Yediklerinize dikkat ederek mi yoksa düzenli spor yaparak mı bunu sağlıyorsunuz? Cidden karantinada biraz kilo aldım da biraz vermeye çalışıyorum. Ne önerirsiniz aşağıya fotoğrafımı bırakıyorumini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Kilon nerede? Bu resimdeki kadının kilo vermeye ihtiyacı yok fazlasıyla mükemmel duruyor. Ben bol bol yürüyorum, ufak tefek evde spor yapıyorum. Zaten işten de vakit bulmak zor oluyor
Düzenli spor sağlıklı beslenme bu ikisi yaşam felsefen olmalı
Diyetle zayıfladım şimdi pasta yerim dedin mi hem daha fazla kilo alırsın hemde hızlı yaşlanırsın
Sağlıklı beslenmenin ve sporun ise milyonlarca yararı var.
Formunu korursun Genç kalırsın Cinsel isteğin tavan olur Iç organların sağlıklı kalır Kanser verem gibi hastalıklara yakalanma riskin azalır Bağışıklık sistemin kuvvetli olur. Herkes grip nezle iken sen hapşurmazsın bile
Bence fazla kilo değilde skiny fat olayı var sende ;) yani hareketsizlik nedeniyle deri altın yağlanmış.. Sanah akşam saatlerinde spor yap öğle güneşinde yan ve yağlara güle güle 👋 de.
Sonra bana teşekkür eder bu görüşü sevip en iyi görüş seçersin ;) eig için bende şimdiden teşekkürler ederim
Canımı sıkan tek bacaklarimın yanında hafif kemik olması. Arkadaşlarıma soruyorum hoş duruyor diyorlar ama ben takıntılıyım. O da geçmiyor zaten genetik olay. Popo da biraz küçük olunca squat yapma olayına giriştim iyo oldu şu an
En çok yürüyüş yaparak formumu korurum. Hafta sonu tatillerinde günde 15-20 km yürürüm. Bazen bisiklet sürerim. Çok az bisikletle uzun yol yaparak da kilo vermeye çalışıyorum. Yediklerime bazen dikkat etmediğim oluyor.
Yediklerinin yanında yaptığın egzersizler forma sokar insani yediklerine dikkat ederek sadece yağlanma fazla kilo alımını engelleyebilirsin sıkılaşmak sekillendirmek icin egzersiz sart
Metabolizma hızlı vücut yakıyor ondan avantajim var. Uzun zamandır vücut geliştirme yapıyorum ama 2 aydır yks vs yüzünden bıraktım. Sen bu fiziği kötü bulmuyorsun dimi 🤣
hayır ben senin göğüs ve karın dekolteni görüp tahrik olmak zorunda değilim ki ondan sonra vay efendim erkekler şöyle erkekler böyle. normal soru şeklinde niye sormuyorsun bu soruyu?