Boy ve kilo :) Özellikle kilodan çoğumuz memnun değiliz. Kimisi çok zayıfım diye dert yanarken kilo fazlalığı olanlarda ah ah ne güzel bu zayıflık keşke bende zayıf olsam derler. .Peki siz boy ve kilonuzdan memnun musunuz?
5 10 santim uzamak isterdim ama oldugu kadarıyla napalım bunu da şükür 1.60bucuk boydayım belki bir kaç santim daha uzarım. 54 kiloyum bazıları iyi kilon diyor duyunca ama ben cok sıkı bir vucuda sahibim hic normal bir kilo gibi degil kilom cok zayıf görünüyorum beni görenler zayıfsın derler bana şimdi 54 kiloyum 5 kilo da ha alırsam iyi olacak da ha cok güzel olacam artık ugraşacam biraz bakalım ne kadar uzayacak boyu ne kadar kilo alacam kilo almak da cok zor ikisi de zor inşallah istedigim gibi olurum
Bu kişiden kişiye degişiyor ben de durdugunu sanıyordum 1bucuk santim uzadîm bazılarının boyu erken duruyor bazıları da 25 26 yaşın da da olsa uzamaya devam ediyor
Boydan pek değilim açıkçası babam diyo bu yaştan sonra uzamazsınız falan moralim bozulmuyo değil.. Kendi ayaklarım üzerinde durmayı istediğim için sürekli benden uzun birine muhtaç olmayı istemem😂
Yaşım 33 Boyum 1.66 kilom 53 yaklaşık on senedir aynı kilodayım sadece 1 kaç kilo oynuyo iniyo çıkıyo ama 53 de takılı kaldım😅 az biraz nazar depdirinde kilo alayım😅
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Değilim ama bunada şükür. 185 boy ve 75 kg ayaklarım 44 numara olsaydı iyiydi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Diyet yapıyorum ve kür uyguluyorum çok iyi geliyor şükürler olsun yememe dikkat ediyorum baya verdm @herooo
O boya 48 kilo güzel olmaz cirpi gibi olursun cok zayîflama hızlı şekilde zayıflama sarkma ve kırışma olur derinde 48 kilo olursan cok zayıf ve güzel olacagını sanmıyorum 48 kiloya düşmeye calışma bence
@yeşilgözlükızz03 66 kilo olmadann önce 46 kiloydum bana kilo almaj yatamıyor hayatımda ilk defa ve bir anda kilo aldım. Çok zayıf durmuyorum ama o zamanki halim daha iyiydi kilo yine zaman gelir alınır ya normalden şişmanlığa çıkacağıma zayıftan normale dönerim ileride 😅
Maalesef Ailede genetik kızlar 18'den sonra biz de pek uzamıyor ama olsun Ben böyle de memnunum konuşuyor topuklu ayakkabı diye bir şey icat etmişler 😃
@By_Sarkastik peki o zaman kısaca şöyle anlatıyım kilomdan memnunum dedim ama aslında yalaaannn :) . Neyse konuya döneyim ben aslında istersem kilo verip alabilen biriyim geçen sene 2 ayda 16 kilo vermiştim ve zayıf olmasamda bende iyi duruyordu bence ama luan sınav stresi karantina ilaçlar falan derken baya kilo aldım ve vermek istiyorum ama bir türlü başalamaya cesaret edemedim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz peki ne tür diyetler veriyorsunuz
@By_Sarkastik geçen sene gittiğim spor salonundaki hocam karbonhidrat ağırlıklı beslenmemi söylemişti özellikle patates ve yağsız makarna ama bu bana pek mantıklı gelmemişti. Siz ne süşünüyorsunuz bu konuda
@By_Sarkastik kalori heaabı yapmak her zaman doğru mu örneğin bazen bir meyveyle bir diyet ürünü kalori bakımından aynı olabilirken içerdiği şeker lif vs bakımından aslında bir kalori maskesii arkasına sığınarak vücumuza girmeye çalışan olukça zararlı besinler de var