Güzellik & Bakım Kolumda böyle küçük sivilceler var, nasıl geçer? Savasxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cildim kuru normale yüzünde yok bunlar ne ayak 😃nasil gecer Kolumda böyle küçük sivilceler var, nasıl geçer? Cevapla Sivilce Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bunlar sivilce gibi durmuyor daha çok alerji gibi. Kullandığın ilaç falan varsa büyük ihtimal ondan kaynaklı olabilir. 0 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl İyotla düzelir. Deniz suyuyla yıka 0 2 Yorumla Savasxxx +1 yıl Denize gittim girdim ayni Yorumla Ponce +1 yıl Bi daha git Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Bepanthen dene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya sinek bir sey ya da alerjin var. 0 4 Yorumla Savasxxx +1 yıl 5 6 sene once cıktı pek dikat etmedim ya Şu an gitmesini istiyorumya ureli krem sürsem kese atsam Yorumla Savasxxx +1 yıl Bi ara güneşten yandı soyuldu ondan sonra oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde kendimi bildim bileli var. Beni rahatsiz etmiyorlar Yorumla Savasxxx +1 yıl Ne bilim sıfır kollu tsort giyecegim de o yüzden Yorumla
Parislipakize Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bende de olmuştu. Kolonya mahvediyormus 0 2 Yorumla Savasxxx +1 yıl Kolonyagi surmuyorumki Yorumla Savasxxx +1 yıl Nasıl geçti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunlar sivilce gibi durmuyor daha çok alerji gibi. Kullandığın ilaç falan varsa büyük ihtimal ondan kaynaklı olabilir.
İyotla düzelir. Deniz suyuyla yıka
Denize gittim girdim ayni
Bi daha git
Bepanthen dene
Ya sinek bir sey ya da alerjin var.
5 6 sene once cıktı pek dikat etmedim ya Şu an gitmesini istiyorumya ureli krem sürsem kese atsam
Bi ara güneşten yandı soyuldu ondan sonra oldu
Benimde kendimi bildim bileli var. Beni rahatsiz etmiyorlar
Ne bilim sıfır kollu tsort giyecegim de o yüzden
Bende de olmuştu. Kolonya mahvediyormus
Kolonyagi surmuyorumki
Nasıl geçti
alerciii
5 6 sene dır var ama
Aleovera sür
Duzelirmi