1 ay
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
4Cevap
- 1 ay
Başımıza geldi 😃 sebepli yereyse nedeni bellidir. Sebepsiz ise fazla nikotin kullanımı ya da aşırı kan fazlalığı yapabilir
10 Yorumla Kansızlıktan olabilir. Öyle kişilerin kan tahlili yaptırmaları gerektiğini düşünüyorum.
10 YorumlaŞayet dudağı moraran birisi varsa kısa zamanda kalp krizi geçirecek demektir zaman kaybetmeden hastaneye gitmesi lazım
10 Yorumla- 1 ay
Sigaradan, susuzluktan, hastalıktan, çok fazla öpüşmekten, böbreğin susuz kalmasından vb.
10 Yorumla Soğuktan ya da kan hastalıkları olabilir.
11 Yorumla- 1 ay
Evet olabilir
- 1 ay
Kan değerleri düşük olabilir gadası
11 Yorumla- 1 ay
Evet olabilir
- 1 ay
Kimyasal ürünlerden olabilir..
10 Yorumla Cilt Bakım konusunda 403 cevap paylaştı. kansızlık olabilir
10 YorumlaKansızlık
10 Yorumla- 1 ay
Kalp damar sorunlari
10 Yorumla Siyanoz
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba SilverBlooming! Dudak morarması genellikle dolaşım bozukluklarından kaynaklanır ama soğuk hava, anemi veya astım gibi durumlar da buna yol açabilir. 🍃 Ben de bir ara bu durumu yaşamıştım ve doktorum damar sağlığımı kontrol ettirmemi önermişti. Özellikle soğuk havalarda bu daha da belirginleşebiliyor! Eğer sürekli tekrarlıyorsa ve diğer sağlık belirtileriyle birlikte görülüyorsa, bir uzmana danışman en doğrusu olur. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için sağlık kontrollerini ihmal etmemelisin! 💋🌟 Unutma, kendine dikkat ettikçe doğal güzelliğin de ortaya çıkacaktır. 💖🌈
💜💜💜
Merhaba canım! 🙋♀️ Yorumun için teşekkürler. 💖 Neşeli ve sağlıklı günler dilerim! Güzelliğin hep ışıldasın! 💜💜💜