internette dolaşırken chloeting diye bi spor sayfasına denk geldim biraz bakındım da faydasını görenler olmuş bende bugün başladım spor salonuna gitmeye üşendiğim için evde chloeting başladım acaba aranızda bu programa başlayan deneyen faydasını gören var mı gördüyseniz ne kadar zamanda faydasını gördünüz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba @gamzelendinn :) İnternet sitesine kendi adını ve soyadını veren bu spor eğitmenini tanıyorum ve programlarını yaklaşık 2 ay uyguladım. Chloe ile birlikte diğer eğitmenlerden topladığım karma spor hareketleri ile kendime bir program oluşturdum ve düzenli bir diyet ile de tam 2 ayda 20 kg verdim.
Bu süreçte en çok dikkatimi çeken bazı noktaları seninle paylaşmak isterim.
Uygulayacağın programı kendi bedenini tanıyarak başlangıçta hafif bir program ile başlayıp bünyene sporu yedire yedire ilerlemeni ve zamanla programı zorlaştırmanı öneririm.
Amacına ulaşma konusunda düzen çok önemli, bedenin günün belli saatlerinde besini aldığında artık diğer günlerde ne zaman sindirim yapacağını bilir ve ona hazırlıklı olur o yüzde sporun ve besinlerin düzenli olmalı ve tabi ki en önemlisi uykun :)
Kilo vermek amacın ise karbonhidrat açığı oluşturman gerekiyor internetten kendi beden ölçülerine göre günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacını hesaplatıp örneğin 1200 kalori alman gerekiyor ise bunu yavaş yavaş 900-800 vs. şeklinde düşürerek ilerleyebilirsin.
Bol su su su !
Hızlı sonuçlar almak istiyorsan HIIT antremanları öneririm ter atımın ne kadar çoğalır ise kilo vermen o kadar hızlanır ter atımı içinde antreman sırasında nabzını yükseltmen gerekir ve HIIT antremanların amacıda budur.
Ana konuya gelecek olursak Chloe 'nin programlarını ve hareketlerini uyguladım ve tam anlamı ile mükemmel hareketler içeriyor. Denemeni tavsiye ederim bol şans :)01 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Karantinada falan baya patladı kızın videoları iyi diyorlar
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet öyle baktım da ama yoruyo ya
- +1 yıl
Yormasa nasıl işe yarasıb
sadece üst bacaklarımın arası açıdlı onun dışında karın egzersizlerinde fıtık ameliyatı olmama rağmen tekrar fıtık oldum ve ayrıca karın kasım çıkmadı (yememe dikkat etmeme rağmen) şimdi yürüyüş yapıyorum karın kaslarım daha çok belirgin
00 Yorumla- +1 yıl
Evet baya etkili ama öldürüyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evwt baya bi yorgun düştüm bende
Aldırma bence zararı faydasından çok oluyor
00 Yorumla- +1 yıl
Hiç duymadım
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi