Birçok hastalığın temelinde stres yatıyor ve ne yazık ki hepimiz, özellikle şu günlerde stres doluyuz. Rahatlamaya ihtiyacımız oluyor sık sık.
Ben genelde oyunlarla stres atıyorum. Psikolojik anlamda da iyi geliyor, sakinleşiyorumn falan. Bence oyunlar, filmler, diziler bu anlamda büyük kurtarıcımız. 😂
Peki ya sizin stres savar yönteminiz ne?
Sizin kendinize has "stres savar" yönteminiz nedir?
Benim de yok sanırım yaa 🥺 Stresten midem yanar, düşünceler içinde kaybolup giderim. bana da tavsiye verin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Stres seviyem yüksek olursa dizi film izleyemiyorum tahamülüm olmuyor açıkçası onun yerine kafa dengi bir arkadaşla dertleşip keyif sigarası içmek daha iyi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Duşumu aldıktan sonra buzlu su eşliğinde türk kahvesi ve şiir dinlemek.
Kahvenin yanına azıcık da çikolata yersen mis gibi oluyor beybisu 😌
Elbette.. Kalorisi düşük olmalı bitter mesela iyi gidiyor 💚😐
Benim de yok sanırım yaa 🥺 Stresten midem yanar, düşünceler içinde kaybolup giderim. bana da tavsiye verin
Stres seviyem yüksek olursa dizi film izleyemiyorum tahamülüm olmuyor açıkçası onun yerine kafa dengi bir arkadaşla dertleşip keyif sigarası içmek daha iyi geliyor
Dertlesebiliriz.
Ben yakın arkadaşlarımla dertleşmeyi severim teşekkürler
Teklif var ısrar yok
Burda ki abazalara sövüyorum asiriiii rahatliyorum dur dur hepsinin mk tipsiz o çlar o lsş suratiniza tüm dünyanın kanalizyonu geciyo sanki
Çocuklarla oyun oynarım genelde, etrafı çok takmamak lazım efendim. (Çevrem yetişkin gibi davranmamı ister sürekli)
Takma tabii beybisu 😌
benim yok güzel bişey bulursanız söyleyin beeaa higjihiginjihghi ( ağlama efekti )
Sanaldan kafa dengi biriyle sohbet ederek.
Mangak yakip kebap yaomak
sigara içer oyun oynar kitap okurum
Zaman. Onun dışında hiçbir şey.
Tavuk yemek
Temizlik yapmak. Öyle güzel ki terapi mübarek 😀
nargileeee
Alkol