İçinizde kullanan var mı bende denemek çok istiyorum?
lütfen kullanan varsa ciddi cevaplar versin
lütfen kullanan varsa ciddi cevaplar versin
Böyle ürünlere ne para yedirin ne de sağlığınızı bunları kullanarak riske atın. 1 ayda 11 kilo vermek normal değil. 1 ayda verilebilecek sağlıklı kilo 3-4 hadi bilemedin 5 kilodur. Çok obez birisi söz konusuysa belki daha fazla olabilir. Kilo vermenin doğal ve sağlıklı yolu doğru diyet, egzersiz ve dinlenme/uykudur
Ben şimdi kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı aşırı tok tutuyor evet ama gün içinde halsizlik verdi bana ara ara gelen mide bulantısı oldu bilmiyorum belki vücudun alışma süreci lakin bir an önce bırakmak istiyorum 1 aylık bir süreç için başladım umarım etkili olur ha bide sürekli ağız kuruluğu yapıyır ve sürekli su içmenizi sağlıyor lakin benim en rahatsız olduğum durumlar halsizlik ve mide bulantısı gün içinde sürekli olarak.
11 kilo nun çoğu ödemdir emin ol 3 yıldır crosfit camiasjndayım 5 günde su yani ödem atarak 7 8 kilo veren oluyor tabi çok ekstrem durumlar bunlar porfissonel değilseniz asla denemeyin
crosfit hakkında bilgim yok ama gözle görünür değişim olunca insanın kullanası geliyor :D
Cevap
3Cevap
Dikkatli kullanmak lazım doğal yöntemler değil çünkü
kan verdi ama sonuçları çok güzel çıktı kolestrolü vardı düşmüş
Arkadaşınız kullanmış madem memnun ise buraya sormanıza gerek yok bence
Bence karaciğer enzimlerine baktırsın.
Bende aldim cope attim
1 ayda 11 çok fazla değilmi
sayfasına baktımda 12 13 kilo verenler bile var
Dogal yollar dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?