Güncellemeler
+1 yıl
chivasti viski kutusu falanda vardi hic sahte gibi degildi ama etiketinden anladik sonra yapma da olabilir sizce
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Muhtemel alkol yormuş seni birşey olmaz normale dönersin
Şu an birsey yok zaten biraz yorgunluk var gibi az halsizim o kadarcokta icmedim aslinda aci gelmisti o yuzden icemedim sahte falan lafı gecince bir internete bakiyim dedim telaslandim simdi nabicam bilmiyorum
Birşey olmaz merak etme sabaha birşeyin kalmaz zaten zehirlemek kadar da icmemissin
Değildir carpmistir seni o sıkıntı yapma
burda vakıt kaybetcene dogru acil servıse gıt
erken mudahele cok onemlı bırde %30 uzerı alkol almak ıyı gelıyormus bunu yapabılıyorsan yap ve hemen doktora gıt vakıt kaybetmeden
bir uyandım elektrikler kesildi sandım meğer kör olmuşum
Ben salak gibi etil alkolden votka içtim kör oldum bir süre sonra geçti bir şey olmaz sana da 😂
Az daha gidiyomussun ucundan donmussun ne işin var etil alkolden vodkayla
@Merakli_man6776 en son arkadaşlarımla normal bira içiyorken ortama sonradan dahil olan tanımadığım insanların getirmesiyle gaza gelip içmişim şakası bir yana bu kadar rezil bir iey olamaz
Ben onu denemedim denemekte istemedim etilalkolden denencek tek şey rakidir onada anason olduğu için bana cazip geliyor hem ortama başka birinin getirdiğini boswer deneme bile ben öyle yapıyorum ne getirdiği belli olmayan insanın getirdigini içmem hasada gelmem uzak dur bununda içeceksin paraya kıy bandrollusunu iç 😁
Alkolü al ve doktora git.
Limonlu soda iç bişeyin yoktur
İntihar
Nasil anladin
Ne kadar slaksnz ya
Çarpmış sadece seni