12 yaşındaki bir kzı kardeşim var ve 57 kilo bou ise 1.63 sizce kilosu boyuna göre normalmi ya da diyet yapması gerekiyomu ideal kilosu kaç olması lazım.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
12 yasinda daha yeni gelismeye baslamis bence biraz beklesin tam otursun bedeni
Fazla değil. Yetişme çağında bilinçsiz diyet yapması yanlış olur. Rahatsız oluyorsa destek alabilir
Sen ciddi misin 12 yaşında ve 57 kilo mu gerçekten 😱 ben 22 yaşındayım 170 im ve 50 kiloyum ohaa benden 10 yaş küçük bir kız benden 7 kilo daha ağır😱😱
Kanka sen cok fazla zayifsin ve asiri sagliksiz oldugunu dusunuyorum 1.70 boya 50 kilo asiri sagliksiz bence kilo almaya calis o kizin kilosu boyuna gore normal bence ki gelisim caginda birisi
Bu ne ya aşırı hormonlu
Dimii fazla yapılı gerçekten, ben 22 yaşındayım 170 boy ve 50 kiloyum kız benden 10 yaş küçük ama 7 kilo ağır😱
Bence boyuna göre kilosu çok güzel. Kilosunu korusun yeterli
Nasıl ya 57 çok değil mi daha 12 yaşında ve kız için? Ben 22 yaşındayım ama 50 kiloyum
Boy kilo endeksleri var. O aralık gayet iyi. Zaten 12 yaşında da diyete başlarsa sağlığı bozulur. Senin boyun kaç ki
Ben 170 im
Yani evet o yaş için diyet yanlış belki ama ne bileyim benden 10 yaş küçük ve 7 kilo ağır
Şimdi hesapladım ve senin ideal kilonun altında olduğunu gösteriyor. Ama dediğim gibi soru soran arkadaşınki ideal değerler arasında. Kilolu değil yani. Mesela ben 160 boyundayım. 47 ile 64 kilo arası normal gösteriyor. Bu kız benden biraz daha uzun. Yani 64 üzerine biraz daha kilo alabilir
Ohaa iyi ama 12 yaşında yani sence normal mi bu? Ben 22 yaşındayım ve kızdan 7 kilo zayıfım
Baya bildiğin 10 yaş küçük benden ama resmen beni sırtına alsa taşır hiç zorlanmadan
12 yaşında diye kemiklerini mi sayalım kızın 😂 bence normal. Bir de herkesin gelişimi bir değil ki. Evet sen daha zayıfsın. O sana göre biraz daha kilolu. Ona göre daha kilolu olanlar da vardır. Sana göre daha zayıf olanlar da vardır. Herkes bir olamaz yani
Yani orası öyle ama ne bileyim çok şaşırdım ve çok ufak tefek hissettim yani sen yerimde olsan ne düşünürsün😂 22 yaşında bir erkeksin ama senden 10 yaş küçük bir kız senden daha ağır 😅
Kardeşim benden daha ağır. Aramızdaki kilo farkı 10 kiloya kadar çıktı. Olabilir yani. Sağlığını bozmayacak derecedeyse normal bir durum
Oha kardeşin erkek mi?
Hayır kız
Oha o kaç yaşında peki ve boyu kilosu kaç?
Normal
Gayet normal