Boya badana işleri vardı temizlik yaptım stor perde yıkadım ya evi baştan aşağı yıkadım resmen 4 günde 3 ev temizledim geberdim napim mecbur annem yaşlı
krem alacak paran varsa krem al sür fakirrr.. ay sizin gibi fakirlere cok uzuluyorum ben.. biz haliya ayakkabiyla bile basiyoruz , siz halilarinizi yikatmaya bile gonderemiyorsunuz.. ne olacak sizin gibi fakirlerin sonu.. sonrada boyle her yeriniz agriyor tabi.. bye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kimyasallar yakmış. Deri kremleri var yara kapatıcı. Birde derdin neydi 6 tane bir günde
Boya badana işleri vardı temizlik yaptım stor perde yıkadım ya evi baştan aşağı yıkadım resmen 4 günde 3 ev temizledim geberdim napim mecbur annem yaşlı
geçmiş olsun emeğine sağlık
krem alacak paran varsa krem al sür fakirrr.. ay sizin gibi fakirlere cok uzuluyorum ben.. biz haliya ayakkabiyla bile basiyoruz , siz halilarinizi yikatmaya bile gonderemiyorsunuz.. ne olacak sizin gibi fakirlerin sonu.. sonrada boyle her yeriniz agriyor tabi.. bye
Tamam zengin abi saol 🤣🤣🤣 aslında halı değil stor perde yıkanıştım
Nemlendirici sur, gecer iki gune
Nemlendirici yaktı ya teramycin sürdüm biraz iyi geldi
Bepanthene de iyi gelir varsa..
Fito kremler eczanede. Onlardan kullan 1-2 güne geçer
Krem felan iyi gelir bence birde halı veya perdeden daha çok başka şey yapmışsın da dizlerin tahriş olmuş sanki 😂
Yok abim valla aklına kötü bişey gelmesin perde yıkadım yeminle 🤣🤣🤣
İnşallah öyledir 😂 geçmiş olsun
Yağ sürüp sar ama zeytinyağı
zeytinyağı sür ablamda olduğu zaman öyle yapardık
Teşekkürler
rica ederim iyi gelio deyip bi saat masaj yaptırırdı bana
Öyle kardeş bulsam 🤣
yokmuki ben kıyamam ona ne derse yaparım
Var iki tane bir işe yaramazlar
aranız iyi değil o zaman
Benden çok küçük ergenler bilgisayar başından kalkıp gerçek hayata dönseler belki anlaşırız 🤣
anladım ben 18 ablam 26 yız iyi anlaşırız
Ne güzel ablan kıymetini bilsin
bilir oda abla kardeş değil kanka gibiyiz
6 tane halı koyacak kadar ev mı varmış vay beee
Off halı değil stor perde klavye me tükürim
Halı ile stor perde yi nasıl düzeltsin klavye sen yazmışsın yalancı kandırıkcı hsnufsncun
He aynen dfads
Şimdi dizlerine buz koyuyorsun şişlik iniyor acısı kalıyor abisi hadi bakim öğren bunları cusnfuancik
Buz işe yaramadı abisi ağrı kesici krem sürdüm faydası oldu saol abisi
Abisi senin bünyen bozuk hayırlı olsun geri iade yap bence Yoksa Manyak olursun abisi
geçmiş olsun
Yardıma gelmiyorsun hiç 🤣
sanki çağırdında ortalıkta yoksun :D
Sen kız peşine koş 🤣
kim ben mi hangi kız :D
Yıkarken izlese çok keyif veriyor bana 😉
Neden?
Nesi keyif veriyor
İzlemesi keyif veriyor etekli oldu mu yere çömelmiş eğilmiş ileri doğru göüs dekoltesi olan ıslanmış kıyafetler 😉
Haydaa..
Neden haydaa iyi işte benim zevkim tabi kız güzel olacak 😎
Merhem sür geçer😒
Aklıma gelmemişti vay be
Sormasaydın o zaman sayın çokbilmiş👎🏻😒
Merhemden başka fikri ve bilgisi olanlara sormuştum
Xper kasıyorum zaten herneyse 👍tmm
Yıkamasaydın.
iyi misin
Sanane
Nemlendirici krem sür
Zamanla gecer aglama