Sağlık Dün gece 11 gibi 3 tane mazejik ictim peş peşe şimdide aç karnima 2 mazejik içsem bisey olurmu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 içtikten sonra gun boyu bişey yemicem ölmem dimi? Güncellemeler+1 yıl 2 mazejigi daha icmedim Dün gece 11 gibi 3 tane mazejik ictim peş peşe şimdide aç karnima 2 mazejik içsem bisey olurmu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ketum1dost Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 34% +1 yıl Bagisiklik sistemini mideni bobregni karacigerni mahvetmissn. O ilacgan fayda yok acilen durumu doktora bildir zarari olmucak bir seyler yap ne akdar cahilce bir hareket yuce Tanrim 0 0 Yorumla
Turnass Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Midende majezik kadar delik açılacak. Miden bulanacak kan kusacaksın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 3 mazejikten bisey olurmiki Yorumla
manisali_yakisikli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yap yapıştırrrr bizideeee alıştırrrrr babbaaaa yuvarlaaaaa banadaaa 1 taneeee 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sakın ıcme delırdınmı sen majecık apranax bunlar dırek mıdeyı deler napıyon sen ac karnına nasıl ıcıyon 0 0 Yorumla
Tomriss21 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aynı soruyu dün de sordun ne yapmaya çalışıyorsun, ilgi çekmeye mi? Dün uyardım bugün bir şey demiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ilgi cekmeye derken nerde ilgi cekebilirim Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Bu kadar ağrı kesici içmek iyi değil, problemi kalıcı çözmeye çalış. 0 0 Yorumla
Karam123vaysi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Alışkanlık haline getirme devamlı ağrın var hissine girersin devamlı ilaç bağımlısı olursun 0 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Çok da abartma yani 0 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Ic bakym ckckf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bagisiklik sistemini mideni bobregni karacigerni mahvetmissn. O ilacgan fayda yok acilen durumu doktora bildir zarari olmucak bir seyler yap ne akdar cahilce bir hareket yuce Tanrim
Midende majezik kadar delik açılacak. Miden bulanacak kan kusacaksın
3 mazejikten bisey olurmiki
Yap yapıştırrrr bizideeee alıştırrrrr babbaaaa yuvarlaaaaa banadaaa 1 taneeee
sakın ıcme delırdınmı sen majecık apranax bunlar dırek mıdeyı deler napıyon sen ac karnına nasıl ıcıyon
Aynı soruyu dün de sordun ne yapmaya çalışıyorsun, ilgi çekmeye mi? Dün uyardım bugün bir şey demiyorum.
ilgi cekmeye derken nerde ilgi cekebilirim
Bu kadar ağrı kesici içmek iyi değil, problemi kalıcı çözmeye çalış.
Alışkanlık haline getirme devamlı ağrın var hissine girersin devamlı ilaç bağımlısı olursun
Hay sokacam mazejine yov
Tahtalı köye gidersin 😂😂
Bı insan kendine niye işkence eder ki
Olmaz.
Çok da abartma yani
Majezikten hamile kalırsın
manyak mısın
icme o kadar daaa.
Ic bakym ckckf
doktoruna sor
olmaz
içme dikkat et