2 gündür uykuya dalcakken bacak sallanması titremesi oluyo çok merak ediyorum deprem olur yatak sallanır ya onun gibi sallanıyor yatağım bacağım da aynı tüm duaları okuyorum yatacağım zaman korkmaya başladım napmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
battaniyenin altından bile üşüyorum ısınamadım bi türlü kansızlık vb şeyler mi var
Bacaklarım tir tir titriyor sallanıyor neden olabilir?
Oku tabi duayı ama bunun cinle minle alakası yok söyleyliyim. aklına onlar gelmesin. 2 seçenek var ya uykuya dalarken beynin vücudu yoklamak için tepki veriyor (Hipnik kas seğirmesi ) ya da huzursuz bacak sendromu başlangıcı.
Titreme olur ama uykuya tam dalarken olan titreme başka. Bu kadar düşümen de tuhaf ama.. Sen corona atlattın mı? Corona atlatanlar, uzun süre üşüme (aylarca süren) belirtisi gösteriyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok mu yorgunsun bu aralar ya da uykusuz mu kalıyorsun?
her gün 5 de yatıyorum uyku düzenim yok yorgun olarak uyanıyorum🤷
Anladım. Sürekli olursa bi doktora görün. Arada herkese olur bu, bana özellikle yorgun ya da geç yattığımda oluyor. Hipnik kas seğirmesi adı.
yok ilk defa başıma geliyor spor yapmıştım 2 gün önce ondan sonra olmaya başladı üst bacak baldır kaslarım ağrıyo çünkü
tüm duaları okuyorum aksatmam hiç
Oku tabi duayı ama bunun cinle minle alakası yok söyleyliyim. aklına onlar gelmesin. 2 seçenek var ya uykuya dalarken beynin vücudu yoklamak için tepki veriyor (Hipnik kas seğirmesi ) ya da huzursuz bacak sendromu başlangıcı.
anladım teşekkürlerr bide şey dicem üşüyorum ondan da olabilir mi ısınamadım halen daha içim titrir 😬🤗😄
Titreme olur ama uykuya tam dalarken olan titreme başka. Bu kadar düşümen de tuhaf ama.. Sen corona atlattın mı? Corona atlatanlar, uzun süre üşüme (aylarca süren) belirtisi gösteriyor..
yok çok şükür geçirmedim
O zaman şekerine kanına bi baktır. Ekim yani o kadar titreyecek kadar üşünmez. Kesin birinden birinin değeri düşüktür. Geçmiş olsun.
Stress ve yorgunluk birde mevsim gecisi olunca normal bu durum.
Uyku düzenine ve gün içerisindeki yorgunluk durumuna dikkat et.
uykuda düzen mi kaldı hergün 5te yatanın hali nolur🤷
Bende öyle yapıyorum fakat bünyen kaldırmıyor demek ki.
evet olabilir düzene koymaya çalışcam gidişat iyi değil yoksa
Gidişat iyi deme. Olumsuz düşünme, kendi akıl sağlığın senin elinde unutma.
olmadı kan vitamin değerlerine baktırcam
Baktır tabi sağlık her şeyden değerli.
Küçükken ben de tam uykuya dalacakken irkilirdim ayaklarım anlık titrer geçerdi bişey olmadı
Gündüzkü yaşananlar benimde oluyor bazen 🙄
tek gece oluyo uykuya dalcakken🤷
Zaten vücut tam kendini bırakmışken olur🙄
annem psikolojik dedi panik atak var bide
Sanmıyorum öyle herşeyi psikolojiye bağlayıp kendinizi bedavaya hasta etmeyin 🙄
vitamin değerlerine baktrmalımıyım?
Anlamam vitaminden falan🙄
peki
Böyle bir zamanda hastaneye gitmeni de tavsiye etmem geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah 🙏
ondan işte ısınamadım hiç ellerim soğuk üşüyorum ondan mı kaynaklanıyordur
Olabilir 🙄
beyincik, sinir sistemi şeker mekerı kontrol ettır
Bi nöroloğa görün derim.
geliyodur
ney?
Metafizik olabilir
Doktora gitsene