafifse korkacak bir durum yoksa evde izole olun tavsiyem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde olabilir ama ilaçsız olmaz antibiyotik ve c vitamini serumla verilebilir
00 Yorumla
+1 yılTest yaptırın mutlaka zaten durumunuz kötü değilse evde kalıyorsunuz. Iaclarin yan etkisi var ama yine de tek kurtuluşumuz o haplar ne yazik ki.
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat