selamlar. arkadaşlar 22 yaşındayım boyum 157 kilom da 51. tamam çok kilolu değilim ama yaz geldi denize gitçem gidesim yok göbeğim var üst kollarım kalın kalçamda çatlaklarım var. ww1.prweb.com/.../...LL-BeforeAfter-WomanBelly.jpg burdaki soldaki göbekli kadın gibiyim. kendime çok dert ediyorum bu aralar. gerçekten karşınızdaki kadının illa kusursuz olması sizin için önemli mi? ergenlik sorunlarına geri döndüm resmen bu aralar şu tarz kadınları görmekten www.bodbot.com/.../...t-with-back-leg-elevated.jpg
Cevabın nedir?
Squat yapacaksın ve bacaklar taş olacak. (sandığından daha kısa sürede farkı görebileceğinden emin ol)
diyet yapacaksın. SABİT HIZDA sürekli koşacaksın aksatmadan. Ve göbek kalmayacak.
Sabit hızda koşmak çok önemli. Abuk sabuk koşarsan, bir hızlı bir yavaş: Yağların erimesini unut. Bir bisiklet de işini görür. Yarım saat kadar kullanmalısın yoksa yine vücudun yağları yakma emrini almaz! Ve sen göbeğin eridiğini sanarsın. Koşu veya yürüyüşü de minimum yarım saat yapman gerektiğini unutma. Yarım saat koşman şu an imkansız olduğu için (vücudun hazır değil) hızlı adımlarla yürüyüş yaparak başla.
Bunları yap ve sonra istediğini giyin istediğin denize gir;)14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler. squat sonrasında dizimde çok seğirme oldu 1haftadır bir yerlerimi incittim sence?
Soran+1 yılayakparmaklarımı dizimin geçmemesine özen gösteriyorum ama yanlış bşi oldu sanırım :) neyse dizim düzelene kadar cardioya devam
- +1 yıl
Ağırlık alıyorsan, ilk başta kesinlikle alma. Dizin incindiğine göre yürüyüşle de pek aran yok. Squatın ilk adımından başla. İnerken kalçalarını ayak bileklerine kadar değdir. Yani bildiğin çömel, yavaşça geri kalk.
Geliştikçe 90 derece eğilmeye, daha sonra da ağırlık almaya başlayabilirsin.
En İyi Cevaplar
Soran 51 kilo çok değil ama resmini koyduğun vucut yapısı çok kötü, acil spor yaparak o sarkık vucudu toparlamalısın. çatlaklar ve bu sarkmalar belli ki sıklıkla çok kilo alıp vermişsin ondan olmuş. Çatlak önemli değil takılma ama sarkmaları toparlaman gerek. bol miktarda tempolu yürüyüş, alt karın, üst karın, bacak kalça çalıştıran diğer hareketleri düzenli yapmalısın. Söylemeden olmaz, bu yaza yetişmeyebilir o sarkmaların toplaması ama azimle devam edersen 6 ayda toparlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılyerin dibine batırdılar beni resmen :D teşekkürler yorum için
Sabahtan akşama kadar ye, iç, sıç yapmayla olmuyor kezban. Yaz gelince de aynı böyle ötersiniz. Ortalıkta kedi kokmuş gibi geziyorsunuz, insanın kendisine saygısı olmalı spor yapın, yediklerinizi eritin şu bakımı sağlığınız için yapın herifler için değil.
35 Yorumla
Soran+1 yılahahah koptum resmen :D 3kilo fazlam var diye ağzıma etmişsin. canım sen de biraz beyin geliştirseydin etrafa sataşana kadar topluma bir faydan dokunurdu en azından
- +1 yıl
kilolu kız gördüğümde hep bu düşünce geçer aklımdan; bir insan kendine bunu neden yapar, hiç mi etrafındaki diğer kızlara özenmez şeklinde. Diğer kızların giydiği şeyleri giyebilmeyi hiç mi istemez üstüne yakıştırarak? Elbette ister ama tembellik başa bela, sonra koca popolarına taytı giyip yakıştığını sananlar gezer ortalıkta.
Soran+1 yılbence burada soru soran birisine böyle hakaret vari yorumlar yapıcak kadar hayata ve insanlara karşı öfke-nefret dolu olman üzünülcek bir şey. sana ve karakterine hayatta başarılar :)
Spor yapsana binlerce karin egzersizi var yaz gelene kadar bir iki ay yapsaydin bunlari düşünmene gerek kalmazdi. Kendin için yap bunu erkekleri nie umursuyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılhaftada 2-3 gün cardio yapıyorum. son 3haftadır direnç ve esneme hareketleri de yapıyorum. ama bir süre önce kötü bir ilişkiden çıktım. sürekli yemek yemeye verdim kendimi. onu hatırlatan en ufak şeyde çikolataya dadanıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
sen denize gireceksen gir, millete ne bakıyosun? Sana alıcı gözle bakılmasını mı istiyosun plajlarda yani? Soldaki resim diğerine göre tabiki daha kötü ancak şöyle düşün DERMANSIZ BİR DERT DEĞİL. Birkaç aylık düzenli beslenme ve sporla fit bir vücuda sahip olabilirsin. Biraz da bardağın dolu tarafından bakmayı deneyin genç hanımlar ;)
10 Yorumlabence senin ayva göbeğin var ama sen resimdeki gibi sanıyorsun. ayva göbek güzeldir. alttaki resimdeki kaslı kadın ise hiç çekici değil.
14 Yorumla
Soran+1 yıl86-67-93 ölçülerim var burada yerin dibine batırdılar beni:D göbeğim var ya çok çikolata tatlı yiyorum :( ama benimde hiç selülütüm yok mesela
Soran+1 yılvar da tabiki koycak değilim. devlette çalışıyorum başıma iş açmıyım:D
+1 yılBöyle giyinmen yeterli kimse sorun yapmadan bakıcaktır kalçalarına ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılhehe :D
- +1 yıl
gerçekten kalçanın dolgunluğu böyleyse sorun yapma kesinlikle seni sexi buluruz tabi ben bakmam kızlarada :) seni sexi bulucaklar işte bir erkek çatlaklığına bakmaz dolgunluğuna bakar ve Nefes alıyormu diye kontrol eder :D
Soran+1 yıleşcinselmisin?
- +1 yıl
oha saçmalama :D :D :D Sevgilim var ve ne bilim okadar güveniyorki bana bende çok seviyorum ister istemez cinsellik düşünemiyorum başkalarına bakip :D
Soran+1 yıltamam anladım ne güzel :) beraber oluyor musunuz onla?
- +1 yıl
özelden mesaj atarmısın :)
- +1 yıl
ee?
erkeklerin fizik o kadar da önemli değil. sen bu şekilde düşündükçe ciddi bir ilişki kurabileceğin insanları bulamazsın zaten. ha yine sporunu yap bakımını yap özgüvenini artırır.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ya bulamıyorum zaten biraz yalnızlıktan da kendimle kafayı bozdum galiba. geçen yaz sevgilim vardı şimdiki kilomdaydım ve en ufak bir diet grişimim bile olmamıştı çok mutluydum halimden
yatarak alt karın ve 2. resimdeki gibi Lunch çalışırsan 2 ay kadar vücudun kendini toplar ve daha güzel bir görüntü ortaya çıkar. Fizik konusuna gelince benim için Ahlak ve saygıdan sonraki bakacağım özelliktir.
20 Yorumlavalla kusursuz aramıyorum. ama kadınlar kusursuz erkek arıyo.
310 Yorumla
Soran+1 yılyok ya erkekte özellikle karakter her şeyden 1000kat önde
Soran+1 yılergenlikten bence o. benim sevgililerim için genelde hep arkadaşlarım şu çocukla nasıl çıkıyorsun tipsiz derler :) hiçbirinin de maddi durumu benimkinden üst değildi, yemek ısmarlasa bile mahcup olurum. ben cidden karaktere önem veririm ama erkeklere benim gibi kızlar yaranamyor maalesef
Soran+1 yılfotodaki sensen çok normal birisin tipsiz değilsin. izmirde yaşamak sıkıntıdır belki:)
Soran+1 yılangaraya bekleriz
Eee birkaç hafta hatta sürekli koşuver sende günlük 1 saat. Sende hem formunu koru hem alımlı ol nevar bunda :/
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun bişi sorcam senin nickinin yanındaki m nedemek moderator mu?
+1 yılBence takma kafana öyle düşünen erkekler hep kaybeder biraz diyet yemene içmene dikkat et 3 ayda toplarsın...
10 Yorumlaneyi var a@ bence az göbek yakışmış kıza.. dahada zayıflarsan denge bozulur bence:)
16 Yorumla
Soran+1 yılsağol gent ya sanki isveçte yaşıyoruz da bir ben böyleyim gibi hissettirdiler:D
- +1 yıl
RİCA ederim yok canım ne alaka sorsan 2 metre boy var sanırsın millet kızlar lopez benımde sol tarafta az dikiş izi var estetikle vs gidiyo ama saçımla kapatıyorum utandığımdan değil hoşumada gitmiyor değil benım gözümde hoş durur o vucut..
https://i.hizliresim.com/nY5AE0.jpg
Soran+1 yılarkasokaklardaki adam sandım bir an:D
Soran+1 yılevet tarzınız benziyor
Sağlık konusunda 416 cevap paylaştı. gobegın fena degılde basen lerı ınceltmen lazım yıde de çogu kişiye gore ıyısın
12 Yorumla
Soran+1 yılaslında basenlerim 93 cm yani sıkıntım göbek de o da gitmiyor lanet yapmadığım mekik türü kalmadı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. fotograftaki gibi kasli da istemem ama en azindan gobek olmasim ya karin bolgesi duz olsun :/
12 Yorumla
Soran+1 yılgenetik faktörler..:(
Cevap sahibi+1 yılIdare edilebilir ama en azindan sportif olup siki bir karin olursa birazcik gobege tahammul edilebilir. Yeter ki sagdan slodan yag sarkmasin bir de selulit olmasin :(
hangi aşkla bakan göz için nezamandan beri sorun oldu bunlar?
12 Yorumla
Soran+1 yıladamsın:D
2. fotodaki kız gibi olsan (yani kilo ver :DDD) yüzün de güzel olsa emin ol bütün erkekler sana hastaaaaa :DDDDDD
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi inş :p
+1 yılerkekden derkege degısır kısışı bedenıne kımısı ıcıne bakar
10 YorumlaHiçbir sıkıntın yok alacam seni demek isterdim ama sevgililerin test edip onaylamış :-S
14 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım tam. p
Soran+1 yıl:) teşekkür
+1 yılKendin için kendine dikkat etmen daha evla. :) Psikolojini de etkiliyorsa iyi salmışsın demektir.
10 Yorumla
+1 yılMalesef önemli. Kim ne derse desin insanlar görüntüye önem verir. Kimse ilk bakışta sizin karakterinize aşık olmaz.
10 Yorumla
+1 yılaslında önemlidir fakat çırkin kadın yok 1 bardak sek votka var derler sorarsan denemedim
11 Yorumla
Soran+1 yılone night stand bulmak kolay zaten :) kafası güzelken taş gibi erkekleri ayartmışlığım var:p
Ya gayet iyisin bosver milletin dedigine ne bakıyorsun vücudun iyi bence
10 Yorumlaozenilmis beznmis suslenmis yemek sofrasi varken gelisi guzel sofrayi mi secerdn. hangisi seni cezbeder acktrrdi
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım yemek deme zaten şurda kiloyla başımız dertte:D
+1 yılSende öyle olabilirsin. Yapman gerekeni biliyorsun zaten. Onlar doğuştan öyle olmuyor.
10 YorumlaBunlari dusunecegine iki mekik cek gecer ne kasiyorsun sanki onlar analarindan oyle dogdu herkes yapabilir kendini sev
10 Yorumla
+1 yılBu ney lan? töbe töbe ya, acıcık kendinize bakın efenim ya. Gizli soru sormakla olmuyo bu işler, kadın dediğin bakımlı olur. Töbe töbe ya, ama metin olun. Hayata küsmek için bir neden değil bu.
