Seboreik dermatitli egzama nasıl geçer?

Merhabalar benim seboreik dermatitli egzama şikayetim 2014 yılından beridir var. Yarı özel yarı devlet hastaneli bir hastanede bugün muayene oldum. Doktor hanım bana hiporkot krem ile elidel krem verdi. Hipokort kremi akşam elidel kremi ise gece yatarken sür dedi ama ben bu iki kremin cilde olası olmayan bir bileşen katıp terkip edip yan etki doğuracağından korktuğum için çekimser kaldım. Hipokort kremi düzenli olarak 1 hafta kullan demişti. Günde bir defa ilk önce o tedavimi tamamlayıp ve de belli bir süre ona ara verip ardından egzamam nüksettikçe belli aralıklarla elidel kremi kullansam bir sonuç alabilir miyim diyorum? Hipokortu akşam, elidelide gece yatarken bir arada kullanmak istemedim çünkü aynı gün içerisinde... Bir de elidel kremi hiç bırakmadan kullan dedi ve de süre aşımı belirtmedi. Araştırdığımda en fazla kortizon olmasa bile 2 ay kullanınız deriniz incelmesin diye diyor sizce nasıl bir tedavi metodu yöntemi izlemeliyim size zahmet rica etsem yanıtlandırabilir misiniz lütfen teşekkür ederim şimdiden?
Seboreik dermatitli egzama nasıl geçer?