Gizli Üye(25-29)+1 yılAz ye. Bu senin elinde olan birşey. Kendine saygı duy ve gerektiğinden fazlasını yeme.
Belki güzelsindir ama neden daha güzel olmayasın ki? İnan ki zayıflamanın tadı hiçbir yemekte yok. Tabi daha önemlisi sağlık. İleride daha çok pişman olursun.
Ben tek başıma asgari ücretle yaşıyorum. Bir öğünlük yemeği 3 öğüne bölüp yiyorum. 1 paket makarnayı 3 gün yediğimi hatırlıyorum. Hatta gün boyunca sadece su içtiğim de oluyor. Ama bak ben hala hayattaysam sen yemeğini biraz azaltınca ölmezsin. Sana tavsiyem bol bol su iç. Mideni suyla şişirince aç hissetmiyorsun ve ekmek her ne kadar tok tutsa da çok çabuk acıktırır. İştah açar. Diyet yaparsan tekrar kilo alman kolay olacaktır. Kaç kilo olmak istiyorsan o kiloda olanlar kadar yemen gerekiyor. Bunu yaşam şekli haline getir zamanla alışırsın zaten. Yarına veya pazartesiye de erteleme şimdiden başla ve her ay tartıldığında kendine teşekkür edeceksin ayrıca tartıdaki düşüşler seni daha çok motive edip gaza getirecek. Günde en az 3 L su iç. Kendine iyi bak. Sen kendine iyi bakarsan sana herkes bakar. Dediğim gibi kendine saygın olsun. Elinde olan birşey. Başarabilirsin. Zayıflamak kilo almaktan daha kolay. Kilo almak için ekstra birşeyler yemen gerekir ancak zayıflamak için ekstra çabaya ihtiyacın yoktur. Karnını doyuracak kadar ye miden guruldamasın yeter.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimse okumadıysa sen kim oluyorsun o halde? Kendini insandan saymamışsın bile önce sen kendini MAL konumundan çıkar da sonra etrafa bok at.
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır, aksine yüzü çok güzel şişman kadınlar var. Hatta bazı kadınlara şişmanlık daha çok yakışıyor fakat işin sağlık boyutuna bakarsak kilo çook kötü bir şey. Boşuna bir yük taşıyorsun, hamallık gibi... O açılara girince çirkinlik vs çok da umurunda olmuyor insanın.
01 Yorumla- +1 yıl
Şişman demeyelim, fazla kilolu daha kibar. 😂
Çirkin demeyelim de, kilolu halleriyle ilgi görmedikleri ortada. Fakat bazıları cidden sempatik, şirin oluyor o halleriyle.
Ayrıca haberlerde görüyoruz. Kilo verip de taş gibi olanları. Demek ki aslında güzeller ama kilo güzelliklerine gölge düşürüyor.00 Yorumla
+1 yılBen kendimi senin yanına yakıştırıyorum çünkü ben asla insanların dış görünüşüne bakmam yaşam enerjisi önemlidir benim için. Ben senin kadar pozitif olsaydım İnan bana yalnız kalmazdım.. Senin dik duruşundan ötürü ve cesaretli oluşun medeni oluşundan ötürü senin bana benzer bir tarafın olduğunu düşündüğüm için böyle söyledim
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim bu arada birşey söyleyecem benimle en azından bir çay bir simit ve bir vapur eşliğinde geziye ne dersin?
Soran+1 yılSeni tanımıyorum nasıl güvenebilirim ki
- +1 yıl
Güvenmek için tanımak gerekiyorsa önce kendimizi tanıyıp kendimize güvenelim gerisi Allah’ın takdiri diyelim sence de doğru değil mi?
- +1 yıl
Denemekten korkma denememekten kork çünkü denemezsen icat yapamazsın demiş bilim adamları
- +1 yıl
Ben kötü bir insan değilim korkma benden
- +1 yıl
Ben de şişman biriyim zaten ve şöyle söylemeliyim ki güven zamanla olur önce tanımak iste beni
- +1 yıl
İntikam zayıf insanların işidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKilo ile güzellik değil kilo ile saglik ölçülur
40 Yorumla Yaklaşık 7 sene önce 94 kiloydum bu yüzden kilo veremiyorum bahane sebep değil. Gidersin bir kan tahlili yaptırırsın ardında varsa bir sorun ki bende vardı ilaca başlarsın diyet spor gider kilolar. Şimdi 63 kiloyum.
Çirkin olmak ayrı sağlıklı olmak ayrıdır. Sen kendini seversin beğenirsin ama işin aslı o değildir. Benimde yüzüm çok güzel ama hadi dürüst olalım kilo kimseye yakışmaz! Böyle böyle kendimizi kandırıyoruz. Spor yapmamak sağlıklı beslenmemek için sebep yaratıyoruz. O yüzden iyi düşün ve bir karar ver. Bunun ilerde hamile kalması var doğumu var doğum sonrası var bir sürü hastalığı var16 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de tekrar başladım spora ve diyete ama kilo verene kadar böyle ozguvensiz mi kalacağım
Soran+1 yılHer sey kilo mu kardeşim? Kadini eski evliligi ile mi sınıyorsun?
Soran+1 yılSana mı kaldı kadının kızını düşünmek? Şiddeti böyle meşrulaştıramazsın Sayın öküzlük işleri bakanı
Bak ben de kilolu biriyim ve eskiden ozguven problemi yaşayanlardandım. Bu nedenle sana tecrübe ile sabit birkaç naçizane tavsiyem olacak 🙂
1) Sanal ortamda insanların ne düşündüğünü bosver
2) Hayatta iyi kötü seni seven arkadaş edin3) Kendine Güveninin yerine gelmesini istiyorsan iş bul ve çalış ve daha çok arkadaş edin4) Kendine kötü şeyler telkin etme, güzelim ve beni kimse hak etmiyor de5) Kilo vermeye çalış ve bunu sanal ortamda paylaş çünkü birileri seni takdir edecek ve motivasyonun, kendine olan güvenin sağlamlasacak.6) Yeni şeyler öğren çünkü diğer insanlardan farkın olduğunda onları önemseyen biri olacaksınşimdilik aklıma bunlar geliyor kendimin de uyguladığı şeyler yazdım emin ol ki bir seyleri basarabildigini görecek ve daha mutlu olacaksın 🙂35 Yorumla- +1 yıl
Maşallah var seninde kiz
- +1 yıl
Resimdeki sen sen güzel kızsın
- +1 yıl
Güzellik
+1 yılTabiki kotu değildir sacmalama. Insani güzel gösteren güzel huydur güzel bir yüz fizik insani elbet çeker fakat bir sicak gülümseme samimiyet herkes arar bunu. Özgüvensiz olma. Burda seni beğenenler elbet olur fakat asıl begeniyi kendine ver. Çünkü bir başkası sana cok kilolu derse bu sefer ozguvenin yine düşecek. Baskalarina gore ozguvenli olma o ilgiyi kendi içinde ver lütfen. Balik eti her zaman begenmisimdir. Kiloyu da yakistirdigim insanlar elbet oluyor. Baskalarini dusunme herkes zayıfla diyordur sana istemiyorsan zayıflamak ya da beceremiyorsan umursama. Herkes zayif olmak zorunda değil zayif olunca da guzel olmak zorunda değil kendini sev ❤
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya cidden boş takıntı bu ,, kendinle dalga geçmeyi dene öğren bunu aşacaksın,,, ben de bir deri bir kemik kalmışım bendeki özgüven tavan ohoooo umrumda değil bak sakin bana sen zayıfsın diye böyle konuşuyorsun vs saçmalığıni deme canım,, kendinle barışık ol kendini sev 😍dalga geçip laf edenleri de kendinle dalga geçmeyi başarabilirsen takmazsın,,, ne kadar zavallı insanlar olduklarını anlar gülersin bile ,, bak bir de ne onericem sana ,,, farmaside hindiba kahvesi var onu al sabah ac karnına iç,, akşam yemeğinden yarim saat önce yine ac karnına iç,, tok karnına içersen iştah acar ac karnına içersen iştah kapatır,,, bölgesel zayıflama jeli var biberiye farmasinin o da ,,, onu da al ,,, ve l carnitin yine farmasiden al mutlaka bir saat te olsa yürüyüşe çik yoksa faydasını görmezsin,, kendini her halinle sev ki herkes de seni öyle sever , umarım anlatabilmisimdir😉
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseyi dinleme. Bundan 3 sene önce kilo veremiyorum diyen ben tam 36 kilo verdim. Harekete geçmen lazim. Su an dogum yaptigim icin bir kismini tekrar aldim ve kendimi özel hayatimin iyi gitmemesinden dolayi biraz saldim. Ama toparlanma vakti geldi deyip bir seyler yapmaya çalışıyorum. Eger sen simdi harekete geçmezsen böyle dusuncesiz ve kirici bir sürü insanla karsilasacaksin. Güç senin elinde. Sana ve vucuduna zarar veren o yiyecekleri yemedigin zaman ölmüyorsun bizzat denedim ve gördüm.
