Kendimi sıkınca böyle oluyor düz dururken yamukluk yok bu skolyoz olmuyordur umarım 

Skolyoz varsa da az var ama sporun çok yapıldığı kesin 😂
Başlayalı 2 ay oldu ama hocalarım 5 aylık performans gösterdiğimi söylüyor teşekkür ederim bu arada
İşte bu yaa bundan sonra sana motivasyon kaynağım diyecem 😂😂
Senle sıkı dost olacağımız günü iple çekiyorum 😂😂
Hiç bozma o zaman böyle devamkee 🤣🤣
Cevap
3Cevap
Sol omzunda (fotoğrafa göre sol) şişlik var ve omuzlar arası yükseklik farkı var. Omurganda da eğrilik var
O omuz değil trapez kasıyla alakalı bir durum asimetri var toparlanır önden bakınca omuzlar eşit
35 derece skolyoz var bende o yüzden genel olarak herkesin omzuna sırtına dikkat ediyorum:D ne olur ne olmaz sen yine de bir doktora görün
Bana bir sıkıntı çıkarmıyor ama içimiz rahat etsin Yinede bir görüneyim teşekkürler bu arada sana da geçmiş olsun 😊😇
Sag omzun sol a gore daha dusuk , skolyoz hastaligi buysa eger olabilir aga benim gozler yanilmaz
Yok omuz değil o trapezle alakalı bisey azıcık asimetri var toparlanır skolyoz omurga yamukluğu
tek omuzunda yükseklik görüyorum yüksek ihtimalle skolyozun var evet
Omuz değil o trapez kasıyla alakalı önden bakınca iki omuz da aynı
benim erkek arkadaşımda da skolyoz var ondan söyledim. onu da tek kürek kemiği çıkık duruyor. bir de bir bacağı öbürüne göre daha kısa eğrilikten dolayı. senin de bacağında böyle bir problem varsa kesin skolyozun var. omurganda da hafif bir eğrilil var saden
zaten*
Yok bacağımda sorun yok kürek kemiğim ikisi de çıkık da yinede bir ortopediye görünecem teşekkürler
Duruş bozukluğundan kaynaklanıyor
Evet var
Ama kendimi sıkmayı bırakınca düzleniyor
Teşekkürler
Vücudunun iyiymiş kanka skolyoz görmedim 😅
Ona mı dikkat ettin 😂😂
Evet hahah
Dur daha sporda yeniyim 2 ay oldu daha iyi olacak inş 😂😂 bugün omuz antremanım var çok iyi motivasyon oldun teşekkürler 😂😂
Aylardır yapıyormuşsun gibi baya beğendim devam et 😁
Yaa aslında hocalarım da aynısını diyor da ben sürekli aynaya baktigim için farkedemiyorum 😀😀
Boyun kaç😀
1.83 noldu ki 🙂
Noldu çok mu kısa 😂😂 senin boy kaç
170.. yoo iyisin devam spora 😀
Senin boyun daha iyi be 😂😂 özelden yazsana sen bir 😀😀
Yüz mü vermiyorsun yoksa interneti mi kapattın 😂😂😂
Var dostum. Gidip röntgen cektir
Evet
Evet hafif var gidip rontgen cektirmeliisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar