20 yaşına geldim hala 50 kiloyum lan. Gören "çik ziyifsin, kili ilsini" diyor ağzına kürekle vurasım geliyor. Dalyaprak alabilsem alırım heralde, bizde farkındayız.
Şimdi spor salonuna git, diyet yap falan diyorlar da benim bunları yapacak param yok ki anasını satayım.
Çalış desen, özgüven yok diyorum zaten. Özgüven yoksa nasıl çalışayım. Kısır döngüde kaldık resmen.
Şimdi spor salonuna git, diyet yap falan diyorlar da benim bunları yapacak param yok ki anasını satayım.
Çalış desen, özgüven yok diyorum zaten. Özgüven yoksa nasıl çalışayım. Kısır döngüde kaldık resmen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Balık yağı var kullanabilirsin kilo aldırmaya konusunda iyidir. Fiyatını araştırmadım çok pahalı değil diye biliyorum. ☺️
O anca yardımcı olur bence. Benim ayı gibi yiyip, spor yapmam lazım.
Aynen bolca acıktırıyor eczaneden alıyorsun zaten. Ben de kullanmıştım bir ara doymuyordum resmen🙄 doysan da ye bırakma 🙂
Evde doğru düzgün yiyecek bir şey olmuyor bizde. Genelde ekmek arası falan filan. Para olsa en azından kendi ihtiyacıma göre hareket ederdim. Şansıma sokayım.
Bende 18 im 55 kiloyum. Kilo alamıyorum çok ye kusana kadar ye kilo al diyorlar. Mantığınıza sıçayım
Sırf böyle şeylerle karşılaşmamak için dışarı çıkmıyorum 5 - 6 yıldır. Okulu bıraktığımdan beri full evdeyim. Özgüvenli olmamı gerektirecek ne var ki öyle olayım.
Reis milleti takmamak lazım ağzı olan konuşur. Onları ilgilendiren birşey değil zaten zayıf olman. Moral bozmaya değmez
Olsun bir şey değişmiyor.
Bana da öyle diyorlar da tek tekmede bayıltacağımı da bilseler neyse
Ben hiç dövüşmedim lan acaba dövüşsem işin sonu ne olur. Mesela 30 yaşındaki bir adamla kavga etsem n'olur lan acaba :D
Hiç bilmiyorum karşıdaki kişiye ve sana bağlı
Kollar ince, yakalarsa bitirir :D Uzaktan tekme atmak suretiyle girişsem olur mu?
Olur
Ya da direkt "abi b*kunu yiyim dövme abi" diyim.
nasıl o kiloda kaliyosun lan su icsem 2 kilo aliyom
Ektomorf yapıdayım. Aslında güzel bir vücut tipi ama spora gidecek durum yoksa sıkıntı. Mesela yağlanma derdim yok, spor yaparım geçer.
bende 52 kiloyum bana bile öyle diyorlar kız oldugum halde seni düşünemiyorum allah yardım etsin
Evden dışarı çıkmıyorum valla. Biliyorum böyle şeylerle karşılaşacağım çünkü. Param olmadığı sürece çıkmayacağım. Param da olmayacak büyük ihtimal. Şansıma sokayım.
ya deme öyle🥺internetten kazanc falan sağla ya da cok insanlarla muhattap olmayacagın bir yerde calıs direkt spora basla
İnternetten iş mevzularını pek anlamıyorum. Yazılımcı falan değilim, bir photoshop'tan falan anlarım, zorlasan grafik tasarım yapacak noktaya gelirim ama bana kazanç getireceğini sanmıyorum. Mecbur dışarda çalışacağız sanırım. Dışardaki işler de nasıldır hiç anlamıyorum ki.
:D okurken aklımda tiyatro olarak oynatınca komik oldu baya
Trajikomik olmuş benim hayatım. Şansıma sokayım.
aslında kilo alabilirsin ama bunu diyetisyenle yapman daha sağlıklı olur öneri vermek istemem o yüzden pek
Abicim para yok para, farkındayım yapmam gerekenlerin. Karbonhidrat, protein gördüğüm yok. Günde 1 öğün anca yiyorum.
sakin ol biraz
Bu konu hararet yapıyor bende. Kilom normal olsa neler değişecek kimbilir.
inan bana herkesin fiziğinde değiştirmek istediği en az senin kadar onu üzdüğü yıprattığı şeyler var. kimisi boyu kısa, kimisinin burnu kocaman, kimisi çok çabuk kilo alıyor ve artık istediği şeyleri yiyemiyor, kimisinin ayakları kocaman hiçbirimiz istediğimiz fiziğe sahip değiliz
Yahu tutup da birisine burnun patlıcan gibi demezsin ama emin ol 10 kişiden 7'si "ooo çok zoyofson" diyor.
yüzüne karşı demiyorlar ama arkasından konuşuyorlar. sınıfta bir kız arkadaşım var, tüm arkadaşlarım dalga geçiyorlar kızla arkasından gülüyorlar, eğleniyorlar. tabi senin yüzüne söyledikleri için üzüyor olabilir ama kendini savunmalsıın, birisi bana bu yüzden böyle eleştiri yöneltse ben onun ağzını orada kaparım
Zayıf olduğumdan kapamam belki de :D Abi yaşlı teyzeler falan da diyor, bizim sıkıntı halkın geneline yayılmış.
Git fitnisa kas yap
Para yok diyorum, ezbere cevap veriyor ya.
Boyun kaç :D
175 falan, ölçmedim tahmin ediyorum.
Normalde kadında da erkekte de zayıf insanları hoş bulurum ama biraz fazla zayıfsın dsgsagghdh komik değil ama komik
Sonra niye kızlarla konuşmuyosun, niye sevgilin olmuyor. Biliyoruz bunlarla karşılaşacağımızı. 15 yaşındaki kız bile fazladır heralde bana. Yaşıtım kızlara abla diyesim geliyor.
Doktor ne dedi
Doktor gördüğüm mü var.
Git bence
Aman onla kim uğraşır. Para lazım işte.
Devlete git oğlum
Doktor napacak kilo naklimi.
Değerlerini ölçtürür. Yemek de yemiyorsun ama nasıl kilo almayı bekliyorsun
Param yok işte. Doktor moktor hikaye. Hadi para olsa tamam doktora da gideriz. Para olmadıktan sonra değeri bilsem nolur.
Ailenle yaşamıyor mısın
Yaşıyom.