Yeme & İçme Lahmacun mu pizza mı döner mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Üç öğrenci yemeğinden hangisi favorin?Soslu tavuk döner çook kalp Lahmacun mu pizza mı döner mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Pizza tabi ki 1 0 Yorumla
Cubbeliprof Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Ogrenci icin bunlar lüks simit ayran veya cay neyinize yetmiyor. 🤣🤣🤣. Akp li dayi gibi hissetim kendimi 🤣🤣 1 0 Yorumla
Serhangokhandv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hatay usulü soslu döner bir yaşam tarzıdır, bir sanattır tüm dünya yemeli ve yedirmeli ! 1 0 Yorumla
kurtkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Lahmacun tabiki de limonlu. Yanında eezme onun yanında. Çiğ köfte 😋 1 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Pizza hiç değil. En güzeli döner ama et döner Ankara döneri 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pide döner dürüm ben orada olsaydım şipşak size çiğköfte yapardım 1 0 Yorumla
Güneşibekleyenkiz Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bende tavuk yemekten bıkmadım :) 10 sene oldu atanalı ama yine de dönerin yeri başka :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lahmacun hangi öğrencinin yemeği aga? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Göster telefonunu göstweğğğğrrğğğğğğ sksjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahahshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En iyi öğrenci yemeği salçalı makarna aga gerisi lüks Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Öğrencilikte döner. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. lahmacun 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Döner ya 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Döner. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Pizaa 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 472 cevap paylaştı. donerr 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Pizza tabi ki
Ogrenci icin bunlar lüks simit ayran veya cay neyinize yetmiyor. 🤣🤣🤣. Akp li dayi gibi hissetim kendimi 🤣🤣
Hatay usulü soslu döner bir yaşam tarzıdır, bir sanattır tüm dünya yemeli ve yedirmeli !
Lahmacun tabiki de limonlu. Yanında eezme onun yanında. Çiğ köfte 😋
Pizza hiç değil. En güzeli döner ama et döner Ankara döneri
Pide döner dürüm ben orada olsaydım şipşak size çiğköfte yapardım
Bende tavuk yemekten bıkmadım :) 10 sene oldu atanalı ama yine de dönerin yeri başka :)
Lahmacun hangi öğrencinin yemeği aga?
Göster telefonunu göstweğğğğrrğğğğğğ sksjsj
Ahahahahshs
En iyi öğrenci yemeği salçalı makarna aga gerisi lüks
Lahmacun ve döner fav
Öğrencilikte döner.
Öğrenci açısından döner elbette.
lahmacun
Lahmacunn
Döner ya
Döner
Lahmacun