+1 yılSevgili kardesim 1820 yilina kadar dunya saglik kurumunda resmi olarak 12 hastalik ve 8 bitkisel ilac kayitliydi ve sene 2014 resmi olarak yaklasik 283,400 hastalik ve 640,000 ne yakin ilac kayidi var ama insanlik bunu gormuyor bu kayitli olan hastaliklarin 98% zi kronik hastalik eyer kronik in sozcuk anlamina bakarsan cok sasiracaksin kronik demek insan kendi yapmis oldugu piskolojik hastalik demek. ama o fabrika iscisi olan doktorlarimiz bunu soylemez coguda bilmez ben 20 senedir Turkiyeden uzak yasiyorum bir ararstirmaciyim bunlari cok iyi gozetliye biliyorum. o insanligin korktugu kanser bile yalan diyebilirim. Bu hastalik lari ize dogar dogmaz yaptiklari asilarla baslatiyorla vucudumuzda yapilan ilk asida 36000 bakteri var!!! her ilacin ustunde yan etkileri yaziyor ama biz yok bizim icin degil yasal dayanakdan dolayi yazmalari gerekiyor diye okumayaiz bile ondan sonrada ne oldu deriz. Insan yiyecegi yemegi seciyor ama dusuncelerini secmiyor farkinda degilki yedigi degil dusundugudur onu yasatan. Baska sorun varsa sorabilirsin veya anlamadigin birsey varsa ayrintili anlatabilirim.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTamamen Psikolojik Meselâ Biri Kasiniyorum Vs Dese Hemen Baslarim Kasinmaya :)
1106 Yorumla
Soran+1 yılsadece merak edip okudum niye böyle oldu ki anlamadım şu an işkence çekiyorum
- +1 yıl
Psikolojik Bir Durum
- +1 yıl
Düşünme Yaa Uyuyma Çalış
Soran+1 yılrica etsem kafamı dağıtmam için bir şeyler önerirmisiniz
- +1 yıl
Tabii Ki ac bir konu
- +1 yıl
Onun üzerine konuşalım hadi
Soran+1 yılne biliyim mesela siz hiç böyle şeylere takarmısınız
- +1 yıl
Hayır Ama ister istemez trine girerim yanii elimde değil ee sizin wvse temizliği kim yapar mesela bulasik ve çamaşırları kim yikarr
Soran+1 yılgenelde ben yaparım en küçük kardeş olunca herşeyi bana yaptırıyo ablalarım
- +1 yıl
OooYas kac ki :) bende en kucugum meselaa
Soran+1 yıl19 sizin
- +1 yıl
Bende 24 dört ablam var bama cok hizmetlri olur mesela
- +1 yıl
Herseyimi Onlae Yapar Çayı Bile Ayagima Getirirler Sagolsunlar :)
Soran+1 yılevde de ben hizmet ediyorum ablalarıma
- +1 yıl
yapma işte sesini çıkar ağırlığını koy biraz ses çıkar
Soran+1 yılses çıkarıyorum kalkmıyorum ama yemiyo benden büyük oldukları için
- +1 yıl
:)) bekarlar mi cok mu buyukler
- +1 yıl
Yoluda bulmuşlar herseyi sana yaptiriyorlar :)
Soran+1 yılvet bekarlar biri 10 biri 7 yaş büyük
- +1 yıl
işin zor onlar yer senin başının etini ömrünü :)
Soran+1 yılöyle oluyo zaten siz kaç kardeşsiniz
- +1 yıl
işin zor valla :) 4 ablam var 1i bekar en büyük ablam bizle yaşıyor
Soran+1 yılne iş yapıyosunuz
- +1 yıl
ben dinlenme tesisin de kasiyerim ist da yaşıyorum :)
Soran+1 yılbende açık lise öğrencisiyim ist da yaşıyorum
- +1 yıl
neresin de ama buradan yazma ozelden yaz istersen mesaj olarak
Soran+1 yılyo sorun olmaz üsküdar da
- +1 yıl
BENDE fatihdeyim liseyi neden normal okumadin? Evde oturmak cazip geldi sanirimm :)
Soran+1 yılyok elime kızgın yağ sıçramıştı okula gidemedim rapor falan almıştım ama sınavlara giremedim falan ders çalışamadım
- +1 yıl
Geçmiş Olsun Yaa :((( Özür Dilerim Kabalik Ettim
Soran+1 yılyok sorun değil
- +1 yıl
Hayattan en büyük beklwntin ne?
Soran+1 yılhiç hasta olmamayı şu liseyi bitirmeyi ve hukuk fakültesini tutturmayı
- +1 yıl
inş hayallarin gerçek olur neden olmasın iste yeter
Soran+1 yılsizin beklentileriniz neler
- +1 yıl
Yazamıyorum
- +1 yıl
Uyudun Galiba :))
Soran+1 yılyo hayır soru cevaplıyodm
- +1 yıl
Geçti mi peki biraz :)
- +1 yıl
acaba bu saate kadar neden uyumadin?
Soran+1 yılyani yine kaşınma oluyo ağrı falan ama konuşurken pek ağrı falan yoktu
- +1 yıl
Ee Daha daha ne var ne yok
- +1 yıl
Niye uyumuyorsun
Soran+1 yılsabah babamı işe kaldırıcam
- +1 yıl
Uyumayacak misin
Soran+1 yılmaalesef uyuyamam ama size teşekkür ederim konuştuğunuz için size iyi geceler
- +1 yıl
bende uyumuyorum sıkıldın galiba :)
Soran+1 yılyok hani ben sizi tutmuş olmayayım diye söylemiştim
- +1 yıl
Hayır Yaaa Ben Konuşma Taraftariyim :)
- +1 yıl
istersen tabii :)
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
ee ne diyorduk en son
Soran+1 yılbişey demiyoduk
- +1 yıl
geçti dimi
Soran+1 yılbirşeylerle oyalanınca sorun yok ama yine aklıma geliyo
- +1 yıl
yaa düşünme
Soran+1 yılama işte düşünmemek elde değil
- +1 yıl
düşünsene bir gün tatildesin deniz kumsalbgunes yaninda kizlar yelpaze yapiyorrr
Soran+1 yılya yok benim moralim düzelmiyo bide aşağıdaki kız yazmış 15 günden fazla sürerse git hastaneye diye taktım ben şimdi ona ya sürerse
- +1 yıl
Ya İnanma Sen Ona gider bir tahlil yaptirirsin olay biter sen takıntı yaptın yaa
Soran+1 yılya ne biliyim çok korkuyorum birde teşhis konulması için çok fazla test yaptırıyolarmış o testi bu testi falan
- +1 yıl
Canim Benim Korkma Psikolojik Diyorum Sana Uykusuzda Kaldın Sağlıklı Dusenemiyorsun
Soran+1 yılya bilmiyorum da benim en korktuğum şey zaten hasta olmak o da olursa biterim ben
- +1 yıl
Saçmalama Yaa Aaa Kötü Düşünme
- +1 yıl
senin hiç bir şeyin yok inan buna
Soran+1 yılaklıma geldikçe kolumdaki damarlarım çekiliyo sanki nasıl kurtulucam ben bundan
- +1 yıl
getirmeyeceksin işte güzelim yaa başka şeyler düşün günlük hayatı bugün ne yapacağını
Soran+1 yılben babamı kaldırıp yatıcam size iyi sabahlar konuştuğunuz için teşekkürler
- +1 yıl
Sağolasın Arkadaşım Bu Durumdan Kurtulman Dileğiyle Sana İyi Uykular
Soran+1 yılYa sabahtan beri kolumda şimdi de bacağımda damar çekilmesi gibi ağrı var ellerimde de güç kaybı var birşey kaldirinca titriyolar bu ne şimdi ben anlamadım
- +1 yıl
ihmal etmeden bir doktora gidiyorsun tamam mı sakın ihmal etme bak
Soran+1 yılYa ben biraz kafayı dağıtımda geçti gibi oldu ama daha önce böyle bir şey yaşamamistim ama doktora gidicem o ihtimali göz ardı etmiyorum
- +1 yıl
ne olur ne olmaz için rahat eder bir uzmana görün
Soran+1 yılya şu an ayaklarda bir ağrı yok ama kollarımda hafif hafif oluyo bide arada bir damar çekilmesi gibi ağrı oluyo uyuşma karıncalanma hiç olmuyo
- +1 yıl
Gitmedin Mi Peki Bir Doktora
- +1 yıl
Aman Olmasın Aman :)
Soran+1 yılyok hayır gitmedim ama arada bir kollarda oluyo onlarda yazıyı okuduktan sonra başladı zaten yazıyı okumadan önce böyle birşey olmuş olsaydı ben kesin bilirdim ve yazıyı okurken aa bu da var falan derdim ve hemen giderdim ailem dahil herkese anlattım psikolojik diyolar bende öyle zannediyorum bu aralar elletim hafif titriyo korkudan mı nedir ama şükür şu an başka bir belirti göstermiyorum
- +1 yıl
inan korku ve tamamen psikolojik arkadaşım sıkıntı yapma üzülme tamam mı
Soran+1 yılya bu aralar takıntı yapmamaya çalışıyorum ama yine de olmuyo gerçekten benim bir tedaviye ihtiyacım var hem psikolojik hem de fizyolojik
- +1 yıl
Ee Neden İhmal Ediyorsun Ki
Soran+1 yılŞu an maddi durumum buna müsait değil
- +1 yıl
Anladım Canim amanbak ihmal etmenilk firsatta
- +1 yıl
şu an Nasılsın?
Soran+1 yılIyiyim sabah ağladım sonra uyudum 3de kalkdım şu an başım agriyo arada bir gözümün çevreleri agriyo normal mi
Soran+1 yılSol gözüm
- +1 yıl
neden ağladın noldu ki?
Soran+1 yılSabah ablamla kavga ettik ağır sozler söyledi çok kırıldım ağladım
- +1 yıl
Üzülme Yaa Takma Boşver Uykusuz Kalmissindir Ondandir
- +1 yıl
Oruçlu Musun Peki
Soran+1 yılevet sol gözüm yaşarıcak gibi duruyo çevreleri ağrıyo ağlamaktanmı acaba
Soran+1 yılbir de altı kırmızılaştı 2 tane sinek ısırığı gibi kırmızılık var
- +1 yıl
Alerji ya da Arpacık Olabilir Çok Ağlamaktan
- +1 yıl
ORUCUN da etkisi vardır
Soran+1 yılbaşım da ağrıyo ağlarken de ağrıyodu
- +1 yıl
baş arası sürekli mi oluyor
Soran+1 yılarpacık gibi değil
Soran+1 yılyok arada bir
- +1 yıl
aglamak ve uykusuzluktan olabilir
Soran+1 yılşimdi bakıyodum internette ağlamaktan göz kaslarını zorladığın için olabiliyomuş
- +1 yıl
ben dedim sana ağlamaktan özelden yazsana neden tartıştınız
Soran+1 yılya ben iyicene fena halde takmaya başladım kurtulamıyorum geçen yine belirtilerini okuyorum vücutta iyne batar gibi hisler oluşuyomuş son 1 haftadır falan fena halde vücuduma iyne batıyo sanki hafif ayağım karıncalaşsa kötü oluyorum moralim bozuluyo düşünmediğim zamanlarda da olmaya başladı artık ben hastamıyım
Soran+1 yılYa benim arada bir ellerim çok çok minik titriyo gibiydi bu sabah sol elimin 2 parmağı fena titremeye başladı
- +1 yıl
Ay konuşma şunla okudum da konuşmaları arkadaş ilgiye muhtaç sıkılıyor :)
- +1 yıl
Bu ne la böyle nerden nereye, ipimle kuşağım , elimle kaşağım hesabı olmuş bu sohbet.
- +1 yıl
ee çoluk çocuk nezaman?
Sende psikosomatik bir rahatsızlık var, yani öğrenilen hastalık belirtisini vücut taklit etmeye başlıyor bu sinir bozucu durum maalesef bende de vardı. Sanki dünyanın bütün kötü hastalıkları bendeymiş gibi hissederim bazen, aslında ciddi bir problem, bir psikoloğa görünmemiz lazım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya bıktım gerçekten nefret ediyorum bu durumdan
Kisisel olarak "hastalik hastasi" oldugum soylenemez ama anneannem eskiden kimin bir hastaligini dinlese hemen ondan beter hasta olurdu, tamamiyle psikolojik olarak.
Sizin durumunuzda ise bir doktora gorunmeden emin olmamanizi oneririm, ne olur, ne olmaz!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
genellikle psikolojik... tabi hepsi değil. yazıyı okuyunca etkilenmişsin sanırım ve daha önceleride normal zamnlarda olan eetkiler seni korkutmaya başlamış :) el uyuşması karıncalanma her insanda normal olan şeyler yani.. belli bir süre bir organa kan gitmesi engellenirse uyuşur ve karıncalanır.
okudun yazı sende psikolojik etki bırakmış sadece. yinede çok korkuyorsan ve endişe ediyorsan bir doktora gözükmende fayda olabilir... erken teşhis her zaman önemli.01 Yorumla
Soran+1 yılbir de uyuşma oluyo ben ellerimi ya da ayaklarımı hareket ettirince hemen geçiyo
+1 yılbütün hastalıkların sebebi farklıdır fakat tek bir istisna vardır bütün hastalıkların ortak bir sebebi olabilir o da insanın psikolojik durumudur en alakasız diye adlandırabileceğimiz bir hastalığın sebebi bile psikolojik durum olabilir en basit örneği bel fıtığı başta bunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım ama gerekli açıklamaları dinleyip tatmin olmuştum. seninki çok daha basit bir durum ve çok olağan endişelenmeni gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılMehmet in kanını alan cafer in Mehmet in kisiligini taklit etmesi gibi, oysa deseler mehmet in kanı değil onu taklit etmezdi.
Muhtemelen serdara duyduğun aşırı sevgi, aşırı etki ile onun belirtilerini taklit ediyor
Serdar in iyileştigi zannet umarım geçer , olmadı deli doktoruna git11 Yorumla
Soran+1 yılben serdar ortacı pek sevmem sadece hastalıklara çok takıntılıyımdır bu da amansız olunca korktum ama ilk okuduğumda sadece düşünmüştüm ağrı kısmı bende var mı olurmu diye sonra da zaten küçük küçük başladı ağrılar
İnsan aurasi cok kuvvetlidir. Kendi vucudunuzda kasitli hukmettiginiz olaylar kadar kasitsiz (psikolojik)-(telekinetik) olarak hukmettiginiz olaylarda vardir. İste sizinkide tam bu olay olsa gerek bir yerinizin agridigini ya da kasindigini dusunerek o bolgeye beyninizi yogunlastirmaniz bu tip olaylara sebep olabilir
00 YorumlaTamamen psikolojik.
Bende var mı acaba diye düşünürken odaklandığın şey sende gerçekten olup olmadığı..
Bir müddet sonra kendini ona adapte ediyorsun..
Aynısını yaşadığım için söylüyorum. Arkadaşımda huzursuz kol sendromu vardı. Uzun müddet bende de bacak sendromu var mı diye düşündüm. Bir müddet sonra bacağın karıncalandığını hissisleştiğini fark ettim.
Sıkıntılı.
Önemli olan kafaya takmamak..00 Yorumla
+1 yılpsıkolojık psıkolojık bnimde kuzenim apantist ameliyatı olmuştu hastaneye ziyarete gittik benimde apantistim kasık bölgem bir agırmaya başladı sorma bnde korktum bnmdemi apantistim patladımı diye sonra abimnde agırmıştı ikimiznde agırmıştı yanii öyle demek istedigim psikolojık
00 YorumlaSadece etkileniyoruz o kadar. Haberlerde ya da tv programlarında da bir hastalık anlatıldığında ve nedenleri sıralandığında bir bakıyorum ki bende tüm o özellikleri taşıyorum ve teşhisi koyuyorum: Hastayım :) Bilgi edinmek güzel ama fazla da umursamamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılSorunun cevapını vermişsin kendin dostum.
Yok illa kuruntularsan kafan daemin olmak için hastaneye giderek kuruntuları yok edersin.
DipNot:Şunan inanırım, bir insan kafasın da olumsuzlukları kurugular ise kurguladığı olumsuzluğu yaşar.
Rahat bırak kendini kuruntulardan.00 Yorumla
+1 yılkesinlikle piskolojik bir ilaç var genelde yaşlılara veriyorlar ismini yazmayacağım. ilacın hiçbir etkisi yok abim bunları genelde '' ağrı sağ tarafımdan başlıyor böyle vucudumu dolaşıyor sol tarafımda toplanıyor '' diye belirttiği insanlara yazıyormuş sonuç? gerçekten bu ilaç işe yarıyor ^^ sende bunu fazla araştırmışsın ve sonuç :)
00 Yorumla
+1 yılSende benim gibisin. Hastalık hastalığı deniyor. Ne hastalığı araştırsan "Bende de mi var?, Ben de böyle olursam, vb." şeyler söylüyorsun ve kendini hastaymış gibi algılıyorsun. Psikolojik bir şey. bir psikiyatriste git istersen onunla konuş anlat o çözüm bulur.
01 Yorumla
Soran+1 yılya anlamadım bir anda oldu ağrıları düşünüyodum hemen oluştu bacağımda ağrı iğne gibi ağrı oluşuyomuş okuduktan hemen sonra o da oluştu şu an kafamı dağıtmak için birşeyler yapıyorum o sırada da oluyo ama bu seferde ağrılar tamamen azaldı nerdeyse
+1 yılbunun için hacettepeye git. beyin omirilik zarının erimesi sonucu oluşuyor. Allah vermesi. bir abla var yapıkredi bankasında çalışıyoru yani anlayacağın şey şu engel ama Allah vermiş yaşarsın tabi bu konuda önce karar doktorundur senin değil doktor agit.
00 Yorumlabiz insanlar empati yetisi çok gelişmiş canlılarız hemen haberi okuduktan sonra belirtiler görüldüğü için bence psikolojik tamamem ama bir hafta bekle eğer devam ederse bir doktora görün tedbirli olmakta yarar var
01 Yorumla
Soran+1 yılben o kadar çok takıntılıyım ki benim takmalarım öyle birkaç güne geçmez uzun sürer
Kesinlikle psikolojik. Net söylüyorum sana. "Delik fobisi" diye bir şey var. Sakın aratma internette çünkü hoş şeyler çıkmayacaktır karşına. Oradaki görselleri gören insanlar deli gibi kaşınıyormuş mesela. Bana olmadı bir şey ama bunun psikolojik olduğu kanıtlandı. Rahat ol :)
00 Yorumla
+1 yılTıp okusan kesin ölürsün anında her öğrendiğin hastalığı kendinde sansan ohoo.. Allah rahmet eylesin o zaman. Hey sakin ol ya ben kanser olduğumu sanmıştım bir ara. saçım dökülüyordu. Meğerse kemoterapiden sonra saç döküyormuş. Komik
10 YorumlaSenin aslında bir ilgi ve şevkat ihtiyacını bilinç altın kendi kendine böyle ifade etmenin yöntemini bulmuş gözüküyor. "Sen hastasın ve senin ilgiye şevkate ve sevgiye ihtiyacın var" şeklinde sana telkinde bulunuyo kanma bunlara zihin yanılgısı.
10 Yorumla
+1 yılpsikolojiktir.. geçen bir bayan kanserden ölmüştü.. tvde çıkan bir kadındı o kadar üzüldüm ki. işte doktor boğazdan başlar dedi. iki gün boğazımın ağrısından yutkunamadım.. psikolojikmene tkilenmiştim
02 Yorumla- +1 yıl
burcun başak mı bu arada
Soran+1 yılEvet
Tamamen psikolojik bir rahatsızlık seninkisi. hastalık hastası diye halk dilinde bilinen bir rahatsızlık var. ya da korku ve evham duygusu oluşturan anksiyete hastalıkları var. Eğer baş edemezsen bir psikiyatrist ve psikolog ile görüşmeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılKafana fazla taktıysan veya sürekli düşünüyorsan kesinlikle psikolojiktir. Ve bence öyle. Bende de aynı sorun var. Bir şeyle ilgilendiğinde olmuyor değil mi? veya başka birşey düşündüğünde? eğer olmuyorsa psikolojiktir.
00 Yorumla
+1 yıltabıkı aynı mesela benm karnımın sol tarfı agrıodu apandıs dıye aglıodum snra apandısın sag tarfta oldgunu ogrnmıstım bu sefer sag tarfaım agrımaya baslamstı:D
00 Yorumla
+1 yılbenim babamın dayısı kalp krizinden vefat etmişti. çok etkilenmiştim. hertarafım uyuşuyordu. belim ağrıyordu. doktora gittim. hiç birşeyim çıkmadı. psikolojik o :)
00 Yorumla
+1 yılBak ms beyinle alakalı bir durum ve son haddede böle belirtileri ortaya çıkar, psikolojik olabilir senin durumun ama kendine bir süre dikkat et eğer sürekli olduğunu farkedersen bir muayene ol bence..
00 Yorumlakesinlikle psikolojik. zaten google'a burnum niye kaşınıyor yazsan bile kansere kadar gider o. kafana takma, serdar yüksek doz uyuşturucudan hastalandı diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojiktir bende bir hastalık okuyunca belirtileri bende çıkıyor nedense :) Korkma bir check upa gir. Birde sor MS nasıl belli olur vs diye. Bir şeyin yoktur merak etme.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojiktir canım ya da daha önce ağrını hissetmemiş ya da önem vermemişsindir o hastalıgı okuyunca da öyle sanmışsındır
01 Yorumla
Soran+1 yılağrı hissetseydim kesin bilirdim çünkü hastalık hastasıyım küçük bir durum olsa kafaya takarım aynı durum 2 defa olsa internette araştırmalara başlarım
o yazıyı okumadan önce böyle bir belirti yoksa demekki bu psikolojik o yuzden skıntı yapmana gerek yok benim yengem 9 yıldır MS hastası az çok biliyorum sennki evham kuruntu takıntı ya da ciddi bir rahtszlık oldugu için ya bende olursam kaygısı sakinleş:)
00 Yorumla
+1 yılHastalik hastaligi derler hasta olacam diye korkan kisilerde oluyor bu takim takintilar, Panik atak'iniz varmi.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktordan bir teşhisim yok ama çok panik bir insanım kaygı falan hat safhada
Derslerde her gördüğüm hastalıkları, bozuklukları kendimde hissetmem gibi senin hastalığın :)
Kafana takmassan geçer eğer daha da ilerletirsen panik atağa kadar yolun var :)00 YorumlaAilende MS gecmisi var mi? Cok problem ediyorsan bir doktora gorunmekten zarar cikmaz. Ama psikolojik olma ihtimali yuksek..
01 Yorumla
Soran+1 yılailemde ms geçmişi yok
+1 yılYani kesinlikli şuanlık öyle gözüküyo 15 günden fazla sürerse git hastaneye benim amcam ms hastası ben bakıyorum yatalak Rabbim şifa versin
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki ilk belirtileri neydi çok korkuyorum ya
- +1 yıl
abartma seninkisi pskolojik kulak çınlamısıyla başladı şu an hissiz.. Uyuşuk titriyor.. Yatalak işte kısacası
Soran+1 yılyani bilmiyorum ama bacağımda birkaç saniyelik ağrılar oluyo kollarımda da dünden beri olmaya başladı kollarımda hafif halsiz şu an
- +1 yıl
Onu düşündüğünden dolayı bak bu gün ben bir hayven gördüm korktum şu an kulağıma onun sesi felan geliyo aniden dönüp arkama felan bakıyorum böyle işte tamm şimdi başka bişeyle uğraş geçer o
kesinlikle pskolojik. inan bana. aynı belirtiler bende de vardı butun herkesi ayaga kaldırdım kaç gün onun düşüncesiyle uyudum kalktım ama hiç bişey çıkmadı.
00 Yorumla
+1 yılBunlar olağan şeyler birazcık Evhamlı bir yapın varsa ve hasta olmaktan korkan birisi isen bunları yaşaman normal. (bkz. Tıpta "AYNA SENDROMU")
10 YorumlaAnahtar kelime: "Neyse belirtileri okuduktan sonra"
Bunun tıptaki adı hastalık hastalığıdır.
Asla tıp okuma. 3. sınıfta gidiverirsin.10 Yorumlakesinlikle psikolojik çünkü bukadar basit tespit edilebilen bir hastalık değil diye biliyorum bunun serdar ortaç'da 20 yıl önceden beri var olduğu öne sürülmüştü. Ama sen yinede merak ediyosan bir doktora görün derim :)
00 Yorumlafazla düşünme tabiki psikolojik zaten insan hastalılarının %75 i psikolojik çöküntü sayesinde başlar en basiti grip bile
00 Yorumla
+1 yılpsikolojiktir bide kafana takarsan sürekli onu düşünürsen beyin onu kendine indeksler nasıl normalde korkmazken cinleri düşünüp sürekli korkmak gibi psikolojik yani
00 Yorumla
+1 yılhastalık hastası hastalığının başlangıcı genelde migrene bağlı cinsel korkuları olanların rahatsızlığıdır allah yardımcın olsun
00 YorumlaPsikolojktir. İyiyim desen iyi olursun, başım ağrıyor desen basın ağr. Çok durma bu konu üzerinde iyisin iyi.
00 Yorumla
+1 yılCok hanim bir kiz arkadasim ayni rahatsizliga girdi sendeki pisikolojik merak etme zor bisey ama allah herkeze sağlık versinnnnnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn yakin arkadasim yaklasik 6 yildir MS hastasi. Bu belirtiler, genelde hastalik ilerledik sonra ortaya cikar, yani hasta hastaligini coktan ogrenmistir. Sizinki, allaha sukur ki, psikolojik
01 Yorumla
Soran+1 yılya o kadar çok korkuyorum ki anlatamam
+1 yılben ms hastasıyım senin birşeyin yok sadece psikolojik :) belirtileri öyle olmaz hem :)
06 Yorumla
Soran+1 yılilk belirtileri nasıldı geçmiş olsun
- +1 yıl
Sürekli bayılıyordum ve uyandığımda vücudum da uyuşmalar oluyordu kolumu bacağımı hiç bir yerimi hissetmiyordum..
Soran+1 yılallah yardımcınız olsun şu an nasılsınız tedavi işe yarıyormu
- +1 yıl
iyileşmek gibi bir şey yok ilaç kullanmazsan kötü oluyorsun işte ömür boyu ilaç kullanacağım..
Soran+1 yılanladım allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Sağol
Etkisinde kalmış olabilirsin, bilinç altında kalmış olabilir, tamamen psikolojiktir korkmana hiç gerek yok arkadaşım :)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik hem MS uyuşmaları genelde baya huzurszuzluk yapar.
04 Yorumla- +1 yıl
huzursuz bacağın msle alakası yok ama eskiden varmıştır ufak tefek belirtileri varmıştır önemsememiştir ki zaten gözünde bir şey çıkmış kendisi dedi.
Soran+1 yılpeki uyuşma ilk belirtilerinden mi
- +1 yıl
e genelde zaten uyuşmadan dolayı giderler doktora oda mr ister plak görünürse mr.
+1 yılpsikolojik, sen de hasta olmaktan korkmuşsun ki belirtilere bakmışsın rahat ol, ama illa ki içine sinmezse bir doktora uğra :)
00 Yorumlabelki kendini çok kaptırdın hastalıkların çoğu psikolojik etkilenmelerle başlar abartma sende
02 Yorumla
Soran+1 yılben çok fena derecede takıntılıyımdır napıcam bilmiyorum elim kolum ağırıyo keşke okumasaydım yazıyı okumadan önce hiç bir sıkıntım yoktu olsaydı hatırlardım ve belirtileri okuduğumda aa buda var falan derdim
- +1 yıl
o zaman hayatı sevdiren şarkılar dinle bunlar seçme şarkılarımdır eminim daha iyi hissedeceksin kendini
www.kizlarsoruyor.com/.../q1411018-hayati-sevdiren-sarkilar-var-midir
Hayır siz bağımlısınız, bilgisayar bağımlısı. Herşeyin başı doktor internet değil.
00 Yorumla
+1 yılbir doktora gitmek yerine buraya sorduğuna göre kesin psikolojik
00 YorumlaKorkma sakın. Bol bol güzel şeyler düşün iyi gelicek psikolojiktir
00 YorumlaPsikolojik ya meraklanma. Bende de oluyor bu gibi şeyler. Sen kafana takmamaya çalış
00 Yorumlapsikolojik bence de ama 1 günü geçmiş biraz daha bekle geçmezse doktora git nolur nolmaz
00 Yorumla
+1 yılsenin duruma göre ms haberlerden bulaşan bir hastalığa dönmüş, ki mu mümkün değil :)
00 YorumlaSağlık konusunda 484 cevap paylaştı. bir psikolog olarak söylüyorum sadece 'söylediğine dayanarak' evet psikolojik.
00 YorumlaPsikolojik o ya. Araştırma bir süre uzak dur, gerekirse doktora görün zaten bir şey yoksa zamanla biter o.
00 YorumlaSağlık konusunda 592 cevap paylaştı. MS bir kaz hastaligi dir. öyle hemen kaşıntı var diye MS oldu denilmes.
00 Yorumla
+1 yılDaha önce böyle şeyler yaşamadıysan psikolojiktir canım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşamadım hatırlamaya çalışıyorum hiç böyle birşey olmamıştı ama bu ağrılar gecmiyo elim kolum bacağım belirtileri okudukça daha kötü oldum
bizim millet kadar hasta olmaya meraklı ben görmedim arkadaş bişeyin yok manyak gibi kafaya takmışın o hastalıklar zengin hastalığı biz hasta olsak fıtık oluruz bilmem ne ms sana bana çok gelir
11 Yorumla- +1 yıl
Nası saçmalamışsın belli değil, zengin fakir ayırmadan Allah hiçbirimize göstermesin
+1 yılDoktora git delimisin sen burada pskolojik deseler ver harekete geçmesen, Allah korusun geç kalsan seni kim kurtaracak ks mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum hiç uygun değil sigortamda yok olsa ben burada dururmuyum
- +1 yıl
Pooof yapma ya:/
Soran+1 yılVallahi bilmiyorum napıcağımı çok kötü hissediyorum kendimi
bence psikolojik ama cok tedirginsen bir doktora görünmekte fayda var için rahatlar
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik ama 1 ay falan devam ederse doktora git bence**
00 Yorumla
+1 yılSen etkilenmişsin, psikolojik olarak böyle davranıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBence psikolojik korktugun bir sey sonucta kötü bir hastalık
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler