Ön dişlerim den 3 ü kırık dolgu vardı 13 yaşlarım da yaptırmıştım. 25 yaşıma gelince kırıldılar. Şu an 26 yaşındayım. Çok kahve içiyorum bağımlılık. Dedim ki fırçalayayım baktım fırçalarken aşınıp hafif kırılmaya başladılar diğer dişlerim de çok hassas bende bıraktım. Çok sararma kararma oldu ne yaptıysam beyazlamadılar. Ama dişçiye gitmekten çok çekiniyorum sarı diye sizce haklımıyım? 2 ay erteledim bu yüzden. Hatta babam yaptırcak bütün dişlerlerimi yeter ki git dedi estetik gülüş istiyorum zirkonyum olabilir aslında biraz da korkuyorum sizce kolay süreç mi benim gibi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben ortodonti tedavisi görüyorum 1 yıl oldu takılalı. Diş çok önemli bence. Sarı diye çekinir mi insan ya adı üstünde dişçi boşuna mı dişçi olmuş onlar neler neler görüyorlar. Bir an önce git, erteleme. Kolay süreç olduğunu sanmıyorum ama sonuç güzel olacak. Bol bol gülersin ❤️😄
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım benim 😘❤️haklısın
Soran+1 yılOrtonti ne oluyor tam olarak
En İyi Cevaplar
Kolay değil biliyorum. Kanal tedavisi yapılmasını istememiştim ben de ama sorunu değişik bir yolla çözmüştüm. Fakat sana önermem asla o yolu. Çünkü ben risk aldım ve dişimin çatlamasını fırsat bilerek dişimi kırmıştım. Sen yapma benim yaptığımı. Eğer çözülemeyecek durumdaysa artık tedaviye gitmelisin ve kahve tüketmeyi azaltman, hatta gerekirse bırakman gerekiyor. Yoksa bu durum dişlerine zarar vermeye devam edecek.
10 Yorumla
Kardeşim dişiniz kötü görünüyor ise dr gidip göstermelisiniz sağlığınız için gerekli görsellik önemli evet karşındaki bir budala ise ilk etapta bunu düşünür ilk izlenim önemli o yüzden değil sadece sağlıklı olmak için ağız beyin mide bağlantılı diş çekiminde yanlış diş çektirme vs ölüme neden olabiliyor
22 Yorumla
Soran+1 yılBudala derken
Hastalık sonuçta doktor da bu işi yapmak zorunda, niye böyle diye yargılayacak değil. Sarı diye çekinmene gerek yok. Sağlık her şeyden önce gelir. İlerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamaktansa git yaptır rahatla derim😊😉
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
49Cevap
+1 yılBen daha yeni 3 implan 6 kaplama yaptirdim keske daha önce yaptirsaymistim cikolata yesem dislerim sizlardi simdi gayet iyi kosa sure bir eziyet cekiyorsun ki oda abartilacak bir sey degil dha sonra keyfini sürüyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılToplam ne kadar verdin nerde yaptırdın
- +1 yıl
8000 e yaptirdim ankarada dişcim özel
- +1 yıl
Yanliz senin yaş kaç bir sorunda 24 bir sorunda 25 bir sorunda 26 profilde 30 şasa kaldım 🙄🤣🤣
Soran+1 yılHe ray değişiyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Himm 🙃😉
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun değil o işler git yaptır korktuğun gibi değil daha neleri var gömülü diş vs. Dişler sarı diye çekinme dr çok görüyor daha beterini görüyor. Ama kırılmış diş çekilmesi gerekebiyor inşallah çekilmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılKırıl önler çekmez bence zirkonyum yapıştırır herhalde
Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Bence de kork dişlerin kırılması normal değil, sana büyük ihtimalle implant yaparlar..
Ben 8 9 yaşlarında başladım tedaviye pandemi yüzünden senede 2 defa kontrolde giderim onlara gidemedim sadece.24 Yorumla
Soran+1 yılİplant derken
Soran+1 yılO ne ya yaşlı ağzı gibi ben tüm dişimi yaptırcam hepsini çekseler Anam ağlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSari diye disciye gitmektencekindigini yazmissin. Benimde disimde karatilar var muayne oldum tel taktiracagim yakinda. Onceden bende derdim disim kara kara utanirmiyim discinin yaninda nasil olurki falan diye ama zaten dis problemi olanlar disciye gidiyo. Yorumlari okusana bir dis problemi olmayan inci gibi disleri olan genellikle disciye gitmez, gidenlerde senin benim gibi dis prolemi olanlar. Adamin isi bu, bence sariligindan en az cekinmen gereken insalardir dişiler. Bir iki kere gidince artik utangaclik kalmiyor, en azindan bende oyle oldu
10 YorumlaVallahi ben yaptırdım tavsiye ederim gayet rahat oluyor Korkmana gerek yok çünkü diş çok önemli her şey Bütün hastalıklar dışından geliyor bir an önce yaptır
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadara yaptırdın kaç hafta sürüyor
İlk başta zorlanıyorsun ama sonuca ulaştığında keşke daha önce yaptırsaydım diyorsun. Kesinlikle zirkonyum yaptır. Daha sağlıklı ve orijinal duruyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi sen yaptırdın mı
+1 yılBenim de genelde sakız çiğnerken kırılıyor çok hassasmış bazı dişlerin genetik yapısı sarı ben de beyazlatmayı düşündüm ama dişçim önermedi dişlerim hassas olduğu için farklı dişçiye de danışmanı öneririm
20 Yorumla
+1 yılHiç dişçiye gitmedim yalnız aşağıda birbirinden önemli tavsiyeler var. İhmal etme derim, güzel bir gülüş istiyorsan korkularının yüzüne de güleceksin. Sana en uygun olan tedaviyi doktorun uygulayacak zaten 😊 Geçmiş olsun, nice sağlam gülüşlere 🌸
10 Yorumla
+1 yılaslında çok kolay benimde arka 2 ve ön dişlerim aynı idi tek sorunum sıra beklemekti onun dışında hiç sorun yaşamadım 3 defa gittim bitti sonrası kontroller için ayda 1 idi
10 YorumlaYaptır benimkiler yamuktu. Küçükken korkudan istemiyordum ama ailem yaptırdı. Çok iyi yapmışlar beni dinlemeyerek.
Dişler önemli.
Şimdi diş taşı birikiyor o zaman bile gidiyorum. Korkma git.10 YorumlaÖzelde çok güzel yaptırırsın. Korkacak birseyde yok. Doktor işini bilir. Yakınlarından doktor tavsiyesi al.
20 YorumlaBende çok dıs yaptırdım. Önemli olan doktorunu bulmakta. İyi bir doktor bul sorun olmaz. Belki bir ay bir sıkıntı çekersin ama sonra rahat edersin.
10 Yorumlaburnum da dişlerim de anadan doğma aynı. küçüklüğümden beri iyi baktığım için inci gibi dişlerim var çok şükür
10 YorumlaPek bi zorluğu yok annemin dişlerini yaptirdim ben zorluk çekmedi korkmana gerek yok en azından altın sarisi dişler yerine beyaz dişlerin olur gecenin kuşu 🤨
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptırdı zirkonyum felan mı
Soran+1 yılKaç hafta sürdü
Dişçiye nasıl dişler gidiyordur sacmalama sağlığın için herşey
20 Yorumlabi ay icindw kontrole. gittim jic iyi seyler demedi doktor. anırsam kasım. ayında tekrar girmem geekecek bende çok korkuyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılNe için gideceksin
Bende yaptırmak istiyorum dislerim guzel ama kırılan dişim vardı ondan dolayı. Zirkonyum iyi gibi. Ama hicbir seybkendi disin gibi olmaz
26 Yorumla
Soran+1 yılTüm dişe 13 cbin felan
Soran+1 yılBabam yaptırdı da komple
Soran+1 yılHangisi pahalı
+1 yılZirkonyum koplama zor oluyor diyorlar ama bu halinden iydiri bence
10 Yorumla2 tane dolgum var onun haricinde bilmiyorum hiç alışırsın ama
10 YorumlaHayır ya ne alaka onlar neler neler görüyor.
Git benimde önde implant var birtane.10 Yorumla
+1 yılDiş olayı çok ağrılı sızılı şeyler ya geçmiş olsun. Dolgu ve çektirme yaptım başka işlem yok daha
10 Yorumla
+1 yılKorkmana gerek yok, sonunda çok güzel dişlere sahip olacaksın bunu düşün.
10 Yorumla
+1 yılbende yaptırmayı düşünüyorum bence kolay ama uzun sürer
10 YorumlaKuzenim yaptırdı çok zorlayıcı değil ona tel falan taktılar birde bir sürü dişini falan çektiler.
10 Yorumla
+1 yılBen daha önce hiç yaşamadım ama gerçekten kahve zarar veriyor
10 Yorumla
+1 yılBence bunu bir diş doktoruna sorabilirsin. Dişlerinde hassasiyet olduğunu söylersen yardımcı olurlar. Teyzem de yaptırmıştı. Sizin için sordum şimdi acıtmıyormuş. Doktor takvimi diye bir site var ordan merak ettiğiniz doktorları araştırabilirsiniz. Esenlikle kalın 💐
00 YorumlaDişçiye git onlar ne dişler görüyor bir bilsen umursamazlar bile seninkini
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı aslında
var hatta komple yapılcak 3 ken yaptıe kurtul ilerde altından kalkamazsın
09 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yaptırxam
Soran+1 yılOff o kadar çok mu sürüyor yaa
Bide benim arka dişler kırık kökü kalmış sadece boşlar onlara ne olur- +1 yıl
ya benimkiler sürer seninkileri bilemem birde ben çalıştığımdan dolayı her an gidemiyorum akşamları falan gidiyorum benim diş çekimlerimde çok mesela günde 7 yane gitti daha 4 kaldı benimde çok senin gibi kök vardı valla adam nasıl çekiyosa kök mök demiyo normal diş çeker gibi çekiyo doğrusu sadece iğne vururken canın yanıyo çekerken o kadar yanmadı dişçiyede bağlı bence
Soran+1 yılEe o çeken dişlere ne yaptı üstüne boş mu kaldı
+1 yılBenimde ön tavşan dişlerimden biri kırılmıştı bana da solgu yaptılar çok zor böyle yaşamak kırılcak diye hiç bişey ısıramıyoeum 😭
30 Yorumla
+1 yılBu yaşta dişçiden korkmak da ne bileyim 😏
Benim de küçükken yaptığım dolgular kırıldı hep10 Yorumlaİyi bir hastanede sorun yaşamazsın. Mesela hospitadent'e gitmiştim baya iyilerdi.
10 YorumlaNeyinden korkuyorsun zaten tekrar aynısını yapacaklar
10 Yorumla
+1 yılKorkmana gerek yok. Bir kaç seansta biter. Sağlık herşey den önemli
10 Yorumla
+1 yılBen. hep gidiyorum cok zor degil
24 Yorumla- +1 yıl
😳
Soran+1 yılŞu kızların altına yorum yapmadınız beyler boş boş
- +1 yıl
Tanıyorum 😉
- +1 yıl
@KimeBaktinn nerden?
+1 yılBende çok korkuyorum benim dişler uyuşmadığı için korkuyorum sen niye korkuyorsun 😊
10 YorumlaFırça ile dış kırılmaz ama seninkiler nazik sanırım. dişçiye gitmelisin korkma acımaz gerekeni yapar dişçi
10 Yorumla
+1 yılYaptır korkacak bi şey yok
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarı diye çekinme bence
22 Yorumla
Soran+1 yıl☹️ Valla ya utamıyım
Cevap sahibi+1 yılutanma bence
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 dolgu yaptırdım şükür ki birşey olmadı ama sen bi an önce gitmelisin diş sağlığı söz konusu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇürük dişli kadinlaraa bayilirimmm 🤪
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahah teessüf ederim çok kabasınız 😂
Soran+1 yılJahajajjajajajdnndnfjd
Cevap sahibi+1 yılDuvarlarda konuşmuyor artık 😂😂😂
+1 yılOlsun değecek en azından
30 Yorumla
+1 yılMerak etme düşündüğünden daha kolay.
10 Yorumla
+1 yıl19 yıllık hayatım boyunca hiç dişçiye gitmedim
10 Yorumla
+1 yılKaçınılmaz son. Git kurtul.
10 YorumlaAnestesi yapiyorlar bisey hissetmiyosun
10 Yorumla
+1 yılÇok sabır isteyen ve zahmetli bir süreç
10 Yorumla
+1 yılÇok fena uyusturuyorlar 😂hiç korkmana gerek yok.
10 YorumlaBen korkumdan gitmiyorum
10 YorumlaSağlık konusunda 848 cevap paylaştı. Korkma, sağlığın için yaptır hemen
10 Yorumla
+1 yılİnternetten araçtır biraz öyle git
10 Yorumla
+1 yılİyi bir diş doktoru seçmeli öncelikle.
10 Yorumlaİmplant hariç hiçbiri sancılı değildir yaptır
20 Yorumla
+1 yılYaptırmadım ama korkacak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılNe kadar zor olabilir ki diş
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın dişçinin işi bu yapar yani
10 Yorumla
+1 yılHiç yaptırmadım.
20 YorumlaYaptir kurtul
20 Yorumla- Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılGit mutlaka
20 Yorumla
+1 yılYaptırmadım hiç
10 Yorumla- Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılImplant yaptırıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılHepsini mi hangisinden
- +1 yıl
Azı dişleri. Ertleeme sonra pişman olursun
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi