Güzellik & Bakım Memelerimde uzun kıllar var sebebi nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor memelerime laf eden olmasın gayet güzel tatlı memelerim varMemelerimde uzun kıllar var neden olurkoparmak zararlıymış Memelerimde uzun kıllar var sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. bizde de olan sadece meme ucu kenarında oluşan kıllardan mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla emeritus +1 yıl hmm ben aklıma geldikce kesiyorum ama kadında nasıl olur bilemem.. erkekler kadar uzatma da :D Yorumla
Gözlerininmavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Kanka çok belli değilse sıkıntı etme yaw 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani tek sıkıntı seks anındaBöyle ansızın gelişen sekslerde bana engel oluyor Yorumla Gözlerininmavisi +1 yıl Sürekli ağdayla al kız bir şey olmaz bence öyle alan çok insan tanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Mememe nasıl ağda süreyim hassas ucu kopar filan yok Yorumla Gözlerininmavisi +1 yıl Ucunu cımbızla al kenarlarını falan da ağdayla al işte Yorumla Soran +1 yıl Ay saçmalama cımbızla canımdan can gidiyor ağdayla ölürüm meme sonuçta Yorumla
Noksannisan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl neden zararlı olsun lazere git çok doğal bir şey 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 6cm normal mi Yorumla Noksannisan +1 yıl evet bende de var kopar onları Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 856 cevap paylaştı. Hormonal bozukluklar nedeniyle olabilir 0 0 Yorumla
FireGirl007 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aynı sorun bende de var di ama kurtuldum canım ben 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kurtuldun Yorumla FireGirl007 +1 yıl Yağlı bir karışım hazırlamıştım aktara, onunla kurtuldum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yalattırırken ara sıra ısıttır koparsınlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İğrençsin Yorumla Soran +1 yıl Adam beni yatakta bırakır gider Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayağa kalkamayacak halin kalabilir haklısın Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Öoğu kızda var çek onları 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zararlıymış Yorumla Soran +1 yıl Sekste açmıyorum düşün yani görse rezillik Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ne alaka rezillik onlarsız seks olmaz okşayıp uçlarını emmeden onun üzerinde kılları dilimle bile yalarım o kadar itici değil Yorumla
hoşkokulubey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Olabilir ya doğal o güzel ise dert etme bunu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teselli etme kıllı mememi sevgilime göstersem kaçar Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Ya ağda yapcan sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Memeye ağda mı yapılır saçmalama çok hassas benim Yorumla Soran +1 yıl Ucu köpekler filan Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Ya bişey olmaz merak etme başka nasıl alıcan ki tüylerini Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklerin de oluyor boşver kcdlqlsöck 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İyi de seks anında açmamı istiyorlar ortada kalıyorum açamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memelerini güzel buluyorsan sorun etmemelisin, seni bulmuşlar daha ne isteyecek Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil işte kıllı memeyi kimse yalamak istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıkcası o kadar sorun olmuyor, çok siyah ve belirgin galiba senin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bizde de olan sadece meme ucu kenarında oluşan kıllardan mı
Evet
hmm ben aklıma geldikce kesiyorum ama kadında nasıl olur bilemem.. erkekler kadar uzatma da :D
O kadar övdün ki getir ucunu kıllı kıllı emeyim 💁♂️
Kanka çok belli değilse sıkıntı etme yaw
Yani tek sıkıntı seks anında
Böyle ansızın gelişen sekslerde bana engel oluyor
Sürekli ağdayla al kız bir şey olmaz bence öyle alan çok insan tanıyorum
Mememe nasıl ağda süreyim hassas ucu kopar filan yok
Ucunu cımbızla al kenarlarını falan da ağdayla al işte
Ay saçmalama cımbızla canımdan can gidiyor ağdayla ölürüm meme sonuçta
neden zararlı olsun lazere git çok doğal bir şey
6cm normal mi
evet bende de var kopar onları
Hormonal bozukluklar nedeniyle olabilir
Herkeste oluyor bunlar
Aynı sorun bende de var di ama kurtuldum canım ben
Nasıl kurtuldun
Yağlı bir karışım hazırlamıştım aktara, onunla kurtuldum
Yalattırırken ara sıra ısıttır koparsınlar
İğrençsin
Adam beni yatakta bırakır gider
Ayağa kalkamayacak halin kalabilir haklısın
hormonel. o cok kiside var
Öoğu kızda var çek onları
Zararlıymış
Sekste açmıyorum düşün yani görse rezillik
Ne alaka rezillik onlarsız seks olmaz okşayıp uçlarını emmeden onun üzerinde kılları dilimle bile yalarım o kadar itici değil
Olabilir ya doğal o güzel ise dert etme bunu
Teselli etme kıllı mememi sevgilime göstersem kaçar
Ya ağda yapcan sonuçta
Memeye ağda mı yapılır saçmalama çok hassas benim
Ucu köpekler filan
Ya bişey olmaz merak etme başka nasıl alıcan ki tüylerini
Erkeklerin de oluyor boşver kcdlqlsöck
İyi de seks anında açmamı istiyorlar ortada kalıyorum açamıyorum
Memelerini güzel buluyorsan sorun etmemelisin, seni bulmuşlar daha ne isteyecek
Öyle değil işte kıllı memeyi kimse yalamak istemez
Açıkcası o kadar sorun olmuyor, çok siyah ve belirgin galiba senin?
zararı yok kopar gitsin zaten fazla değildir.
Aman aman neler oluyor burda 🤭🤭🤭😂🔥🔥🔥
cokmu kilin var yasin kac