Arkadaşlar ben çok zayıfım 39 kg yim boyum 1,68 ve kilo almak istiyorum. Mesela gecenin üçünde 20 tane eti canga yesem ve bunu her gün yapsam bu bana kilo aldırır mı veya verdirir mi? Sağlıksız olduğuna dair uyarı yapmayın ben zaten biliyorum.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Kıyamam 😂Hakkaten de pek zayıfmışsın, evet kilo aldıran şeylerin başındadır çikolata, hamur işleri, tatlılar, vs, fakat sorun şu ki eğer kilo almanı engelleyen metabolizmal bir rahatsızlık söz konusuysa normale göre kıyaslamak doğru olmaz, istersen öyle sayı ile hedef koyarak değil de sadece normal yediğinden daha fazla porsiyonlar tüketerek, ekmeğe ağırlık vererek, her gün tatlı yiyip üzerine bolca su içerek değişiklik oluyor mu birkaç hafta dene, 20 cenga hedefine yönelmen kilo aldırmayı bırak mideni de bozabilir, hem kilo alamaz hem de sağlığını yitirebilirsin, o yüzden hafiften başlayıp azar azar arttır, birkaç hafta ya da ay içinde çözüm olmazsa bir uzmana danışıp bünyene göre karbonhidrat ağırlıklı ve daha detaylı bir listeyi uygulayabilirsin.
00 Yorumla
Her gece 20 Cangaa... zengin olmalısın dostum. Bunu yapmak yerine cici bebe dene.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence sen fakirsin dostum. Fazlasıyla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
13Cevap
Sen sanırım gece 20 tane canga yiyerek kan şekerinle dalga geçmek istiyorsun :) ? Kilo alamama hormonal dengesizlik stres veya bazı hastalıklardan kaynaklarınır. Bir diyetisyenle görüş. Günlük alman gereken karbonhidrat ve proteini biraz yükseltmen lazım bunu yaparken de oturarak değil spor yaparak tabi ki yoksa vücudun inanılmaz kötü olur kilo alırken sıkılaşman lazım sakın şekere yüklenme en azından kalp damar sağlığın için :)
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
merhaba, kilo almak için yulaf deneyebilirsin. bol meyveli, kuruyemisli, çikolatalı, ballı, pekmezli.. dilediğin malzemeleri ekleyip dilediğince yiyebilirsin, lif kaynağı bakımından zengindir ve günde dolu dolu 2 3 porsiyon yersen sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin :) ayrıca normal yediğin yemeklerin porsiyonlarini da çoğalt, beyaz ekmek sagliksizdir onun yerine çavdar veya tam tahil ekmekler tüket bunlar da lif bakımından zengin. her gece 20 çikolata yemeye girişime sağlıksız olması bir kenara fazlası kalp krizine bile yol açabilir. dediklerimi bir düşün araştır, umarım başarırsın kendine güven, inan, başarılar :)
00 Yorumla Bende 20 yasindayim 1.55 boyunda 40 kiloym bende memnun değilim kilomdan ama artık olamyinca olmuyor yani çok çabaladm benimde metobalizmam hızlı. Ama artık o kadar üstüne düşmüyorm sende takma ya valla psikolojini bozarsn
03 Yorumla- +1 yıl
Ben hiçbir şeyin imkansız olmadığına inanıyorum çünkü bir ara kilo almıştım 44 kiloya çıkmıştım. Yani yiyince baya baya alabiliyorum bu kilo işini.
- +1 yıl
Öok zayıfsınn 🙄 görmek isterdim seni
Sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo alabilirsin 20 tane cikolatanin sana hiçbir faydası olmaz sivilceden başka
Porsiyonlarini arttir tabağıni büyüt00 Yorumla- +1 yıl
Kilo almak yerıne komaya gırersın daha kötü edersın kendını. Doktor kontrolunde kılo alsam daha ıyı olmaz mı
01 Yorumla- +1 yıl
Ne koması?
- +1 yıl
Kilo aldırır ama sağlıksız kilo aldırır. Normal bir kiloya gelmek uğruna sağlıksız kilolar alıp, ileride daha büyük sorunlarla baş etmek zorunda kalırsın.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Sende kendimi gorudm adeta aynı kilodayiz 🤣🤣. Ben de neden bu kadar zayıfım diye çok üzülüyordum. Ama artık vazgeçtim zayifsam zayıfım napayım yani dedim. Bosverdim sende öyle yap
01 Yorumla- +1 yıl
Ben pes etmem savaşırım. Sonuna kadar.
- +1 yıl
Sık sık yersen aldırır, eğer kilo takıntın varsa 1 kere bile gece yeme çünki gece onu yakamaz metobolizman. Kalorisi fazla.Çok az bitter at.
