Ben hafif kilolu ama yüzü güzel bir kadınım fakat fiziğimden çok aşırı özgüvensizlik duyuyorum kendimi çok çirkin hissediyorum bu yüzden ilişkilerimin hepsi 1 ay sürüyor çünkü ben daha kendimi sevemiyorken başkası beni nasıl sevsin ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yıliç güzelliğin, dış güzelliğinden çok daha değerli olduğunu unutma. Aşk, sadece dış görünüşten ibaret değil; anlayış, empati ve karşılıklı saygıdan oluşan derin bir bağdır. Bir ay süren ilişkilerin sebebi, kendine olan güvensizliğin olabilir; ama bu, senin değersiz olduğun anlamına gelmez.
Tam tersine, kendinle barışık olmak için cesaret gösterdiğin ve yardım istediğin şu an, çok büyük bir adım. Senin güzelliğin, sadece aynada gördüğünden çok daha fazla. İçindeki ışığı keşfetmene, kendine olan sevgini inşa etmene yardım edecek birçok yol var. kendini sevmek, bir gecede olmayacak bir yolculuk. Ama bu yolculuğa çıktığın için, zaten çok güçlü ve cesursun.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHafif kilolu kızdan, kürdan kızların aksine daha çok ilgi görür. Ama madem rahatsızsın, un, şeker ve fazla tuzu kes, her gün yürüyüş yap, 2 günde bir kardio. Zaten zamanla kilo vereceksin sağlıklı bir şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşko ne olursa olsun kendin hakkında ne düşünürsen düşün nasıl hissedersen hisset kendini çok iyi taşıyacaksın dışarı çıktığın zaman. Ben de ortanın üstü kilodayım balıketliyim ama en son ilişkim model gibi bir çocuklaydı ve hala da bana aşık. Erkekler kıvrım ve kilo seviyorlar. Nasıl göründüğün önemli evet ama özgüven faktörü işi bambaşka bir noktaya taşıyor. Yeme bozukluğun varmış, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Fiziğine göre parça ve renklerde giyinmeni de tavsiye ederim, vücudu çok şekilli gösteriyor doğru kombinler.
21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yavrum benim 🫶🏻
Güzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı. Aşkım madem bu kadar bunu problem ettin, bir uzmandan yardım alsana. Bir spor salonu da başvur. Oradaki salonun sahibi olan antrenörün diyetisyenlerle iş birliği vardır. Hem bi beslenme programı edinirsin hem de spora başlarsın.
04 Yorumla
Soran1 yılYeme bozukluğum var :// tamamen psikolojik bir şey bende yeni farkettim bu durumu
u 1 yılPsikiyatri bölümüne hiç gittin mi bebebişim? Fulsac kullanmaya başlasan sorunun çözülür.
Soran1 yılHiç gitmedim ama dediğini yapacağım teşekkür ederiiimmm 🫶🏻
u 1 yılRica ederim 💖
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır hayır, asla böyle düşünme! Hafif kilolu olmak seni asla çirkin yapmaz. Her beden harika ve güzellik sadece fiziksel görünüme bağlı bir şey değil ❤️. Ama en önemlisi, senin kendini sevmeyi öğrenmen. Sen kendine nasıl davranırsan, başkaları da öyle davranır.
Özgüvenle parlayan bir kadın her zaman daha çekici görünür ve bu parıltıyı içten kazanman lazım! Kendine küçük hedefler koy, bedenini daha çok seveceğin adımlar atabilirsin ama bunları "güzel olmak" için değil, sağlıklı olmak ve kendine iyi hissetmek için yap. 😘 Yüzünün güzel olduğunu diyorsun, peki bu güzelliği tamamlamak için cilt bakımına önem veriyor musun?
Unutma, sende olan hiçbir şeyi değiştirmeden de dünya güzeli olabilirsin. İçindeki Neşe'yi çıkart, kendine inan. Herkes seni bir dönem eleştirse bile, bir kişi seni baş tacı edecek. Önce sen buna izin ver! ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
66Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır neden çirkin olsun. Kilolu olup yüzü o kadar güzel olan kadın var ki kilo asla güzelliği gölgelemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFiziğinde bozukluk yoksa hiç özgüvensizlik falan hissetme benim de yıllarca üzerime geldiler 156 boy 48 kiloydum lisede hala popon çıkık orana bakıyorlar burana bakıyorlar ay kilo almışsın belli kilo vermişsin belli diye diye beni kendimden soğuttular halbuki çok yersizmiş benim fiziğim kum saati şeklinde aslında o kilolardan falan ne kadar da güzel duruyormuşum haberim yokmuş 2 3 cahilin lafına kendimi paralamıştım şimdi 57 kiloyum hafif kiloluyum ama diyorlar ki fiziğin her kadının hayali hiç 57 durmuyorsun 50 derim ben sana en fazla diyorlar. Doğru giyinmekte önemli. Eminim sana da kilon falan yakışıyordur bir keresinde buraya sorduğumda çoğu erkek balık etli sevdiğini bile söylemişti mesela. Herkese yakışan farklı bir şeydir kendini nasıl beğeniyorsan öyle kal 👌
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimmm bebek
Cevap sahibi1 yılRica ederim kuzum
Güzellik tamamen subjektif bir kavramdır ve kişisel zevklere, kültürel normlara ve bireysel algılara bağlıdır. Hafif kilolu olmak, bir insanın çekiciliğini veya güzelliğini belirleyen tek kriter değildir. Özgüven, duruş, giyim tarzı, yüz hatları, enerji ve karakter gibi birçok faktör de güzellik algısını etkiler. Önemli olan, kendini nasıl hissettiğin ve kendine nasıl baktığındır. Kendine güvenen, sağlığına özen gösteren ve kendini seven biri, çevresine de doğal bir çekicilik yayar. Her vücut tipi kendine özgü bir güzelliğe sahiptir, önemli olan bunu en iyi şekilde taşımaktır.
10 YorumlaHiiiç takılma bea ona kalırsan bnde kısayım boy 168 beğenmeyen kendi bilir zorla değil ya beğenen ömürlüktür beğenmeyenle zatı takılsanda zaman kaybı bnce önemli olan güzel düşleri hayal edebilmek zati olumlu düşününce karsınada harıka kalbi olan biri çıkar
10 Yorumla
1 yılGerçek dış güzellik her daim içten gelir, güzellik karşı tarafta kısa süreli bir oföri yaşatır ve alışana kadar bu geçici bir efekttir ardından sorunlar başlar. Sadece güzellik başlı başına hiç bir zaman yeterli değildir. 10 Kendini Sevme Alışkanlığı
00 Yorumlahafif kilolu olman bişeyi değiştirmez özgüvenli ol herşeyden önce kilo basit bişey alınır verilir karakterin zayıflamasın sen ona bak ve kendine güven
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok zayıf olduğum ve şişman olduğum dönemler oldu. Zayıfkende kendimi şişman görüyordum çevrem zorla yedirmeye çalışıyordu. Şişmanlık bedende değil zihinde onu aşmak gerekiyor. Zayıflasan bile bu psikolojiyi aşmak bir süreç.
Kendini sev vücuduna düzenli aynada bak gözün alışsın.10 YorumlaYanlış düşünüyorsun tatlım ben balık etli seviyorum kalbinde kimse yoksa ben varım💋💋💋👣👣👣👣💋💋💋
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı.
1 yılKendinle barışık ol önce kendini sev
Görmediğimiz biri için yorum yapamayız ama balık etli iyidir10 Yorumla
1 yılboş ver takma 🙂 kilo alınır verilir bişey ki muhtemelen kiloluda değilsindir
36 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederiimm
- 1 yıl
@mutsuzlugunnotasi Selam, rus musun baya benziyorsun
- 1 yıl
Türküm ya 🙂
- 1 yıl
Benzemiyonuz hanfindi :)
- 1 yıl
Ne yapabilirim olan bu 😒
- 1 yıl
Kötüsün demedim ki :)
Bence değil, ben çiroz gibi olanlara acıyorum resmen , yaşasın baliketli kadınların onurlu mücadelesi 😄😄😄😄👍👍
14 Yorumla
Soran1 yılAhahahqhhshaha teşekkür ederim
Soran1 yılAhahagaggwgwgahgqq sesli güldüm
Kilo herkese yakışmaz. Bazı kızlar var kilosu var gibi durmaz ama içten içe basen ve kalça bölgesinde hafif bir kilo alımı onlara çok yakışır. Ama herkeste değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alaka bende tonbik birisiyim ama çok tatlıyım beni tanısa aslında çok sever bana karşı sevgi besler bensiz geceleri bile uyuyamaz çünkü çok tatlıyım aman allahım kahretsin ~~🦋✨✨🐞🦋🐞🦋🐞🦋🐞
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış yapıyosun. Kılo seven erkek çok yüzümde güzel diyosun. Sen özgüvenli davransan sana bakısları nasıl değişiyor göreceksin.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılToplumun dayattığı çirkinlik, güzellik safsatası ile dizayn edilmiş boş senaryolara girerseniz daha ilk bölümde gg olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKiloyu ne tarafından aldığına bağlı yani mesela bazılarının kalçaları büyük oluyor bazılarının göbeği, göbeği olanlar çekici bulunmayabiliyor ama kalçası olanlar bulunuyor
02 Yorumla
Soran1 yılBenim kalçalarım büyük belim ise kıvrımlı
Cevap sahibi1 yılO zaman çekici bulunursun bence
Spora neden baslamiyorsun peki
Uzulecegine bence spora basla
02 Yorumla
Soran1 yılyapıyorum ki zaten
1 yılÖnemli olan yüz güzelliği. Hafif kilolu kadınların seveni de çok olur ayrıca :))
04 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimm
- 1 yıl
Merak ettirdin millete kendini😂
Soran1 yılahahshahhqhsah sende merak ediyorsun sanırım
- 1 yıl
Ettim yalan yok :D
1 yılBen de kiloluyum kiloluyum diye kendimi kapatsaydım eğer pasif bir insan olurdum ben aksine çok sosyal çok neşeli çok eğlenceli bir insanım
00 Yorumla
1 yılOooo çirkin olur mu ya hafif ele gelecek en güzeli balık etli kadınlar sıkıntı yapma.
00 Yorumlahayir ya ne alakasi var simdi sadece biraz iri yapililar o kadar cokta abartmayin
00 Yorumla
1 yılSağlık sorunu kaynaklı değilse kilolu insanları bakımsız görüyorum
01 Yorumlaİlişkini uzunluğuyla çirkini hissetmenin manası farklı bu senden kaynakli
00 Yorumla
1 yılBazı kadınlar kilolu olsa da güzel, bazıları ne zayıfken ne kiloluyken güzel. Ayık değilken hepsi güzel.
10 Yorumla
1 yılHiç kimse çirkin degildir. Ne kilolu insanlar ne de zayif insanlar bu durumlari kafaniza takmayin lutfen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkilo ver.. incecik kızlar rahat s*kilr.. bu yüzden çekici gelir..
03 Yorumla
Soran1 yılucubesin 😁
Cevap sahibi1 yıl@Betuss_1 şimdi erkek kilolu değilse kızı evirip çeviremeyeceği için çekici gelmiyor. yoksa tombulluk moda olurdu
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlış düşünüyorsun görünüşün değişir istersen ama bu fikrin daha çok önemli değişmesi için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHafif kilolu kadınların seveni çok olur aslinda. Hafif tanımın doğru olmayabilir mi?
04 Yorumla
Soran1 yılBaşkalarının yorumuyla söyledim herkes öyle diyor
Cevap sahibi1 yılSeni kırmamak için söylüyor olabilirler boy kilo kac
Soran1 yıl1.58 65-60 arasındayım
Cevap sahibi1 yılEvet hafifmis demekki kiloyla alakalı bir mesele değil seninkisi. Bak soruda yazmışsın ben daha kendimi sevemiyorken diye bence cevap o
Gizli Üye(30-35)1 yılBence hafif kilolu kozlarin yuzude ayaklarida cok guzel oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBalıketli dolgun vücutlu bir kız efsanedir
115 Yorumla
Soran1 yılöyleyim sanırım bilmiyorum herkesin balıketli anlayışı farklıdır
Cevap sahibi1 yılEvet anlayış falan farklı çoğu arzusal konusunda efsane
Soran1 yılAma basenli ve belim ince şekilli vücudum şekilsiz değil
Cevap sahibi1 yılMükemmel işte dediğim gibi arzusal konularda zevk verecek özellikler bunlar
Cevap sahibi1 yılÖzel olan bazı şeyleri yaparken kızın yapılana var olan özelliğiyle zevk kattığı bir konu
Zaten bunlar burada yazılamaz seni de rahatsız etmek istemem konuyu açarak
Soran1 yılTeşekkür ederimm
Cevap sahibi1 yılBir arzuyu bir hayali bir sadece bir şeyi böyle bir kızla yaşamak bir şeyi bu kıza yapmak ki bazı özellikleri olağanüstü
Soran1 yılanlamadım dediğini ama sağ ol
Cevap sahibi1 yılBasen yapın bel kalça uyumun bunun farklı yerlere de kattığı mükemmellikler var
Yazılamaz ama böyle bir kızla bazı şeyleri o kıza yaparak yaşamak hayali yaşamak kadar özeldir
Soran1 yılHaaa Ahahshahqhshaha anladımm
Cevap sahibi1 yılYer uygun olsaydı böyle bir kıza ne yapmanın eşsiz unutulmaz kurulan bir hayal olduğunu da yazardım ki herşeye değer
Cevap sahibi1 yılSanırım biraz rahatsız edici sözler kullandım kusura bakma
Soran1 yılHayır, sorun yok 🙃
Cevap sahibi1 yılFizik yapısı öyle mükemmel öyle çekici öyle şahane ki muhteşem yaptığı bir yeri daha var ona dil ile dokunarak saatlerce oynamak sadece bunu ve bir şeyi tatmak hayal gibi
Cevap sahibi1 yılBöyle bir güzelle bir çay içecek olsam zaman dursun isterdim evet yaşanamaz bazı şeyler ama seni izlemeye doymak isterdim seni izlerken hiç olmazsa hayaller kurmak isterdim
Seni hayallerimde yaşamak isterdim
1 yılHer kilonun kendine göre güzelliği vardır
20 Yorumla
1 yılHayır balık etli severim ama bu foto hafif kilolu değil
05 Yorumla
Soran1 yılbu fotoğraftaki gibi değilim zaten 60-65 arasında kilom
- 1 yıl
O zaman yapman gerekeni yap
Soran1 yılinsan gibi konuşman için eğitimini ben mi vereyim ailen mi versin 😁
- 1 yıl
Hakedene olur o
Soran1 yılHak ettiğimi zannetmiyorum düzgün iletişim kurabilen insanım sorunlu değilim
1 yılGüzeli çirkini yargılamak aciz insan işidir, Allah’ın yarattığı her canlı güzeldir. Her kadın baştacıdır
00 YorumlaDış görünüş her zaman görecelidir
kendini özgüvensiz hissetme sakın
00 YorumlaGüzellik yüzden başlar yüzü güzel olan kazanır vücüd hiç önemli değil erkek için
00 YorumlaÇok gereksiz takintin var.1 ay sürme konusu seninle alakali degil
00 Yorumla
1 yılBalık et diyorsun canım neden çirkin olsun ki
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum genellikle fit kızlar daha çok seviliyor beğeniliyor
- 1 yıl
Orası öyle ama sen özgüvenli ol bulursun illaki seni sevenleri
1 yılNeden çirkin olsun çekici olanlarda var
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kuru popo sevmem (türkcesi zayıf insan secmem hic birseyin icini dolduramıyolar bikini olsun pantalon olsun
03 Yorumla- 1 yıl
Sen dolduruyon mu
Cevap sahibi1 yıl@KayıpSandıkBekçisi evet
- 1 yıl
O zaman baya iyi
Abla hafif kilo herkese göre değişir
07 Yorumla
Soran1 yılAhahsgahgshahq valla objektif olarak herkese yorumlattım kendimi
Soran1 yılgizliden çıkarsan belki 🙂
Soran1 yılAçsan göstericem o yüzden
- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılAşırı değilse güzeldir bence
02 Yorumla- 1 yıl
Gelsene burdan soramadim bir şey sorcam
Soran1 yıl?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGayet güzeller
10 Yorumla Yüzü güzelse değil
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Kilo ve çirkinlik ikisi cok farklı şeyler
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHafif balık etli olmak her zaman ayrıcalıktır 😊😊
00 Yorumla
1 yılbence kadına kilo azıcık yakışıyor
00 Yorumlabalık etli bed de bad oluyor iyi yani
00 Yorumla
1 yılHafif kilolu kadın nasıl oluyormuş?
00 Yorumla
1 yılBen severim hoşuma gider
00 YorumlaEvet
Kilo kadına yakışmaz01 Yorumla- 1 yıl
Seni de gördük gözlüklü sakallı tombul bira şişesi
Gizli Üye(30-35)1 yılGörmeden yorum yapamam belki öyle belki değil
00 Yorumla
1 yılKiloyla cirkinlik ne alaka
00 YorumlaBir çok kişi artk kilolu seviyo
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılYorum yapalım at
00 Yorumla Bazı denenmiş terapi yöntemleri var
00 Yorumla
1 yılçirkin kadın yoktur. çirkin bakan gözler vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar çok yorum gelmiski boy kilon kac
05 Yorumla
Soran1 yıl1.58/60-65 arasındayim
Cevap sahibi1 yılE kilolu degilsin
Soran1 yılbilmem sadece ben fazla takıyorumdur kafaya bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılZayifsin sen
Soran1 yılDeğilim
Gizli Üye(25-29)1 yılGörmeden bilemem. Bazıları güzel oluyo
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoy kac
Soran1 yılgösteririm
1 yılAynı bensin
33 Yorumla
Soran1 yılBen senden biraz daha zayıfım
- 1 yıl
Yok o anlamda demedim ben seni görmedim zaten anlattıgın şey yaptıkların anlamında 😂
Soran1 yılAhahahahahsha kusura bakma bebek
Tam istediğim gibi hatunsun 😍
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri