Şu sıralar çok oluyor bir kalkıyorum aman tanrım 🥵
(Insanlıktan çıkmayın yorum yaparken)
(Insanlıktan çıkmayın yorum yaparken)
Hemmmen telefonuna bir adet döndüsü takip etme uygulaması indiriyorsun ve oradan yumurtalama gününü takip ediyorsun. Baktın akıntı yumurtlama döneminde artıyor, o zaman bir sıkıntı yok demek. Ama onun dışındaki durumlarda sıkıntı olabilir. Şu da çok önemli, akıntının rengi nasıl, kokusu nasıl, kıvamı nasıl? Bunları cevaplarsan daha net konuşabilirim.
Koklamadim ama rengi şeffaf ve katı böyle sümüksü
Dikkatini çeken ağır bir koku yoksa sorun yok. Renginin şeffaf olması da doğal. Sümüksü olması da normal. Bence seninki yumurtlama akıntısı olabilir. Tehlikeli akıntı şöyle olur: Sarı-yeşilimsi renkte, ağır kötü kokulu, çok yapışkan ve pütürlü.
Yok ya öyle değil. Ama ne bileyim çok akınca bir ilginç geldi
Olabilir bazen. Hormonal dengemiz bozulduğunda böyle durumlar oluşabiliyor. Akıntı yukarıda anlattığım şekilde olmadığı sürece korkulacak bir şey değildir. Vajina kendi kendini temizleme özelliğine sahip bir organdır. Akıntı da bunun göstergelerinden birisi. Giydiğin kıyafetlere ve iç çamaşırlarına da dikkat et. En azından ağ kısmı pamuklu iç çamaşırı giy ve çok dar giysiler giyme.
Gvyna hassas ciltler intim al. cok küçük metcimek boyutunda 3 günde bir falan kullan ama fazla kullanma. pamuklu iç çamaşırı giy. evde oldugunda gunlük ped vs kullanma sürekli çamaşırını değiştir. duş alırkende dırekt su tutma özel bölgene yararlı bakteriler ölmesin. Ve ayaklarını sıcak tut.. Geçmezse başka doktora git ama
Anladıysam...
Gratiste vs satılıyor intim (vajına yıkamak için ürün) markası gvyna hassas ciltler için olanı onu kullan. Ama günlük olarak kullanma. Duşa girdiğinde arasıra mercimek büyklüğünde intimle yıka özel bölgeni. sabun duş jeli vs kullanma. günlük ped kullanma onun yerıne sık çamaşırını değiştir
Ya onlar zararlı niye kullanayım ki
Biliyorum ben sabun dus jeliyle e yikamam zaten sadece su
ya bana da çok oluyo ve aşırı rahatsız edici sürekli iç çamaşırı değiştiremiyoruz e sürekli günlük ped takmak da rahatsız edici. neden böyle oluyo bilmiyorum yumurtladığımjzdan işte galiba
Ben her seferinde değiştiriyorum ya da onu peceteyle alıyorum. Benimki çok sıvı değil çünkü akışkan böyle
benim bir kaç yıldır böyle normal değil bence ama alılıyorum artık mecburen
Doktora gitmedin mi
gittim anormal bir durum yok herkesin farklı olur gibi bir şeyler dedi
Bir çok nedeni var. Havaların ani değişmesi ya da aşırı stresli bir hayat bile neden olabiliyor bazen küçük hastalıklar bile tetikler neden kaynaklı olduğunu anlamak zor. Uzmandan destek almalısın.
Uzman yok maalesef korona disinda birseyle ilgilenilmiyor hastanelerde ki ben Şu an koronayım ve evde karantinadayım
Cevap
10Cevap
üşütmüş olabilirmiisn? genelde bu doktorluk iş aslında
Hayır havalar baya sıcak
Regl yaklaşıyor olabilir veya tahrik olduğun için ıslanıyor olabilirsin
Reglim yeni bitti. Neyden tahrik olacam hacim
Ne biliyim gördüğün herhangi bir erkekten instada takılırken falan filan
Yok kral abaza değilim ben kendinle karıştırma
Ya yumurtlama dönemindesin. Enfeksiyon veya mantar olmuş olabilirsin
Yok mantar kaşıntı yok
Iltahap kist
Döneminiz geliyordur
Yeni bitti aksine
Kaşıntı veya rahatsızlık yok
Yok istekle alakası öyle olsa anlarım
Herhangi bir Hastalıktan şüphen var mı
Sadece coronayim
Sadece mi ciddi misin
Evet. Çok ağır geçirmiyorum yani gripten de hafif bende
Geçmiş olsun ondan kaynaklı olabilir ya da yumurtlama döneminde de olabilirsin
Ama insan her ay yumurtlar ben ilk defa böyle oldum
O kadarını bilmiyordum 🙂 akıntı sürekli olan bir durum belki de sende yeni oluşan bir durum
Ya normalin uzerinde oldu yoksa tabii ki surekli var olmali da
Biliyorum olmalı nemli kalmalı ama fazlaysa sebebi belki istekle alakalıdır tabi bunu bilirdin gerçi
Aynen onla alakası yok bence de. Yani ben istemeden vücudum isteyebiliyorsa bilemem tabi
Yok öyle bir şey olmaz ki oluyorsa da sen level atlamışsındır:))
Atlayamadim. d
Çok mu kötüsün. dd
Hayır ne alaka
Alakayı kuramadım ben de
Hormon bozukluğu
Neden bozulmustur
İsteiğin fazla olması ve besin ve vücut değerlerinin değişmesi
Allah allah birdenbire niye değişti ki
O senin vücut sistemine bağlı birşey
enfeksiyon?
Kaşıntı veya rahatsızlık hissi yok
Mast sıklığın ne
Günlük iki
Kız napıon bu kadar insta varsa yazsana connected2mesanal
Şimdi sen mi yazdın
Mantar
Atma la
Ne atma la
Renk nasıl?
Şeffaf
Bakiresin sanırım
Evet
şeffaf akıntı gelmesi normal.
Fazka gelmesi normal degil ama
istek durumun nasıl aşırı istek var mı?
Snane. s
onla ilgili ondan sordum neyse desteğe ihtiyacın yok sanırım
Onla ilgili olsa anlariz herhalde
tamam o kadar destek oldum sanane dedin ben yazmıyım artık.
Anasını satim okuttu yetistirdi sanki beni. Iki yorum yaptın sen de abartma be
Hahaha yoruma çok güldüm. Sanki okuttu yetiştirdi beni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Valla hacı ya bu ne kafası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?