Cok fazla bir kilom yok ama sirtim cok etli arkadan bakinca yan taraflar kat kat duruyor. Ne yapabilirm bunun icin ya 2 ay sonra nikahim var elbise giycem güzel bir sirt dekoltesi istiyorum :/
boy 1.67, kilom 63
boy 1.67, kilom 63
spor yapabilirsin hemen yediğini içtiğine dikkat et fazla ekmek tüketme plates, aerobik fitness vs. ara öğün uygulama kahvaltı ve akşam yemeği ve sadece aç kalmayacak kadar ye doyana kadar yeme sakın
oruc tutuyorum ama nasil olcak :/ gerci iftarda abartmiyorum corba salata falan yetiyor ekmek yemiyorum
tamam o zaman çalışmıyorsundur zaten en azından plates topu al videolardan bakarak destek al geceleri de yemekten sonra park koşu yerleri vs. gibi koşuya çık ve yemeklerden sonra 1 tane soda tüket hem kolestrolünü düşürür hem de yediklerini çabuk sindirirsin ve sana faydası olur yaptığın sporun
tesekkür ederim yapicam bunlari
rica ederim, kolay gelsin şimdiden inancını kaybetme sakın başarabilirsin
insallah, ben maalesef cok kolay kilo alan birisiyim. Cokta zor veriyorum. Insallah bu 2 ay bana yeticek. Haftada 1 kilo desek 8 kilo yapar
boyuna göre kilonu 50ye düşürmeye bak o zaman fiziğin düzgün olur fazla değil fakat dediğin gibi bayanlarda yağlar bazen çok kötü durabiliyor
Serçe tutuşu barfiks çekebilirsen sırtındaki yağlar kasa bile dönüşür
pardon o ne? hic duymadim
himm anladim tesekkürler
Güzel bir diyet ve spor ile verirsin 2 ayda. Bir diyetisyene git. Bir de spor hareketleri araştır sırt için.
insallah bu 2 ay yeter... tsk ederim
Cevap
7Cevap
sırt ve beldeki yağları eritecek egzersizlere bak. uzmantv sitesinden bulabilirsin sanırım en iyi yöntemleri.
Kilon var, sırtın etli değil. Dekolte kötü görünür.
5 kilo vermeye bakya bide bölgesel hareketler var onlara bak.
Diyete girmelisin 2 ayda sirt idmanlari yap perfect
senin kilonun 55 e inmesi lazım bnce
evet verebilirsem vercem
ya valla bak ekmek şeker ve tuzdan zaten uzak duruyorum ama kilom hep ayni. Biraz bişeyler yiyincede kilo aliyorum. Deli olcam valla
biraz kilo ver ve sırt egzersizi yap
Allah öyle yaratmış :) Nolcak ki?
Fakirlere dağıtsan yeridir maşallah :D
Kurbana az kaldu ne dersin :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar