10 gündür diyetteyim öyle çok fazlam yok görüntü olarakta sıkıntı yok ama çok hızlı kilo alıyordum bir dur demenin zamanı gelmişti karışmasam göbek çıkcaktı yani :D
herneyse bugün 10. gün ve canım çok pizza çekti gerçi son 3 gündür çekiyordu çok sevdiğim için ama tutuyordum kendimi ama bugün çok aşırı canım istiyordu bende internetten bu istekten kurtulmanın yollarını ararken bir diyetisyenin yazısına rastladım diyetteyken haftada bir kaçamak olarak istediğini yiyebilir mişsin. Sonra iki uzmanın daha yazısına baktım onlarda aynı şeyi diyor. Bende söyledim ve yedim yarım saat önce.
Nedense pişman değilim ve huzura kavuştum sonunda. Ama bu ne derece doğrudur?
herneyse bugün 10. gün ve canım çok pizza çekti gerçi son 3 gündür çekiyordu çok sevdiğim için ama tutuyordum kendimi ama bugün çok aşırı canım istiyordu bende internetten bu istekten kurtulmanın yollarını ararken bir diyetisyenin yazısına rastladım diyetteyken haftada bir kaçamak olarak istediğini yiyebilir mişsin. Sonra iki uzmanın daha yazısına baktım onlarda aynı şeyi diyor. Bende söyledim ve yedim yarım saat önce.
Nedense pişman değilim ve huzura kavuştum sonunda. Ama bu ne derece doğrudur?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer