bende almak zor yıllardır alamadım vermek en kolay şey
siz ne diyorsunuz?
siz ne diyorsunuz?
İkiside eşit. Çünkü zayıf insanlar metabolizmaları hızlıdır bu nedenle alamazlar kilolu insanlar ise metabolizmaları yavaş olduğundan alamazlar. Ancak zayıf insan kilo alırken ekstra bir müdahele gerekmezken kilolu insan Kilo verdikten sonra sarkan derilerden kurtulması lazım ;-)
Eyvallah :-)
vermek. vermek icin gotunden ter akmasi gerek. almak icin aksamlari ekmek arasina terayag bal sur ye yat. her turlu alirsin.
zayiflamak icin tum bu zevklerden magrum kaliyorusun. az yediği n icin halsiz oluyorsun.
:) Sindirim sistemi hızlı çalışıyorsa almak zor.
Onun dışında almak kolay.
Balık yağı + b vitamini tavsiye ederim iştahını açar.
Tabı bu normal şartlar altında.
çocukken çok zayıftım herkes kilo almam için sürekli baskı yapıyordu şimdi de vermek için uğraşıyorum ikiside zor bence
Cevap
9Cevap
tabikide kilo vermekk :( tövbe safur harbi şanslı bir şeysin bence git yiyebildigin kadar , karnına sıgdırabildigin kadar sıgdır sonuçta kilo almıyosun hem sen kiloda almak istiyodun :D
yok abi yok almak zor bnde bir bünye war suyu mu tuketiyo herşeyi ama tik yok az yesen kilo kaybi çok yesen dgsen bise yok normalde normal cozemedm gitti gardaş ama gncim ilerde belki alirim :)
bencede kilo vermek daha kolay spor yap ver ama zayıflar ne kadar yesede almıyor
Kişiden kişiye değişir ama bu durum.. Bana zor olan sana kolaydır mesela.
Fakat fikrimi soracak olurdan vermek daha zordur.
vermek zor. askerden geldim 5 kilo aldım şimdi sporda vermek için hep çalışıyorum eski halime gelmek için. hava da sıcak düzenli gidemiyorum şu eylül gelsin eski vücuduma kavuşcam :)
Sağlıklı yollarla olucaksa ikisi de zor. Ama vermek azcık daha zor.
tabi ki de kilo vermek , kilo almak 3 5 günde olur...
Yok be ben şahsen şuanda da kilo vermeye çalışıyorum bana göre kilo almak çok basit ama vücut tipine bağlı bişey benim abim uzun ve ince kemiklidir mesela bide aşırı zayıf o kilo alamaz bende kilo veremem yani kişinin vücut tipine göre değişir :)
Almak zor 6p kiloyum hayvan givbi yiorum alamıyorum bir turlu
Sağlıklı bir şekilde olacağını düşünürsek almak daha zor çünkü kas yapmak, yağ yıkmaktan çok daha zor. Ayda 4-5 kilo bile yağ yıkılabilirken, 1 ayda en fazla 0.5 kg kas yapabilirsiniz.
Vermek zor tabiki de. Almakda ne var ye otur ye otur.. Vermek için uğraşda uğraş ;)
Kişiye göre değişiyor tabi :)
Bende çok zayıfım kilo almaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor zayıflamakta irade meselesi
Metabolizma ile alakalı bir şey bence ikiside zor
Kim ne yapmak istese ona zor diyor arkadaş.
vermek daha zor gözüksede, almak gerçekten zordur
vermek zor bence nefsime hakim olamıyorum :(((
Kişiye göre değişir ya bence vermek zor
metabolizmaya gerek değişir ama vermek diyorum
Almak kolay bence
Kilo vermek :(
Almak
İkiside zor
ikiside
Sanırım kilo almak
Bence kilo almak zor
Vermek zor