Mecbur bir kere ağda yaptım ve batıklar oluştu bunları nasıl temizleyebilirim? Bir de batık oluşmasını engelleyecek bir ürün önerir misiniz?

Sarıshın sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bence kesinlikle şu eve alınan epilasyon aletinden bütün kadınlar almalı kendim bizzat merkeze gittim fakat bu alet kadar mükemmel olmadı ki çok kısa bir sürede, hala şaşkın olduğum için önermek istedim 😀 batık filan kalmıyor.
Banyoda güzel keselen, bir süre sonra ne batık olur ne de batık oluşmasını engelleyen bir ürüne ihtiyaç duyarsın
Lifle ovunca duzenli geciyomus
Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru kesele daha sonra jilet yap uzayinca da ağda yaparsin ben öyle duymuştum
Bende epilatorle yaptım ondan oldu şu an epilasyona gidiyorum kuru kese yapıyorum duzeliyor gittikçe
Mecbur bir kere yaptn derken neyle aliyosn ki? Batiklar bende de sorun bazen oluyor bazen olmuyor
Valla hep iz kaldı bacağımda sivilce gibi sıkmaktan
Yeter artık çok gördüm bu soruyu. Anladık tuyleriniz batıyor çaresi de lifle ovalamak 😨😨
Düzenli ağda yapıyorsan oluşmaz zaten kese yap lifle geçer
kabak lifi duşta ılık suya tut ve yumuşayınca kese yap batıklara ve bunu tekrarla
Aylık düzenli ağda da batık oluşmaz. Kese peeling de çözüm
canım kuru kese yap yani banyodayken bacağını birazcık ıslat kuru lifle kese yap ve ponza taşı al
Batık kremleri var güzellik salonlarinda satılıyor onlara daniş bir
Kuaför jiletin ters tarafıyla bir kere üstünden geç demişti ama yapmadım
Jiletle canım benim öyle geçti
Kese yap, kuru kese veya dusta.
Keseleyeceksin banyoda ağda batiklari giderir
batık ne ya bende hiç olmuyo
Kese yap soguk suyla.
Deniz de kum ile peeling yap harika oluyor
Jilet dene
Kabak lifi
kese at
Igne