00 Yorumla - +1 yıl
20 tane yeme abartma o kadar şeker komasına bile girebilirsin 20 ne ya diyetisyen kontrolünde düzgün kilo al
00 Yorumla - +1 yıl
Gece vücudun uyku pozisyonu metabolizma ve kan akılını yavaşlattığı için
Kilo aldırır00 Yorumla özellikle gece yarısı demenin ne artı ya da eksisi olabilir :D
00 Yorumla- +1 yıl
Ekmek ye ekmek , günde iki üç tane tam ekmek patates kizartmasi vs yersen sismanlarsin
00 Yorumla 39? Şaka mısın?
Ciddi olamazsın.. Diyetisyen kontrolünde, spor yaparak kilo al.. öyle gece çikolata yiyerek olacak iş değil..00 Yorumla- +1 yıl
Kilo alamamakta bir sorundur. Bi diyetisyene gidinki size kilo aldıracak şeyleri söylesin. Boşa çikolataya yatırım yapma 😃😃😃
00 Yorumla - +1 yıl
evet aldirir karnonhidartin fazla alimi seker yuksekligi yapabilir dikkat et
00 Yorumla - +1 yıl
Bebe büskivileri var ya onlar kilo aldırıyormuş çok hem aşırı lezizler
00 Yorumla 20 canga ne ya haha aldırır muhtemelen ama yerken bir noktada tatlıdan bayılabilirsin
00 YorumlaÇikolata kendisi aldırır kilo ama gece yemekte kilo aldırır hafif şeyler yemen gerek
00 Yorumla- +1 yıl
1 haftaya şeker hastası olursun.
10 Yorumla - +1 yıl
Sen yemeye devam et😒
00 Yorumla - +1 yıl
Hangi saatte yersen ye kilo aldirir
00 Yorumla - +1 yıl
Sağlıksız bu bir diyetisyene git
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
20 taneyi gündüz yesende aldırır zaten
00 Yorumla Yazık kafana
12 Yorumla- +1 yıl
Baby, that's just me.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sağlıksız üstelik öyle kilo almassin
00 Yorumla - +1 yıl
Elbetteki
00 Yorumla Süt ve cici bebe ye
00 Yorumla- +1 yıl
Hemde ne aldırır bilemezsin
00 Yorumla şeker komasına girersin
00 Yorumla- +1 yıl
Aldırır
00 Yorumla - +1 yıl
zayıflatır
00 Yorumla Ölürsün.
00 YorumlaEvet kilo aldırır.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
komaya girersin yapma
00 Yorumla - +1 yıl
hayır
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar, kilo alma döneminde temel amaç aslında harcadığımızdan daha fazla kalori alıp bunu sistematik bir şekilde yapıp, hedeflediğimiz kiloya ulaşmaktır çok haklısınız. Ama maalesef 1 ay,3 ay -hedeflediğiniz kiloya ulaşana kadar- boyunca her gün 20 tane canga yemenizin ne mümkün olduğunu düşünüyorum, ne de bunun kilo almanız için tek çıkar yol olduğuna inanıyorum. Kilo alma denklemini çözmemiz çok basit, ama neden kilo alamıyoruz. Bu süreç neden olmuyor, kilo alamamanız beraberinde iştahsızlığı da getirir bunu tetikleyen mekanizma nedir, bunları irdelemek lazım aslında. Kilo aldıktan sonra çünkü bir dönem var ki o da kiloyu korumak, düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir-20 tane canga yiyerek hiç değil eminim :)- size önerim detaylı bir kan testi yaptırmanız, kan testiniz sonucu gerekli koşullar sağlandığı zaman bir diyetisyen ve mümkünse bir psikologla beraber çalışmanız. Süreç hem sizin için daha kolay olacaktır, hem de kendiniz gerek mental gerek beden olarak daha iyi hissedeceksinizdir. Umarım istediğiniz sonuca en kısa zamanda ulaşırsınız, sevgiler
Gökçe hanım merhaba, ben yıllardır kilo almaya çalışan bunun için insan üstü çaba sarf eden mağdur bir insanım. Elimden gelenon en iyisini yapıyorum kilo almak için.
Ama zar zor oluyorum. Kan testi yaptırdık hiçbir sorun yoktu ama metobolizmam yüzünden hızlı olduğu için zar zor alıyorum.
Ve benim istediğim mesleğe yani asker olabilmem için kilo almam şart. Kiloyla kafayı bozmuş durumdayım. Dua ediyorum, kalorili yemekler yiyorum sağlıklı besleniyorum erken yatıyorum. Ama buna rağmen az alıyorum bazen veriyorum. Kilom 44 ve 50 olmak gerekiyor 2 yıl içinde. Artık ağlamaktan gözlerim ağrıyor, alamıyorum diye.. ne yapmam gerekiyor.. çok üzgünüm..
Merhabalar, bir diyetisyenle çalışmanızı önerebilirim bu süreçte, inanın süreç tahmin ettiğinizden çok daha kolay olacaktır. Sosyal medya hesaplarımdan bana da ulaşabilirsiniz, başka meslektaşlarıma da ulaşabilirsiniz. Bu süreçte yalnız olmamak size daha iyi hissettirebilir :) ve eğer metabolizma hızınız normalin çok üzerindeyse bu da bir sağlık problemidir
@civciviçe merhaba zamanında ben de takıntı haline getirmiştim zayıf olduğum için sürekli ağlardım. Artık fazla takmıyorum. Sana tavsiyem sağlam bir diyetisyene git özel hastanedeki diyetisyenler sıvı gıda yazıyor bana günde 6 tane yazmışlardı yemeklerle birlikte haftada 1 kg aldırıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama çok pahalı. O yüzden sadece 1 ay içebildim sonra bıraktım. 2,5 bin TL falan. Daha fazla da olabilir seni yanıltmayayım. Devlet hastanesindekiler de diyet listesi yapıyor ama onu uygulamak zahmetli biraz ya. Çok fazla öğün yazıyorlar. Fena halde zorlanman gerekiyor yani.