AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
615Cevap
Sanki elde yıkıyormuş gibisiniz makina yıkıyo deterjan kaliteliyse hijyenik yıkaniyor onu bırakta en son para ne zamn kıydında makinaya kireç sökücü attin
Eşim sirke ve karbonhidrat tozu ile birlikte yikatiyor
Katılıyorum ki hijyen hayatımızda şuanda çok çok çok önemli bir yere sahip hem kendi sağlığımız hemde çevremiz için özenli bir şekilde 14 kuralı takiben ayrıca kendi kurallarını uygulayarak evinde temizlik yapmak önemlidir
hiçbir şey bi yöntem buldum pislik içinde yaşıyorum. ne yıkanıyorum ne üstümdekini değiştiriyorum böylece gelen mikroplar daha önce yerleşmiş mikroplarla savaşmaya başlıyor. yani mikrobu mikroba kırdırtıyorum bana vakitleri kalmıyor. :D
Dışarıdan geldiysem üstümdeki herşeyi kirliliğe atıyorum. Telefonumu, cüzdanımı ve diğer eşyalarımi dezenfektanla siliyorum. Yaklaşık 20-25 dk duş alıp sıcak suyun altında kalıyorum. Tabii ki bunların hepsi tam yeterli değil:)
Bir şey sormak istiyorum. Her kıyafeti tek giymede yıkıyorsunuz dimi? Rengi solmuyor mu?
Kıyafetim çok. d ama iç dış yapıp at makineye daha iyi olur böylece :))
Kıyafetin çokluğuyla ilgisi yok ki. Benim de kıyafetlerim 2 kişilik uatak odası gardrobuna sığmıyor ama her biri kıymetlilerim!❤😌😅 Hiçbirine bişey olsun istemem😁 Bu arada iç dış yapmak iyi fikirmiş👍 teşekkürler
Ne demek ehehe:)
Sonuçta o kıyafetlerde birgün gidicek yapcak bişey yok:) şey yapalım dm at sen bana renkleri solan kıyafetlerini söyle yenisini ben alayım eheheheh😂😂😂
Mutlaka deneyeceğim 👍ariel kullaniyordum leke çıkarmada çok etkili değil Birde bu ürünü deneyelim bakalım zaten ev çamaşır suyu kokusundan girilmiyor bu pandemi bizi kimyasal yönden çok yıprattı. bir an once kurtulalim ins.
Eşime yikatiyorum, o daha iyi bilir bi de ona sorun
Uzun süre yıkıyorum. Deterjanı sıvı deterjan olarak kullanıyorum, tabii yumuşatıcı da. Kıyafetleri genelde 30 derecenin üstünde yıkıyorum. Bu konularda aslında temel temizlik temassızlıktır. Bir yere temas etmemeye çalışmak her zaman iyi bence
çamaşır sıcak suda kaynattıkdan sonra
bir gece çamaşır suylan karışık kolonyalı ılık suda beklettikden sonra orta ayarlı çamaşır makinesinden geçirip bir gün güneş altında kurutulup sonra çamaşırlar hazır
Deterjan sıcak su olmali bol bol dezenfektan da kullanilmali
Bolca temizlik yapıyorum, çünkü temizliğin virüsleri öldüreceğini ve beni bu hastalıktan koruyacağına inanıyorum.
Beyazları çamaşır suyunda bekleyebiliriz. Dereceyi arttırabilir. Dozunda detarjan kullanarak hem çevreyi hem de ev ekonomisini korumuş oluruz. Fazlası hem bizim sağlığımızı hem de ekosistemimizi kötü etkiler.
Bir şey yapamıyorum. Çare bilen varsa banada söylesin. Her kes bir şeyler konuşuyor, amma ne yazık ki, inanmıyorum
Üzerimdekileri ve evi komple yüksek ozon gazına maruz bırakıyorum ne kadar virüs bakteri böcek sinek varsa geberiyo
Özellikle öKSürürken, hapşuruken kolumla kapattığım için o bölgeleri ekstra deterjanlayıp öyle makineny atarım
deterjan ve sıcak su ikilisi temizlik için yeterli
dısarı çıkıp eve girdiğimde illaki kıyafetlerimi değişir duş alırım covid 19 her yerde sınırları aşmış durumda neyin ne olacağı belli degil bize düşen hijyen
Tabi ki Yeni OMO Domestos Etkili Antibakteriyel Toz Çamaşır Deterjanı kullanıyorum
Sen her şeyin en iyisini yaparsın
@Emirhangster biraz reklam yapalım dedim belki bi şey misey kazanırız
Bak şu an kazandın
@Emirhangster aynen ben de öyle düşünmüştün
😂
Ben pek bir şey yapamıyorum maalesef. Kendi bakımıma ve önlemlerime elbette dikkat ediyorum fakat daha fazladi da olabilir tabi
Anneme bildireceğim. Omo kullanıyordu galiba
Farklı birşey yapmıyorum 1 2 kere giydiğimde yıkıyorum
En güzeli yakıp yenisini almak özellikle bu pandemi zamanında
virüs ölümüz değil, 20 sn de ellerde ölüyorsa, makinada soykrıma uğruyordur resmen :)
Bakterilerden olabilir * virüsten olmaz.Çünkü virüsün en fazla 6 saatte bulaşma riski kalkıyor.
Evet çok önemli. B kesinlikle elde yıkamakla o kadar v hijyen olmasıba imkan yok
Bildiğim kadarıyla virüs kıyafete bulaşmaz. Ya da genel olarak canlı olmayan herhangi bir şeyde yaşaması mümkün değildir. Olur da endişe ediliyorsa sadece sıcak suda yıkanabilir.
Cocuk olunca kimyasallarada dikkat etmek sart oluyor ama sirke kullanmaya ozellikle agirlik veriyorm camasirlari yikarken mutlaka dokmeye basladim temizliktede mutlaka
Bu kullandıklarım hayırsız benimde omoyu denemem lazımmış anladım
Makinemizin sıcaklık derecesini 40-50 dereceye getiriyoruz böylelikle daha iyi oluyo Virüs kalmıyor yumoş extra kullanıyorum bu arada tavsiye ederim 😂🙏
Çamaşır makinesinin içine çok az sirkeli su sıkıyorum, deterjan gözüne de çok az sirkeli su.
Bir de ayda bir makineyi yüksek sıcaklıkta boş çalıştırmakta fayda var.
ben eskiden çamaşır yıkamaya pek özen göstermezdim. Ama şimdi her gün çamaşır makinesi çalışıyor. Ben etkili deterjanlar kullanıyorum çamaşırları çok iyi temizliyor.
Kendimi ve evimi temiz tutuyorum, kıyafetler de temiz kalıyor. Basic düzey temizleyici, sentetik yahut organik gerekeni sağlar. Antimikrobiyel olmak kolay şey.
Eğer çamaşırlarda hijyene çok değer veriyorsan arçeliğin yeni çıkardığı hijyen serisindeki çamaşır makinasını al bakterileri ve virusleri öldürüyormuş buzdolabida var aynı şekilde
Çamaşırlarımı güzelcene yıkarım çitilerim bulaşık deterjanı dökerim makineye atarım
her şeyin fazlası zarar temizliğin bile dozunda olmalı her şey aşırıya kaçılmamalı omo gayet güzel bir ürün çıkarmış yıkadıktan sonra bi daha kolonya dökmeye falan gerek yok yani
Her şeyin doğalından yanayım. Çamaşır makinesini biraz karbonat ve sirke ile boşa çalıştırıyorum sık sık, bakteri, virüs falan kalması mümkün değil sonra 😃
Dışarı çıkmıyorum balteriden korunmama gerek kalmıyo.
Korona virüs zamanında hijyen çok önemli.
ben dışarıdan eve geldiğimde kıyafetlerimi ayrı bir yere koyuyorum çantamı siliyorum cüzdanımı siliyorum ellerime dezenfektan sıkıyorum maskemi çöpe atıyorum yeterli bence
Benim bildiğime göre önce bi güzel kendin yıka çamaşır suyu ile daha sonra makinaya at yani pek anlamam ama bencé 2 islemden birden geçmesi mantıklı yani
Kiyafetlerden ayri nevresim ve havlulari da düzenli olarak yikamayi unutmamak gerekiyor. En uygun sicaklikta deterjanla yikayip iyice kurutmak sart. Bu sekilde virüsün ölmesini saglayabiliriz.
Sicak su ve iyi bi deterjan temiz makina onemlidir. Elinize saglik.
Çok iyi ürün şahane temiz çamaşırlar bizimle birlikte olacak omo
Düzenli ya havalandırırım kıyafetlerimi ya da makineye atarım gelir gelmez
Aslında Öyle yapmıyoruz ama herkesin çamaşırı ayrı atılsa çok iyi olur
Çamaşırlarımı klorağa bulayıp elde yıkıyorum daha sonra kurumasını bile beklemeden giyiyorum
Annem yıkıyor ve paramizn yettiği deterjani alıyoruz... Öyle özel bir önlem almıyoruz
Bu konuda eşim çok yetenekli. Sağolsun çamaşırları çok güzel yıkar.
çıplak geziyorum, virüs ve bakterilerden korunuyorum.
LG nin buhar ile temizleyen çamaşır makineleri virüs bakreti bırakmıyor
Zaten omo kullanıyoruz çok önceden beri en temiz yıkayanı en kalitelısı bu marka makına yağı bulamış kıyafetleri bile tertemiz yapıyor
Eskiden çok dikkat eder Özcan gösterirdim ama artık bıraktım çünkü eninde sonunda herkese bulaşacak gibi görünüyor
Çamaşırlara maske takıyorum.
şaka şaka. Ekstra bir şey yapmıyorum coronadan önce ne yapıyorsam yine aynısı
Yüksek ısıda güvendiğim bir deterjanla yıkarım. Çok fazla işlem yapmıyorum kıyafetlerim soluyor çünkü.
omo kullanmaktan hiç pişman olmadım bir senedir ayrı yaşıyorum ailemden çok memnunum. ve çamaşır suyu en çok kullandığım deterjan. lardan biri
Deterjanı koyuyorum yumuşatıcıyı koyuyorum ekstra bişey yapmıyorum onlar hallediyorlar zjkskwsk
makinanın içine makinayı calistirmadan önce bir muska koyuyorum.. o muska mikroplari öldürüyor Allah ın izniyle.. bye
Virüs de arttı tabii OMO iyidir...çamaşırlarını atın makineye koyun omoyu tertemiz.
En yüksek ısıda yıkıyorum ama çamaşırlar maalesef ki yıpranıyor yüksek ısıda
Pek bir önlem aldığım söylenemez sadece dereceyi daha yüksek tutuyorum
Bu üründen memnun musunuz peki? Boron beyazlar da iyi ama renkliler için beğenmedim