Sağlık 1 senede 20 cm uzamak mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaş var 1 senede 1.66 ken 1.86 olmuş basket oynamıs adam basketten diyor uzadım sizce böyle bir şey olabilir mi Güncellemeler+1 yıl Yav beyler adam uzamış işte yaşı 15 1 senede 20 cm uzamak mümkün mü? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doktorkedii Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ergenlik döneminin 3. veya 4. evresinde, eğer spor da yapılıyorsa uzanabilir. Anxak bu herkesin uzayabileceği anlamına da gelmez maalesef 1 0 Yorumla
ehli_sünnetvelcemaat Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Ben doğduğumdan beri 100 cm uzadım bir senede 20 cm nasıl uzanabilir :') 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Uzamış işte adam bende başladım baskete ins bende uzuycam Yorumla ehli_sünnetvelcemaat +1 yıl İnşaAllah ama 15 yaşında ergenliğin dibinde bile olsa bir insan evladı 20 cm uzayamaz yılda. Yorumla Soran +1 yıl Bro ama uzamış işte uzayan uzuyor ama işte Yorumla ehli_sünnetvelcemaat +1 yıl Peki , umarım siz de gözle görülür şekilde uzarsınız. Yorumla
drifter00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl İmkansıza yakın bir ihtimal bir insan senede maximum 5 6 cm uzar bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bro o nasıl uzanmış ama Yorumla drifter00 +1 yıl Bazı insanlar senede ortalama olarak uzar mesela sende 2 3 cm gibi bazısı ise önce uzamaz ve bir anda hızlı uzar bir yılda o açık kapanır genetiğe bağlı olarak ama 20 cm atması gerçekten tuhaf 🤔 Yorumla
ballismus Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olabilir ama çok emek harcaması lazım sadece basketle olmaz uyku düzeni ve beslenme spor 1 0 Yorumla
bencagatay Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Çok zor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bro ama uzamış adam işte Yorumla bencagatay +1 yıl 9. sınıfın ilk dönemi 155'dim ikinci dönemin sonunda 163 olmuştum ama bu başka abi senede 20 nedir Yorumla
Emirmrt Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl İmkansız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl La ne imkansızı adam nasıl uzamış ozmn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ergenlik döneminin 3. veya 4. evresinde, eğer spor da yapılıyorsa uzanabilir. Anxak bu herkesin uzayabileceği anlamına da gelmez maalesef
Ben doğduğumdan beri 100 cm uzadım bir senede 20 cm nasıl uzanabilir :')
Uzamış işte adam bende başladım baskete ins bende uzuycam
İnşaAllah ama 15 yaşında ergenliğin dibinde bile olsa bir insan evladı 20 cm uzayamaz yılda.
Bro ama uzamış işte uzayan uzuyor ama işte
Peki , umarım siz de gözle görülür şekilde uzarsınız.
İmkansıza yakın bir ihtimal bir insan senede maximum 5 6 cm uzar bence
Bro o nasıl uzanmış ama
Bazı insanlar senede ortalama olarak uzar mesela sende 2 3 cm gibi bazısı ise önce uzamaz ve bir anda hızlı uzar bir yılda o açık kapanır genetiğe bağlı olarak ama 20 cm atması gerçekten tuhaf 🤔
Olabilir ama çok emek harcaması lazım sadece basketle olmaz uyku düzeni ve beslenme spor
Çok zor
Bro ama uzamış adam işte
9. sınıfın ilk dönemi 155'dim ikinci dönemin sonunda 163 olmuştum ama bu başka abi senede 20 nedir
İmkansız
La ne imkansızı adam nasıl uzamış ozmn
Çok zor
15 16 yaşında falanda belki
Mümkünatı yok