04 Yorumla
Soran+1 yılözgüvenimi çökertin sağol kardeşşş
- +1 yıl
Ne demek efenim görevimiz, ama hakketten bu ney ya? Neyse, teşekkürler.
Soran+1 yılsende caps koy len ozaman bende sana sövcem:D
- +1 yıl
Ahahaha :D bak bu iyiydi :D ama yok koymam, privacy olayını devreye sokuyorum şu an :D önce sen sonra ben hesabı ya da :D
+1 yılGöğüsler iyiyse sıkıntı yok erkek ilk gözlere sonra göğüslere bakar
20 YorumlaBoşa takinti bunlar oönce kendini sevmeyi ogrenmelisin
10 YorumlaErkeklerin büyük çoğunluğu fiziğe önem verir vermeyenler çok azdır
10 Yorumlasoldakı daha ıyı bence hafıf gobeklı kalcalarıda dolgun organık
10 Yorumla
+1 yılvalla benim arkadaşım güzel yüzlü şişman kızlardan hoşlanıyor :D:D
10 YorumlaFizik %50 dir benim için fit kadınlar her zaman öndedir
10 YorumlaRoberto carlos gbi bacak erkek gobegi gibi balkon klca desen ayri cumhuriyet :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D göğüslerim büyük sayılır en azından hııh
+1 yılNeden gizli kullanici oldugun anlaşildi.
11 Yorumla
Soran+1 yılbebişim ayıb ediyon:D
+1 yılBence ewden çıkma sen !!! Acı we gerçek ! :)
12 Yorumla
Soran+1 yılahahha sıcaklardan çıkamıyorum zaten :D kazak sezonu açılana kadar toplumsal aktivitelere çıkmıyım :D
- +1 yıl
Şakaa tabikide :) biraz bak kendine ! Araştırma yap , hatta güzellik uzmanlarına bile gitsen süper olur , çünkü çirkin kadın yoktur ! We erkeklerde güçlü we güzel kadınlardan hoşlanır ! Hayatın kanunu böyle yani !! Kafana da takma bişeyi ! Ama çok merak ettim seni , eklesene faceden !
+1 yılCope atacagim posete yazik
12 Yorumla
Soran+1 yılserdarortaçdetected
- +1 yıl
+1 kardo
Çok abartıyorsun. Çok iyisin.
10 Yorumla
+1 yılkeyfine bak
18 Yorumla
Soran+1 yılaa ben seni hatırladım bir soruma daha yorum yapmıştın:)
- +1 yıl
ben bu boy ve kiloyu seviyorum ondandır :)
Soran+1 yılozaman da hangi okuldasın diye sormuştun hehe:D
- +1 yıl
ahah bu kadar çabaya insan bir ulaşır :D
Soran+1 yılkızları da matematiği de anlamayan adamdan uzak durmalı :p
- +1 yıl
1,60tan sonrasını anlamıyorum ben sen bir şansını dene kjaskdj
Soran+1 yılhangişehirdesin
- +1 yıl
özelden sor :D
+1 yılBen mükemmelsem sende olucaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılok oluyum ozaman:D
- +1 yıl
bir zahmet :D
+1 yılSadece 7 8 kilo fazlaligin var :-(
02 Yorumla
Soran+1 yıloha 7 8 kilo versem ölürüm :D
- +1 yıl
O zaman hemen yuzmeye baslamalisin boyun uzamasi lazim boyle olmaz :-D;-)
+1 yılboyun çok kısa öncelikle
02 Yorumla
Soran+1 yılbana bilmediğim brşey söyle sebastian
- +1 yıl
ona bakarsan diğer kusurlarını da biliyosun sebastian ben en önemlisini söyledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGogusun belin kac popon kac
01 Yorumla
Soran+1 yıl86-67-93 göbeğim var ama :/
Rahat ol.
10 Yorumlaspor ya. p
10 Yorumla
+1 yılgögüslerin nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi:Den son 2sevgilimde gayet iyi olduğunu söylüyordu;)
- +1 yıl
ordan kurtardın o zaman:)
boyyyyyy:SS
01 Yorumla
Soran+1 yılnapayım anacım böyleyim onu değişemem
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!