Kolumda bu tarz kabarcıklar git gide artıyor, corona nedeniyle doktora da gidemiyorum aile izin vermiyor bir fikri olan var mı ne olduğuna dair? Uzun zamandır geçmiyor. Cidden iğrenç duruyor ve rahatsız oluyorum.
Kabarmalar bu yüzden olabilir. Sedef, uyuz ve egzama gibi cilt hastalıklarıDemir eksikliğine bağlı olarak meydana gelen anemi hastalığıTiroit bezinin gereğinden fazla ya da az çalışıyor olmasıBazı karaciğer hastalıklarıKullanılan ilaçların yan etkileriCiltte gelişen bir enfeksiyonTüketilen gıdaların alerjiye sebep olmasıTahtakurusu ısırığıCildin kurumasıBazı böbrek hastalıklarıGebelikÇölyak hastalığı (Hastalar özellikle glüten içeren bir gıda tükettiklerinde bu sorunlarla karşı karşıya kalırlar.) Huzursuz bacak sendromuKurdeşenCilt kanseri
üst kol mu o? laktoz intolerant olabilirsin 3 hafta süt tüketmemeyi dene geçerse o yüzdendir görsel olarak gidermek için de kese yapıp nemlendirici sürebilirsin özellikle üreli nemlendirici
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet üst kolum ama alt kolumda da bu kadar yoğun olmasa da aralıklarla bileğime kadar var. Laktozsuz süt tüketiyorum aslında diyette olduğum için ama bilemedim...
Anladım benim de saç diplerim de kepek değil ama kepek benzeri deri dökülmeleri mevcut stres den oluyor ilaç fayda etmiyor sürekli tekrarlıyor o yüzden sordum stresli misin diye
Kiloyla alakası olabileceğini sanmıyorum ama çok yağlı besleniyorsan ya da beslenmene dikkat etmiyorsan olabilir aşırı yağlı beslenme testesteron hormonunun aşırı salgılanmasi güneş ışığı gibi farklı etkileri olabilir yağlı besinlerden uzak dur istersen