Merhaba sırf size bu yorumu yazabilmek adına hesap açtım öncelikle... bunu burada paylaşmak yerine direk acile koşsaydınız ki tehlikeli bir durum kendimden biliyorum küçüklüğümden beri dudaklarım böyle olur genelde bir serum ile geçerdi ve yaşım gittikçe serumlar da fayda etmemeye başladı şu an 20 yaşındayım ve daha yeni bu hastalığın ismini öğrendim doktor anjiodem tanısı koydu ve sizdede bu hastalık var maalesef ki. En ufak sitres sıkıntı, toz, soğuk havalar yediğim şeylerden aniden dudaklarım bunun iki katı olur ve çok tehlikeli birsey acilen doktora görünmeniz sart sizinde
Maalesef bunun kalıcı bir tedavisi yok kişiye gore stres ilaçlar ve yediğin birşeylerden olabiliyor! Ama ihmale gelmez sistigi anda acile git sana ya kortizonlu serum takip antihisyaminik ilac verirler ya da kisadan halletmek icin Dekrot diye bir igne yapip eve yollarlar ben 5 yildir uğraşıyorum bu lanet hastalikla her türlü testi yaptirdim bir sürü doktora gittim sonuc yok belcikada bir doktora gitmistim o bana agri kesici olarak sadece parasetamol dan baska birsey kullanma dedi simdi mecbur kalirsam sadece onu kullanıyorum şisecegini hissettigim an da Ebafit 10 mg diye bir ilac iciyorum yetmezse bir tane daha yetmedi bir tade daha 24 saatte 4 tane içebilirsin dedi doktor eger işe yaramzsa Acile gidiyorum igneyi yaptirip geliyorum 1-2 saate iniyor. Maalesef bununla yasamak zorundayım :(