Ayrica çirkin değilsin. Çok güzelsin. Bende öyle :) birçok zayif kadindan daha güzelim :)10 YorumlaHayır değildir, yüzleri bazen zayıf insanlardan daha güzel olabilir, fakat çirkinlik kavramı kilo ile alakalı bir durum değil zaten, seksilik veya çekicilik deseydin onu anlardım, sonuçta bu durum sağlıksızlıktır herşeyden önce, fakat çirkinlikle bir alakası yok. Hem kilolu olup hem de çirkin olan insanlar da vardır fakat sebebi kilolu olmaları değil, çirkin olmaları :)
Not: Bana göre her kadın eğer isterse güzel vey çekici olabilir, çirkinlik hiçbir kadının kaderi değil, sadece kendine uygun yolu bulması ve o yolda ilerlemesi gerek, bu kimisi için fit olmak, kimisi için bakımlı olmak, karakter ve beyin yapısının dahi güzelliğe ve çekiciliğe etki ettiğini düşünüyorum. Manyak, düşüncesiz veya akılsız kadınlar ne yaparlarsa yapsınlar çok itici görünürler bana.10 Yorumla
+1 yılBende balık etliyim su içsem kilo alıyorum göbek şişiyor kilo vermek benim için zor ama almak çok kolay ben de hafif fazladan kilo balık et yakışıyor senin yüzünü bilmediğim için bir şey diyemem ama eminim ki çok güzel ve tatlısındır kilon hakkında da kimsenin dediğini umursama biliyorum umursanmıcak gibi değil insan kırılıyor ama sen önüne bak her zaman insanların ne dediğine değil. Her kadın güzeldir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine yakışanı bildikten sonra asla. Kendinle barışık ol giyin, süslen bakımlı ol. Bende hiç zayıf olmadım hatta evlendikten sonra daha da kilo aldım. Ama hiçbir zaman çirkin olduğumu düşünmedim.Çevremden de böyle tepkiler almadım. Tam tersi herkes eşimin akrabaları vs ne kadar güzel bir karısı varmış diyorlar 😁 sen önce kendini sev bırak milleti
10 Yorumla
+1 yılaslinda biraz kendını sıkıp fitnes spor yapsan cok daha saglıklı olabilirsin kilonu asla sey dusunme kendini birine yakistirmak falan sacma saglık icin ver erkekler bilirsin nefsine gore yasar cogu kimseyi onemseme kendini nasil guzel hissediyorsan oyle ol
00 Yorumla
+1 yılCanım bence sen kimseyi takma. Seni dış gorunusun için yargılayacak kişilerin hayatın girmesinden hiç hayatında olmasınlar daha iyi. Sen kendini sev, kendine değer ver ki karsindaki de sana değer versin, saygı göstersin.
10 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır tamamen yanlış bir algı. Güzellikten ziyade içtenlik ve insanlara yaklaşımına da bakmak lazım.
Benim lise yıllarından beri gözlemlediğim bir durum var. Kilolu bayanlar ve baylar cana yakın, içten ve samimi olurlar. Mutlulukları genel olarak vardır ve keyiflidirler. Çevrelerine de hep neşe saçarlar. Benim arkadaşlarım hep öyle idi. Ben severim kilolu insanları02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü rahat rahat çikolata yiyorlar😂
+1 yılHayır cok güzel olanlar var özellikle ciltleti zayiflara göre nedense daha pürüzsüz
15 Yorumla
Soran+1 yılBana da bunu söylüyorlar ama özgüvenimi kıranlarda var bazen tanımadığım koca koca insanlar arkamdan şişko ayı diye bağırıyor yerin dibine girmek istiyorum o an
- +1 yıl
Kilo verilebilen bisey boşver ne zaman istersen ozaman verirsin kilonu ben canim isterse kilo alirim isterse zayiflarim mesela cok oynarım vicudumla
Soran+1 yılİstiyorum vermeyi ama tiroit ve ritim bozukluğum var aşırı zorluyor bunlar beni
- +1 yıl
Bende de var ama zayıfım yediklerime cok dikkat ederim kendimi bildim bileli şeker hamur işi kizartma hic sevmem zaten
- +1 yıl
Kilo almak istersem kuru yemiş yerim
Tabi ki de değil. Bir de çirkinlik sadece dış görünüş ile ilgili değildir. Bazen fiziği ve yüz güzelliği dünya çapında beğenilen bir kızın da içi pistir. Konuşmaya gelmez, arkadaş olmaz sevgili ve eş hiç olmaz... Bundan dolayı ruh güzelliği suret güzelliğini de açar
10 YorumlaBence çirkin değildir. Kilo ile çirkinliğin alakası yok. Bence özgüvenli olmalısın. Yoksa hayatta önüne çıkan kişilerle, şeylerle vs. Baş edemezsin. Kendini birisinin yanına yakistiramama konusunda da çok haksızsın bence çoğu kilolu kızlar çoğu zayıf kızların yanında erkeklere daha çok yakışabiliyor. Çok zayıflamak istiyorsan eğer ilk önce kendine guvenmelisin. Yoksa çok zor. 'Başarabilirim' demelisin.🔒😊
10 Yorumla
+1 yılHayir
Ne alakası var ki
Ayrıca her insan çirkin olcak diyede bir kayde yok
Birincisi insanin iç güzelli birde dış güzelliği olmalı
Insanın namuslu şerefli olması güzellik olmuş
Kötü insan olmuş ne yazar
Üstelik herkezi allah yaratır
Bende zaten her insan birdir diyorum kimseyi ayırt etmeksizin
Herkezi eleştirmeyi sevmem aksine herkesle güzel geçinmek isterim ki birde kilolu insan diye bekarda kalcak değil ...10 YorumlaKilom var çirkin olduğumu düşünmüyorum başkası ne derse desin umrumda değil
Kıyafet çok önemli bir faktör bence
Vücuduna yakışan elbiseler gayrette güzel oluyor 😉❤️11 YorumlaHayır, değildir. Bu şekilde bir yargı doğru olmaz. Burada bile kilolu olduğunu düşündüğü halde çok güzel olan var. Kilolu olmak güzelliğe engel değil.
20 Yorumla
+1 yılKimi kadına kilo gerçekten yakışıyor ama giyinmeyi bildiği sürece. Giyimde soğan çuvalına hamur tıkıştırılmış gibi, sağdan soldan sarkan et parçaları olmadıkça ve kendinden 2 beden küçük taytların içerisine girmeye çalışılmadığı sürece tabii
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde beni beğenen cok kisi var erkekler hep kadınsı olduğumu söylüyor ama benim özgüvenim çok kırık. Kendimi öldürmek istiyorum artık dışarı çıkmaktan utanıyorum
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=T3xn_sMxB0M
Eğitmenin kilosunu görüyor musun? Biraz özgüven sahibi olman lazım
+1 yılBen boyle sevgilisi olan cok adam gördüm yani begenen mutlaka oluyor bide yüzünde güzelmis daha ne olsun
10 Yorumla
+1 yılKilolu olmanın çirkin olduğunu kim düşündü ılk kim attı bu algiyi ortaya bence kilolularin yüzleri daha güzel oluyo
10 YorumlaKilolu derken kastetdiğin balık etli olmaksa yani fit kilonun 5-6 kilo üstü kadar olmaksa niye çirkin olsunki hatta bazıları öyle sever derim fakat belirgin derecede fazla kilon varsa o zaman birşeyler yapman gereklidir tabi
00 YorumlaSağlık konusunda 807 cevap paylaştı. Kesinlikle çirkin bulmuyorum. Hatta olması gereken kadın, toplu olur.
Tabiri caizse ve affına sığınarak söylemek isterim ki etine dolgun kadın, candır. :)10 Yorumla
+1 yılHayır, kilolu kızların farklı bir çekiciliği vardır, daha kadınsı vücut kıvrımları mesela. ♥️
10 Yorumla
+1 yılYok bee aşık olduğum bile oldu. Öyle mi güzel kilolu olunur ya
10 YorumlaYoo öyle sey yok. Her ince kız güzel olmadığı gibi her kilolu kız da çirkin değil
10 Yorumla
+1 yılKendi vicuduna göre giyinmelisin. Sabırlı olmalısın mutlaka diyet yaparak verirsin diye düşünüyorum sana instagram dan bir sayfa öneriyim onunla zayıfla 100₺ @minceur. form adında 1 ayda sağlıklı bir şekilde 5 ila 10 kilo veriyorsun içinde kimyasal bir madde yok müthiş bir ürün öneririm
00 YorumlaYo kilolu olup gayet güzel olan insanlar var ama toplum baskısı nedeniyle çoğu kilolu giyimine falan dikkat etmiyor o yüzden çirkin gözüküyor yoksa kilolu olup çok güzel olan insanlar var
00 YorumlaNe kadar göğüsü olursa olsun, bence evet. Göbeğide, kalın bacak kol, selüliti de olacak sonuç olarak. Hem kilo vermemek gibi bir şey yok hormonlarda falan problem yoksa
00 YorumlaTabikide var yüzü güzel olan kilolu eğer zayıflamak istiyosan bence diyetisyene git bence verilmşcel değil ya ağır yaşamlar mesela 1 yılda manken gibi oluyolar bence sende yapabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılgüzelliğin kilo ile alakası yok fakat sağlık açısından önemli.. Ben şişman bir kadınla yapamam mesela Erkek olsam, Onu kuçağıma alıp duvara dayayamam 😀😀😀😀 Mesela yani.. örnek
00 YorumlaMutsuzsan inanıyorum elinden geleni yapmışsındır üzülecek bir durum yok sen bakımlı ve fiziğine uygun giyinebiliyorsan bir adamın var biryerlede ve o seni bekliyor
00 Yorumla
+1 yılKendi öz güvenini düşürerek sadece kendini üzersin. Bu tarz işlere gerek yok. Kimse kiloyla bir şey başaramıyor. Kiloyu sadece sağlığın ve rahat yaşamak için vermelisin.
00 Yorumla
+1 yıl"Her kilolu kız çirkindir" önermesinin benim için doğruluk değeri yoktur."Aşırı kilolu olmayan her kız güzeldir."
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var. Insanlar kilo boy gibi şeylerle mi ölçüyor güzeligi hayır bence eminim ki çok guzelsindir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel de olsan kabul görmezsin bu toplumda yani hep kilo verse güzel kız olarak düşünülürsün
Not: ben de görseldekiler gibiyim10 Yorumla
+1 yılNedense kilolu kadınların yüzü normal kadınlara göre daha güzel oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzümüz dolgun olduğu için olabilir benim de güzel olduğumu soylerlee
- +1 yıl
Güzelsindir çoğu tanıdığım kilolu tanıdıklarım öyle
+1 yılKilolu kız arkadaşlarımın koluna girdiğimde kolları yastık gibi rahat, ama zayıfların ya da fitlerinki o kadar rahat değil😂
00 Yorumla
+1 yılBunlar da epey kilolu kilo sağlığa zararlı. Birde yaşlı gösterir olduğundan fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlduğumdan küçük gösteriyorum
+1 yılsağlığın için vermen lazım, güzelliği bu kadar takıcağına sağlığını düşünseydin şimdiye çoktan kilo vermiştin
00 Yorumla@nilayaz şahsen sen obez olmana rağmen güzelsin bence
031 Yorumla
Soran+1 yılSen de iyi amcisin he bide like verdim geri ver lan likemi
Soran+1 yılNil kızım bundan hayır gelmez gül gibi kızsın
Soran+1 yılSus ulan burası benim malikanem git az öteye
Soran+1 yılOhh iyi oldu ya gül gibi kıza obez de beni de ezikle sonra mutlu ol yok öyle
Soran+1 yılYapraama bak hele beni tanimiyosun bile bos bos konusuyosun senin gibi bu sitede manita kovalamiyorum ben
Soran+1 yılNil az aklın varsa bu tip bir erkekle beraber olmazsın şu konuşma şekline bakar mısın
Soran+1 yılSen bir insanı intihara teşvik edecek kadar insansın ama?
Soran+1 yılÖyle bir durum olmasa buraya düşmem bu soru için
- +1 yıl
Bak gerçekten her insan kiloya takılmıyor mesela ben pek takılmam ki ideal kilomun üstündeyim bende sadece öylesine yazdık bu soruya yani kötü bir amacım yoktu gerçekten insanları görünüşüne görede pek yargılamam seni kötü hissettirdiysem özür dilerim amacımın dışına çıktığım için..
Soran+1 yılSorun yok ben de küfür ettim özür dilerim
Soran+1 yılYok ya takma kafana ben neler neler duyuyorum ahdhhdhdh üzülürüm geçer sonra şey yapma çok
- Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılFizik önemli ben 46 kiloyum kilo alamıyorum 36 bedenim herkesin bünyesi farklı oluyor ama bazı balıketliler giyinmeyi biliyor
00 Yorumla şimdi kilolu kız var birde ağır siklet var ikisi ayrı şeyler
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu durumda ben hangisine giriyorum
Soran+1 yıl1.60-90
+1 yılYüz güzelliğin olabilir ama fiziken tercih edilmen zor olur.
Bir arkadaşım mide ameliyatı ile acayip derecede zayıflamıştı. Bence bunu bir dene00 Yorumla- Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGuzellik kilodan bagimsiz bir sey degil. Yuzu guzel olup kiloyla bunu mahvedenler var. Kilolu biri gozumde guzel olmaz. Ha manken gibi olsun demek degil bu sadecs fazla kilolu olmasin.
15 Yorumla- +1 yıl
ben seviom bilionmu
- +1 yıl
Biz de cok merak ediyorduk iyi ki soyledin.
- +1 yıl
bise sorcam
- +1 yıl
Sorma.
+1 yılHer zayıf güzel değildir, her kilolu da çirkin degil. (Bence gayet şirin oluyorlar🙃)
10 Yorumla
+1 yılKimse çirkin degil dir kızlar. Seksi degil sadece yoksa güzelsiniz.
10 Yorumla
+1 yılBir kız kiloluyken güzelse zayıflayınca afet olur
10 YorumlaKilolu insanların çoğunu sevimli bulurum aslında. Güzel ve çekici olanları da var ama ben genel anlamda tatlı bir çocuk gibi görüyorum kilolu bir insan gördüğümde... Obez ise ayrı tabii ki.
10 Yorumla
+1 yılerkekler her zaman hafif balıketli isterler kilolu degil... bu demek oluyor kiii kilolu olmak iyi bişey degildir abla
00 Yorumlafizik ile güzelliği birbirine karıştıranlar soruyu birde öne çıkarmışlar
10 Yorumla
+1 yılyok balık etliler güzel oluyor
73 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHayır. Bakımsız insan vardır. Ayrıca kilolu kadınlar daha hoş
00 Yorumla
+1 yılUzgunum ama evet. Kilo berbat bir şey. Beden olumlama yapamayacağım.
00 YorumlaEvet her kilolu kız çirkindir. Yürürken bacakları birbirine değiyorsa o insan ile konuşmam bile
00 YorumlaSağlık konusunda 811 cevap paylaştı. Sağlıksız görünüyor, çirkin diye ötekileştirmek yanlış
00 Yorumla
+1 yılBence gayet tatlısın kilo vermene yardımcı bile olurum 🙂😊😊
00 Yorumla
+1 yılHayır sadece kilolu güzellik yüze denir daha çok ama fizikte önemli
00 Yorumla
+1 yılKaç kilo olduğuna bağlı 65 den yukarısı kötü duruyor
00 Yorumla
+1 yılçirkin insan yoktur, gerçekten yürekten sevdikten sonra
01 Yorumla- +1 yıl
kiloda buna dahil güzellik bakan gözde
- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi