Bilmiyorum ki kanka dedim yaa bagimsizligini ilan etmiş herşeye karşı gelmiş 😁😁 ordaki tırnaktan anladığım kadarıyla süslenmeyi ve bakımı seven birisin o kıl nasıl o kadar büyüdü beee 😁😁
:) tövbe yarabbim ne komik kızsın sen öyle. Şaka bir yana bir defa bunların sinir damarına mı ne bağlı olduklarını ve kopardığında veya kestiğimizde kanser edeceğini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Annemde oynama diyordu zaten bende uğraşmadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Az daha farketmekte geç kalsan kıl kendi krallığını kuracakmış
Bir anda çıkmış yaaavv🤣🤣🤣
O bir anda çıkacak birşey değil bence sus :d
benimde bazen kaşımda çıkıyor ondan kkkkkk
Bu nedir acaba 🤣🤣
cidden hiç fikrim yok
mesela gece yatarken hiçbir şey yokken sabah kalkıp baktığında upuzun bir şeyy...
Şeytan tüyü var sende ;)
😈
Ayy o neymiş öyle🤣🤣
Çok fenasın demek 😎
O kıl o kadar uzayana kadar sen neredeydin ya🙄
Bir anda gördüm dedim ya 🤣🤣
tamam da sırtında falan olsa neyse dicem kolunda olunca şaşırdım🙄
Bu nee yaa resmen bağımsızlığını ilan etmiş 😁😁
Niye olmuş acabaa buu🤣🤣
Bilmiyorum ki kanka dedim yaa bagimsizligini ilan etmiş herşeye karşı gelmiş 😁😁 ordaki tırnaktan anladığım kadarıyla süslenmeyi ve bakımı seven birisin o kıl nasıl o kadar büyüdü beee 😁😁
Bir anda çıktı valla🤣🤣
Tabi tabi kesin oyledir 😁😁🤪
ip var ip
Vallahi kol kılı
Ne pisliksin
Ne alaka şimdi
Bende de var :)) koparma sakın .
Niye koparmayayım🤣🤣 senle bağlayacak mıyız birbirine
:) tövbe yarabbim ne komik kızsın sen öyle. Şaka bir yana bir defa bunların sinir damarına mı ne bağlı olduklarını ve kopardığında veya kestiğimizde kanser edeceğini duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Annemde oynama diyordu zaten bende uğraşmadım.
ama ben oynadığğm kanserğmi olucağmmm hığğğğ
Kıl dönmesidir bence
Kıl dönmesi ile alakası yok uydurup yazmışsın ya bacım benim 🤣🤣
Bence dedim kesin demedim fikrimi söyledim madem çok biliyorsun niye soruyorsun?
ne güzel soru :D
Ee cevabı nerde bu sorunun 🤣🤣
her insanda oluyor bu :) merak edicek bir durum yok, bebek gibi kızsın tüm vücut tertemiz maşallah :)
Benim kuzendede var
O ne lan
Bune be
Kol kılı dedik ya
Cok uzun ve neden beyaz